![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Emmm... Es tagad neatceros. Vai nu es redzeju reklamu viena HUBa vai es vienkaši "prikola" pec uzraksiju "Adres" loga www.otaku.lv !
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Hmzz ideja par forumu tieshaam radaas roze.lv quest bukaa, jo roze pats palika neaktiivs un postoja ar vienmazaak rakstu tur.
Atceros saakumaa moderatorus daliija visiem kas gribeeja ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Rune |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 261 Joined: 12-February 04 From: Kur pagadās. ![]() |
Atceros saakumaa moderatorus daliija visiem kas gribeeja ![]() Tas ar` ienāca prātā, bija tikai jāpiesakās komentāros ![]() -------------------- Elitärer Niedergangsdiagnostiker
|
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Es gna neesmu manījusi šādu topiku bet es jau parasti esmu reāli neuzmanīga...
![]() Es šeit nokļuvu pateicoties vienam cilvēkam, kura bija pirmā, kas sāka fanot par anime. Tad es piereģistrējos vnk lai pastītos, kas te īsit notiek, bet man bija reta piekļuve netam un forumā biju neaktīva. Tad man pieslēdza internetu un es atcerējos par šo vietu un atkal kļuvu šeit aktīva. -------------------- |
Dāvids MD |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 27-August 06 From: Manchester, UK * Riga, Latvia ![]() |
Mans stasts- divas dalas.
1. dala. Vienreiz uzgaju so lapu caur kurbijkurne.lv, uzmetu aci, ne ipasi saistija. Izsledzu. 2. dala. Draudzene (kahi- seit foruma) ieteica, uun es domaju pameginat atkal, un man patik. -------------------- My Ennis Del Mar lives in the village of Grotton. I can only hope that the answers will come to me in my sleep. There was some open space between what he knew and what he tried to believe, but nothing could be done about it, and if you can't fix it, you've got to stand it. ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Hmm... tas sākās pasen, kad mekleeju Inuyasha wallpaperus. Atradu veselu chupu ar labaam saiteem, ear-tweak; inuyasha images; inuyasha humor...utt, un tad caur google iegaaju tostermaizes radiitajaa topicaa Inuyasha, kas patīk, kas nepatīk , tad iegāju Useru galerijās un ieraudzīju Kikyou topicu, biju sajuusmaa, ka te ir ziimeetaaji, nju un tad arī piereģistrējos, un esmu viens no aktīvajiem memberiem tagad, neteikšu, ka kāds īpaši priecājas, ka te esmu, bet pašai prieks.
![]() (Varētuteikt, ka Kikyou ir vainīga pie tā, ka es te esmu, mētājiet vinju ar tomaatiem, ja kaadam pret mani ir pretenzijas ![]() -------------------- |
Naktspukjiite |
![]()
|
![]() ecchi nāve ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 1-January 05 ![]() |
Kaut kad sēēēēn, sēēēēēn atpakaļ, kad "klab.lv" vēl bija "journal.bad.lv", dzīvoja reiz divi lietotāji "naktspukjiite" un "hope".
Naktspukjiite ik pa brīdim gaudās par savu dzīvi, bet Hope mūžīgi sajūsminājās par animēm (īpaši "Chobits"). Sajūsminājās, sajūsminājās... Naktspukjiiti arī parāva intrese - kas tas pa zvēru, ko tas ēd brokastīs? Nu un tā arī ar laiku no šī paša lietotāja uzzināju par otaku.lv esamību. |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Divi vārdi: Hack.nite.lv (lv naw vaards
![]() Biju pirms tam noskatījies 1 animi (RO) un kautkur hnlv uzpleldeeja shii adrese. Dazhreiz es aiz garlaiciibas apmekleeju visaadus linkus, un taa es sheit nokliidu ![]() |
harpy |
![]()
|
![]() Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 428 Joined: 29-October 05 From: citur ![]() |
paara gadus apakalj kautkaa te iekliidu(naf ne mazaakaas nojautas kaa, tas bija sen) noveerteeju sho forumu kaa mirushu... kad te manc i pieregistreejies aigarius mani iedvesmoja piereghistreeties shite, gez, forums veeljoprojama ir miris
![]() What am I doing in this cold dead place? ah, right annoying people ![]() -------------------- ![]() ...I'm not sleeping - I'm thinking... |
rebel |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 447 Joined: 7-February 05 From: artifical life ![]() |
oi, ar mani sanāca tā diezgan jancīgi.
sākotneji ar anime pazīstama biju tikai tik daudz cik RTL2 un pa retam kkāds vācu mūzikas kanāls (VIVA? laikam jau..neatceros vairs..) rādīja. (jo tajā vecumā,kad pa tv3 kopā ar vecmāmiņu ar sajūsmu skatījos "candy,candy" tāds vārds kā "anime" nekur neparādījās un neko neizteica.bez tam, tad es tač biju vēl Ļoti Maziņa.) protams,ka skatījos, šis tas patika, šis tas nē. tad pa vidu ir tāds liels tukšs posms, kurā es pamazām arvien vairāk pieķēros japāņu animētajiem brīnumiem, taču ļoti virspusēji, pašai neko nekur nemeklējot, jo internets bij diezgan ierobežots (iezvanpieeja). tad nāca pāris brīnumaini žurnāli par anime no Vācijas, un izpētot žurnāla mājaslapu radās brīnumaina apjausma,ka, bijis man tas internets labāks, varētu daudz ko sameklēt. taču īstais atklājums notika pavisam nejauši, Latvju jaunatnei visai populārajā lapā draugiem.lv. nē, nedomājiet,ka biju tik attapīga, lai meklētājā ievadītu vārdu anime - nekam tādam man laika īsti nebija,jo interneta ierobežojums radīja nepieciešamību visu komunikāciju veikt īsi un kodolīgi,bez papildus izklaidēm. patiesībā es vienu dienu gluži vienkārši pamanīju attēlu pie "Tavi draugu draugi", kur kāda jaunekļa fōnā bija redzama...anime meitene! nu,tad neko īpaši nedomājot vienkārši nosūtīju vēstuli (vai uzaicinājumu draudzēties, nu jau gan vairs nav ne jausmas) ar kaut kādu tekstu,kas saturēja teikumu "Tava anime beibe?" un saņēmu arī atbildi, ka tā patiešām esot viņa anime beibe un jautājumu "otaku.lv?" tā man bij pirmā dzirdēšana pat par vārdu "otaku", kur nu vēl par šādu lapu.. atbildēju,ka neesmu to apmeklējusi un pateicos par informāciju. tā nu tika atklāta šī lapa, un pēc kāda laika daudz nedomājot notika piereģistrēšanās. Lieki teikt,ka sapratu es te sākotnēji aptuveni .. neko. man nebija nekāda priekšstata par to kas ir kur un kas ko nozīmē. tika veikts secinājums, ka šī vieta der tikai bildīšu aplūkošanai, jo viss pārējais man ir par sarežģītu, un maz iespējams, ka ar laiku pieradīšu un iemācīšos.bet.. kā var redzēt,laikam jau pieradu,jo tad,kad pieslēdza normālu pastāvīgo pieslēgumu, jau biju nedaudz pašizglītojusies un iepētījusi arī kādas online mangas, un arī forumu sāku redzēt ar gluži citām acīm..un tad izrādījās, ka te ir sasodīti daudz visa kā laba! ^^ un tā nu es te paliku.uzzināju daudz jauna, sapratu,cik maz es zinu, un pamazām (jāatzīst,lai cik ļoti gribētos noliegt) nonācu pamatīgā anime atkarībā. ![]() ![]() -------------------- it's never too late to start wasting your life...
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
nu uzgāju es otaku vispār tā dīvaini, pirms apmēram pusotra gada 2 naktī sēdēju pie interneta un kaut ko meklēju, un uz almighty google rēķina atradu otaku, jo pilnīgā prāta aptumsumā nezkāpēc uzrakstīju laikam anime or somethin' parādījās otaku.lv mani ieintriģēja nosaukums, paskatījos un tas patiešām izmainīja manu dzīvi o,ō no sākuma nereģistrējos jo man nebija ne mazākās nojausmas par anime un mangu. uzzināju vairāk un piereģistrējos. bet vispār...nolādētais internets tā samaitā cilvēkus.
|
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
heh, mans stāsts ir pavisam īss, un konkrēts, pateicoties nikam kurbijkurnē(pardon, pateicoties Inuyashai) iepazinos ar vienu burvīgu cilvēku ko jūs šei pazīstat(varbūt) kā Kikio. Un viņa man tad arī pastāstīja par šo forumu, tas arī vis.
![]() This post has been edited by kaiva: Sep 4 2006, 19:43 -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tas bija drausmīgi! es, nabaga dvēselīte, mierīgi dzīvoju savu mierīgo dzīvīti, līdz, iepazīstoties ar viņiem, es apēdu sarkano ābolu, ko tie man piedāvāja. āķis, gluži kā aerosmith klipā, bija lūpā un ievilka mani jūriņā! tā nu es te tagad peldu!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
uzrakstiju googlē ''kur var dabūt mangu latvijā'' un man uzreiz izsvieda linkus uz otaku.lv
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:14 |