![]() |
![]() ![]() |
![]() |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
pirmkart tas drausmigais deguns vinam nevajadzeja tas kunturas iezimet to es tikti iesaku!!! acis ari ta divaini iskatas ... nu ar pleciem iskatas ka kaut kas nav kartiba
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hahah, tas pēdējais man atsauca atmiņā Mr. Potatohead...
![]() This post has been edited by Kikyou: Oct 12 2006, 08:25 |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
nu paldies
![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
whoa. ir uzlabojumi. man patiik peedeejie divi. uzbliez kaadu kaartiigaaku darbinju!
-------------------- ![]() |
Miky |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 57 Joined: 19-July 06 From: Kautkada bedre. ![]() |
Varesiet pasmieties pa nosaukuma gramatiku.nu tas šitā (tā)
![]() This post has been edited by Miky: Oct 14 2006, 17:19 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Miky |
![]()
|
pirmais vai otrasi pukis kursh zin xD.
This post has been edited by Miky: Oct 15 2006, 20:56 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
pēdējais pēc veca kara veterāna izskatās. man patīk kā tu zīmē muskuļus un aktus (kaut nedaudz apģērbtus). skices ir tik tiešām labas. tāds real efekts. meitenei kkas ar viņas bikšupriekšu nepatīk. un zobens izskatās sacaurumots kā šveices siers...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Tas pukis izskatās pēc sieviešu kārtas acu dēļ [lielas un spožas]
Vēl gribētos redzēt visu ķermeni - manuprāt grūtākā zīmējuma daļa. Ragi rulzzz ![]() P.S. Sanāk labāk nekā man un es labprāt pamācītos no tevis . . . ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa interesanti ragi. tik uz taa purna mosh nevajadzeeja, laigan taas tikai manas domas!
![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
man saakumaa likaas ka tie ragi uz purna ir knagji.... bet vispaar diezgan labi uzziimeets...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Miky |
![]()
|
Es ceru ka var saprast kam tas fan arts un ka vina neizskatās pēc transvestīta.
![]() -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
transvestiita fanarts????
![]() ![]() lol jokoju!!! ![]() ![]() ![]() nezinu kam tas fanaarts tachu izskataas smuki, vairaak kaa dzeks! ![]() -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Man nepatīk plecu novietojums :/ Tev tagad sanāk smuki zīmēt, man pat patīk skatīties
![]() ![]() |
Miky |
![]()
|
Fan arts no atmiņas.
Miky |
![]()
|
Vienkārsi komentejat.(napabeigts)
![]() edit: kā var caur p shopu ieskenēt visu a4 lapu? Man parasti nogriez no vetrikāles pa 2 vai 3 cm? This post has been edited by Miky: Nov 16 2006, 01:34 -------------------- ![]() Neņemiet vērā gramatikas kludas jebkurā valoda kad to lietoju es<Kad meiģinu to darit> |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 03:01 |