![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Te viens darbu gribeju uzimet rought sketch bet kad vairākas reizes nochakareju un begās kautkads tāds uz to pusi kuru gribēju sanāca vairs krasot nevilka..
![]() <edit> Chibām nepievers uzmanibu var papriecātie pa pirkstiem. ![]() This post has been edited by Miky: Aug 21 2006, 20:59 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
progress! shis daudz labaaks par ieprieksheejiem, kaaja kas staav taisni vispaar smukinja
*priecaajas par pirkstiem* ![]() taa tik tureet! domaaju, ka var kraasot, ja labi gribaas, bet labaak tomeer ziimeet naakoshos taa vietaa lai kraasotu. -------------------- |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Kautka saku un novedu lidz kautkadam loti seklam galam.
![]() ![]() 2. <edit>Pa tetuvejumu nepiesieties ,ja var saprast ka t. ![]() <edit2>MAna krusturu zimesanas metode smi....! ![]() This post has been edited by Miky: Aug 21 2006, 23:33 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Miky |
![]()
|
Zīmēju kādas 3- 3 ar pus stundas abus kopā.
![]() Shito biju kautkad jau iecerejis nu tagad uzimeju.UN JĀ tā ir mēle.! Shitais tapa uz bobeni. ![]() ![]() <edit>Tiko pamaniju pirmaja fatal eror neredz otru roku pie kakla! This post has been edited by Miky: Aug 22 2006, 13:15 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
mdr7 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 49 Joined: 21-March 06 From: Fantāzijās ![]() |
Pirmajā rokas un kājas man šķiet par tievu un pēdas noteikti ir par mazu. Un otrajā puisim nav pieres, matiem jābūt augstāk.
-------------------- ![]() ![]() Nepaskrien garām savai laimei - ka neuzbrūk no mugurpuses! Kritušās lapas Tā slauku, it kā meklētu pats sevi. (Hirai Sjobins) Būtu ideāls gots, ja nevalkātu rozā :D:D:D |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
1 darbaa piestraada pie bikseem un... un... kapeec matos nav veeja bet tajaa kas zobenam tur beigaas tas pliivo gaisaa???
![]() |
Miky |
![]()
|
Te vēlviens. Kājām zemāk pa potitēm nepieverst uzmanibu jo tadu nav.
![]() This post has been edited by Miky: Aug 23 2006, 17:40 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Miky |
![]()
|
Pleci nesanāca ka gribets vis pārējais tā tā
![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
shitam dzekinjam istaas ka kakls ir par garu...
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Cilvekam tads stils! Normali. Ausi ir veta. XD
|
Miky |
![]()
|
PA ilgiem laikiem
![]() ![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Nav acu, nav acu zīmēt tak acis kā pienākas . . .
![]() ![]() ![]() ![]() Brrrr, kas par degunu, vai deguniem. Atceries, ka deguna kontūras NAV redzamas, degunu parasti izceļ tikai tā ēna. Vispār jo mazāk kontūru, jo labāk. Krāsot vajag . . . -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Šim plecu daļa ir padevusies.
Ja tev tāds stils, tad sejai nepiekasīšos. Bet deguns tāds - trīsdaļīgs ![]() Auss izskatās kārdinoša XD (tikai es nezinu vai dzīvē ausis arī izskatās atdalītas ![]() Mati arī itin sakarīgi. Un varbūt kakls tikai nedaudz pa garu vai arī galva ir pārāk maza attiecībās ar pārējo (redzamo) ķermeni. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
dazhiem nav tik liti svariigaas acu ziiliites...
turpini ciitiigi ziimeet un buus labi! ![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
auss pa zemu... apskaties spogulii, redzeesi ka auss nav vienaa liimenii ar degunu...
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 10:18 |