IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

2 Pages V < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> TOP 100 animes, par ko tad fano paši japāņi?
Lust
post Aug 8 2006, 23:06
Post #16

Samurai

Group: Chuunin

goku neesi iipashi aciigs.

9) Fate/stay night

--------------------
yokubou
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sushi
post Aug 9 2006, 00:47
Post #17

Tennou

From: Somewhere I belong?

Heh, neviena no manām mīļākajām animēm tur nav.. sugoi! ^^
Arī man tas šķita tā bišķi dīvaini, ka Pokemon ir tik augstā vietā.. bet ja jau japāņi paši tā to ir iekārtojuši..
Ehh, man pašai savs tops biggrin.gif nepievēršu pārāk lielu uzmanību citiem laugh.gif (nu dažreiz)

--------------------
+Quote Post
goku
post Aug 9 2006, 10:51
Post #18

Jinushi
**

nujaa, es paarskreeju baigi aatri paari listam tongue.gif miegs naaca.
Nu karoch school rumble arii nav tongue.gif
ehh, whatever...
+Quote Post
bypass
post Aug 10 2006, 01:02
Post #19

Danshaku

Tsutaya and Newtype magazine collaborated on a "Best Anime 100" poll, with votes taken from fans nationwide. The results for #100 through #11 were posted online, with the top 10 being printed in this month's issue of Newtype. The complete rankings:

1) Mobile Suit Gundam SEED and Mobile Suit Gundam SEED Destiny

Ej nu sazini pēc kādiem avotiem un kādām formulām tas tops ir izkalkulēts, ka Gundami un mechas ir brīnumainā kartā nonākuši pirmajā vietā, taču es nebrīnos, kāpēc tieši šis "Best Anime 100" tops ir nonācis te. laugh.gif

+Quote Post
Spectre
post Aug 10 2006, 08:03
Post #20

Hentai

From: Bristol, UK

QUOTE(goku @ Aug 8 2006, 22:34) *

mjaa, nav ne gto, ne rurouni kenshin un arii fate stay night . tongue.gif
Karoch mjah, initial d vismaz ir biggrin.gif un dbz arii ph34r.gif bet izskatiijas ka arii samurai champloo nav, tam bija jaabuut top100!!! tongue.gif

GTO ar'i ir smile.gif

P.s. - Gundami pirmajaa vieta - kapeec - BANDAI - Japana 80% tiiniem,1 vismaz 1 gundams, metasies majas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

P.s.s. - Labie gundam serialini arii bija tika ap vidus/beigu dalu wink.gif

P.s.s.s. - visiem iesaku lasiit uzmaniigaak un no pirma posta uz leju nevis pirma posta 5 teikumi un raxtam atbildi cool.gif

--------------------
IPB Image
SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion
+Quote Post
Keydan
post Aug 10 2006, 12:23
Post #21

Key-dano

Mushishi gandriz pašas beigas... WTF? Mana topa šis ir 3 vieta un no World-Art viedokļa - ari.
+Quote Post
Hikaru
post Aug 10 2006, 15:57
Post #22

Tennou

From: Latvia

hmm... Gundam Seed 1. vietā... nu es japāņiem varētu piekrist. Man šī anime arī ļoti patika. Emocionāla kara drāma, kura nav garlaicīga, jo ir daudz Action un visu laiku saspringta atmosfēra (nezaudē uzmanību), un Omega-Sugoi mūzika un Sugoi OP/ED dziesmas.
2. vieta Evangelion.... nu jā... vārētu jau arī piekrist. Anime laba.
Bet Inuyasha kaut kur beigās.... Es šādai Omega-Sugoi animei iedotu, ja jau ne 1., tad jau vismaz 3. vietu.
Hikaru no Go vispār nav... Japāņiem nepatīk?... Es šai animei iedotu kaut vai vismaz to nelauimīgo 4. vietu, jo šajā animē tik aizraujošas Omega-Sugoi Action ainas, TĀDĀS cīņas uz Go dēļa notiek, ka vien var brīnīties. Pat nevienā citā animē nav tik aizraujošas cīņas, kur izpilda kādu super tehniku ar kādu neparastu zobenu, kā Hikaru no Go uz go dēļa, kad ar elpu aizraujošu kauliņa nolikšanas paņēmienu ohmy.gif (un it īpaši ja vēl kādu specefektu piezīmē klāt) noliek kauliņu visnegaidītākajā vietā, ka pilnīgi var nobrīnīties, kā viņš tā varējo nolikt kauliņu pilnīgā tukšā vietā vai arī nolikt melno kailuņu blakus baltam un tad nākošajā viņa gājienā nolikt vēl vienu melno kailiņu blakus baltajam, ka, kad viens novērotājs pienāk apskatīties, kā norisinās spēle, atver muti un tik nobrīnās: "Kādu viņš profesionālu kombināciju izveidoja. Visi balti kauliņi ir miruši. Vairāk nav nekāda glābiņa". Un tad pienāk vēl pieci cilvēki, un tad katrs arī nobrīnās:"Kas notika šajā partijā? Kādus gājienus viņš izpildīja, ka izveidojās šāda Omega neparasta situācija?" Pēc tam, kad sāka spēlēt go caur internetu, tur tāds Omega-Sugoi Action bija. Tas ir kaut kas Must See, kad otrā seriāla pusē caur Internetu spēlēja go ar visspēcīgāko go spēlētāju Japānā. Visa pasaule pilnīgi sastinga un brīnījās. ohmy.gif Viss tas notiek pie Omega-Sugoi mūzikas ar Omega-Sugoi OP/ED dziesmām. ohmy.gif Japāņiem laikam Go skaitās kaut kas tradicionāls un ļoti pierasts un parasts, tāpēc laikam šī spēle viņus nevisai aizrāva.

This post has been edited by Hikaru: Aug 10 2006, 16:01
+Quote Post
Taka
post Aug 10 2006, 16:02
Post #23

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

bypass, tu mani atkodi, es tīšām ieliku pirmajā vietā Gundam, lai izspiestu no tevis kādu komentu. Prieks ka man sanāca.

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post
bypass
post Aug 10 2006, 22:55
Post #24

Danshaku

QUOTE(Taka @ Aug 10 2006, 16:02) *

bypass, tu mani atkodi, es tīšām ieliku pirmajā vietā Gundam, lai izspiestu no tevis kādu komentu. Prieks ka man sanāca.

Huh?

Nē, tu iepostēji to topu tāpēc, ka gundam tieši šajā topā ir pirmajā vietā, tieši vai netieši "kaut ko" norādot. Citu reasonable iemeslu tev postēt generic-anime-topu es neredzu, doh. Jo neba tu postēji šeit šo topu, lai iepazīstinātu otaku publiku ar to, kāds štafs kotējas starp jap-jauniešiem. OHNOES, es kļūdos.

This post has been edited by bypass: Aug 10 2006, 23:03
+Quote Post
Church
post Aug 11 2006, 05:32
Post #25

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

luugums neliist [tm]. jau taa, domaaju, gan taka ieguvis 99% paarlieciibu savu nervu saglabaashanai vairaak shaadas zinjas/topus nepostot, gan citi. nebiju domajis, ka bezjeedziiga topa satura/vietu izkaartojuma apstriideeshana taa veerta, bet nu apsleeptas motivaacijas mekleeshana/piesieshanaas liekas ir pakaapi augstaak .. ehheem. get a life © [tm] ®.
+Quote Post
Taka
post Aug 11 2006, 12:18
Post #26

Tennou

From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem

QUOTE(bypass @ Aug 10 2006, 22:55) *

QUOTE(Taka @ Aug 10 2006, 16:02) *

Huh?

Nē, tu iepostēji to topu tāpēc, ka gundam tieši šajā topā ir pirmajā vietā, tieši vai netieši "kaut ko" norādot. Citu reasonable iemeslu tev postēt generic-anime-topu es neredzu, doh. Jo neba tu postēji šeit šo topu, lai iepazīstinātu otaku publiku ar to, kāds štafs kotējas starp jap-jauniešiem. OHNOES, es kļūdos.

Nu protams! Es dienām rokos pa inetu meklējot šādus topus. Speciāli lai tevi pakacinātu. Cik ātri tu reaģē uz sev tēmētiem postiem - prieks ka pafleimot tu vienmēr esi gatavs, ak tu mūsu pieaugušais, attīstītais un nopietnais smile.gif
Moš pačeko, KAS ir Newtype žurnāls un kas ir viņa mērķauditorija - izglītošanās nolūkos.

Tavs viedoklis par maniem motīviem mani neuztrauc, Nepatīk - ej garām. Labāk Requests topikā kādu animi pabičo. tongue.gif

--------------------
Press any key to continue
+Quote Post

2 Pages V < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 27 July 2025 - 10:26