IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages V < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> [removed]
IMiGS
post Sep 11 2006, 23:45
Post #31

Jinushi
**

Group: Chuunin

Par sevi varu teikt, ka zinu, ka man jamacas daudz, sakuma sos zimejumus izproveju zimet pamatojoties uz savam praktiskajam zinasanam, nakamos zimejumus zimeshu jau nemot vera izteiktos ieteikumus/ kritiku un pamacibas(tutorials). cool.gif
Runajot par pashu kritiku, nezko isti piebilst, varu teikt,ka kritikai jeb sava veida vertejumam ir jaabut, jo ta var redzet vai nu progresu vai regresu tava zimeshanaa, bet kludam jabut pamatotam, nemot vera zimejuma ienemta stila kanonus, piemeram, ja zime chibi, tad akcente kludas vairak uz izskatu nevis uz sikam detalam utml.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Neptuuns
post Sep 12 2006, 10:43
Post #32

Samurai

From: Tev aiz muguras

Nu. Man liekas, ka arii taada veida kritika paliidz (esmu liidziigi kritizeets sleep.gif). No saakuma jau liekas ka tas viss ir nereaali negodiigi un ka tam dzjekam galvu uz mieta vajadzeetu uzspraust, bet, pats nemanot jau biju saacis domaat, kaa uzlabot savu ziimeeshanas prasmi. Atljaushos teikt, ka tagad ziimeeju jau daudz labaak (fotoaparaatam usb nevar atrast, tapeec nepostoju), un jaasaka ka lielaa meeraa esmu pateiciibu par to paraadaa dzjekam kursh teica ka mani darbi izskataas peec chetrgadnieka skribeleejumiem.

Bet vispaar- sheit ir jaaziimee nevis jaastriidas.

--------------------
How many Ichigo's does it take to screw in a lightbulb?

One, but it takes ten episodes.
+Quote Post
Sigfa
post Sep 12 2006, 11:27
Post #33

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

Klausies imigs, izskataas, ka tu esi saacis ziimeet divas nedeeljas atpakalj, kad saaki iet skolaa. Es te palasiiju, ka tu gribi kritiku nevis aizvainojumus, un izdomaaju, ka kaartiigi un konstruktiivi nokritizeeshu, bet tavos darbos ir TIK daudz kljuudu un nepareiziibu, ka pietiktu magjistra darbam maakslas kritikaa.

Taalaako uzskati par GeimMaastera (GM) teiktaa atshifreejumu. Tu saki, ka tu specializeejies seju ziimeeshanaa, bet tavas sejas ir shkjiibas. Lai ziimeetu seju vispirms vajag formu. Par taadu `perspektiivu` esi dzirdeejis? Vai zini, ka gaisma nav gan visapkaart, bet gan naak no kaada avota? Un ja tu gribeeji zinaat kaadi ir tavi darbi, kapeec neprasi maakslas skolotaajai? shkjiet, pirmajaa klasee taada stunda bija. Kapeec neprasi vecaakiem, vai draugiem (ja tev taadi ir)? Vai tieshaam vinji visi teica, ka ljoti labs darbs, un labot neko nevajag? Pameegjini kaadreiz savus darbus saliidzinaat ar citu maakslinieku darbiem un meegjinaat saprast kur tie atshkjiraas. Es saprotu, ka ir cilveeki, kuriem vienkaarshi nav talanta ziimeeshanaa, bet tie cilveeki to parasti apzinaas un neposto savus kjeepaajumus publiskai apskatei. Pirms saac ziimeet cilveekus, pameegjini uzziimeet cilindru (taada kaa truba, tikai ar aizveertiem galiem) caurspiidiigaa kastee un cilindru ieeenot, taalaak ziimee kubus, elipses un piramiidas, kad to vareesi daudzmaz jeedziigi uzziimeet, saac lasiit netaa tutoriaaljus (pamaaciibas) par anatomiju (maaciiba par cilveeku un dziivnieku kjermenjiem), kur buus rakstiits, kaadaas proporcijaas (daljaas) dalaas cilveeka kjermenis. Buusi paarsteigts uzzinot, ka galva vis nesastaada 1/3 cilveeka kjermenja. Kad buusi iemaacijies uzziimeet kaartiigu lelli, tad vareesi saakt veidot savu stilu utt. Bet pagaidaam es tevi luugshu attureeties no sevis cildinaashanas un savu darbu izlikshanas publiski, savaadaak tevi nolinchos (nosliicinaas, for that matter).
+Quote Post
IMiGS
post Sep 12 2006, 15:33
Post #34

Jinushi
**

[removed]

This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:09
+Quote Post
Sigfa
post Sep 12 2006, 15:49
Post #35

Kami-sama

From: Starp pudelēm un četrām sienām

Pirmaamkaartaam, liela dalja mana posta bija cinisms, satiira, un njirgaashanaas (kas tev, kaa pirmaas klases skolniekam, nepieleca). Otraamkaartaam, vai tu maz esi meegjinaajis jautaat vecaakiem nevis ko vinji domaa par tavu darbu, bet kur tu kljuudies un kas tev buutu jaauzlabo (aciimredzot neesi, vai arii tev nav vecaaku)? Treshaamkaartaam, iemaacies pats saprast kur tu kljuudies (un saprotot cik daudz tu kljuudies, iet sliicinaaties).

Un tagad vai tu man vari pateikt kaada velna dziits tu savas kjeepas liec netaa?
+Quote Post
Neptuuns
post Sep 12 2006, 15:50
Post #36

Samurai

Īsteniibaa man deviitajaa klasee ir ziimeeshana/maaksla/vizuaalaa audzinaashana. Tici man, konstruktiivaaku kritiku par to tu nedabuusi. Galvenais jau jaatrenneejas, tad ar laiku paliks labaak. Talants peec manaam domaam ir ljoti minimals faktors, bet nu es nez, ja gribi ziimeet smuki ilgi un pamatiigi jaatrenneejas.

Edit: Kur tev ir kljuudas man ir tumsha bilde, vnk aciimredzams ka kkas nav kaartiibaa.

This post has been edited by Neptuuns: Sep 12 2006, 15:51

--------------------

+Quote Post
IMiGS
post Sep 12 2006, 16:25
Post #37

Jinushi
**

[removed]

This post has been edited by IMiGS: Jul 7 2012, 13:09
+Quote Post
Neptuuns
post Sep 12 2006, 16:35
Post #38

Samurai

Tu gadiijumaa neesi vieniigais beerns gjimenee? sleep.gif

Edit: Vai jaunaakais.

This post has been edited by Neptuuns: Sep 12 2006, 16:35

--------------------

+Quote Post
IMiGS
post Sep 12 2006, 17:01
Post #39

Jinushi
**

QUOTE(Shumins @ Sep 12 2006, 16:49) *

-+-
Arparts, cik tad tu esi viegli ietekmejams cilveks, ja tu uzreiz esi gatavs pamest to, kas tev neizdodas, tikai tadel, ka dazhi "dizhi gudrie" tev saka, ka tu slikti zime un tavi darbi metami misene.. atvaino bet es pilniba neatbalstu saadu tavu domu gajienu.. otrkart, Lastguru vardi, bija domati visiem tiem, kuri iesaaka un palidzeja turpinat(nevis apturet) so offtopku!

This post has been edited by IMiGS: Sep 12 2006, 18:06
+Quote Post
sipps
post Sep 12 2006, 17:43
Post #40

Unregistered

Galu gala šis tomer nav jauno mākslinieku forums, kur tiešam būtu savākušīes mākslas specjālīsti kas vārēŧu novērtet tavu garadarbu, kā nākas.

gribas zīmet lūdzu to tačū neviens neaizliedz, bet vai JŪSU prāt vai zīmējumu ievietošana publiskā foruma,palīdzes uzlabot zīmēsanas kvalitāti balstoties tikai no cilvēku komentāriem?

p.s ja vēlies kautko pateikt nav obligāti jātaisa QUOTE visam iepriekšejam postam. var darīt ar šādi
QUOTE(Shumins @ Sep 12 2006, 15:49) *

un visi sapratīs ka es vēlējies atsaukties uz šo postu. dah

Un nav nekadas jēgas turpināt šo bezjedzīgo diskusiju, gribi zīme ,gribi nezīme ,bet tad rēķinieties ar to ar to cilvēkiem ir tiesības iztēīkt savu viedokli. lai arī kāds tas būtu.

This post has been edited by sipps: Sep 12 2006, 18:18
+Quote Post
Keydan
post Sep 12 2006, 19:32
Post #41

Key-dano

Vai nekads nedzirdeja šadu isteicienu:"isi un kodoligi"???
Man vienkaši ir slinkums lasit visas tas gramats ko jus te publicejat. 1-3 rindas nevis rindkopas. Vai vispar 2-3 vardi butu ladar šada situacija, piemeram "U s'uck noob" vai "OMFG! Cool!"
+Quote Post
GM
post Sep 12 2006, 20:06
Post #42

Resident Alcoholic

Vai nekads nedzirdeja šadu isteicienu:"isi un kodoligi"???
Man vienkaši ir slinkums lasit visas tas gramats ko jus te publicejat. 1-3 rindas nevis rindkopas. Vai vispar 2-3 vardi butu ladar šada situacija, piemeram "U s'uck noob" vai "OMFG! Cool!"

Nu tas, ka tev nopietnas grūtības sagādā uztvert jebkādu tekstu, kurā ir vairāk par trim divzilbju vārdiem, starp kuriem ir kā minimums divi termini no plašā krievu mata krājuma, jau ir tava problēma.
Tāpēc nav jāaizpilda vieta šeit, kur pašlaik pilnā sparā iet IMiGS jaunības maksimālisma nomocītā ego ķidāšana. Ņe v tot topik, popal, tovariš. Tev visticamāk uz ŠEJIENI.

This post has been edited by GameMaster: Sep 12 2006, 20:08

--------------------
Пива надо выпить, в горле пересохло. В горле пересохло, на душе тоска...
+Quote Post
Keydan
post Sep 13 2006, 17:46
Post #43

Key-dano

Un ko tu gribeji ar to pateikt? Man reada tada sajuta ka mani no šejienes dzin! Man vienkaši liekas ka jus šeit pardaudz runakat neparko.
P.S. Neuzkat to par apvainojumu bet mats ir vecaks par latviešu valodu (Mats 9gs).
P.S.S.
IMiGS tu turpini zimet, labakus darbus rad šeit. Ka es paraditu ko es zimeju 3-4 gadus atpakaļ... labak neatcerešos...

This post has been edited by Keydan: Sep 13 2006, 17:49
+Quote Post

3 Pages V < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 26 July 2025 - 19:17