![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
Principā vote - parādīja cik daudz aktīvu jūzeru ir šajā forumā + cik no viņiem ir real anime fani - nesekoju jaunajai sezonai - ar pārliecinošu pārsvaru izrāvās līdera kārtā ![]() ![]() Redz paareejiem hikikomori un NEETiem principā ir vienalga ko tie citi tur ņemās.. |
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
Shuminam pilniiga taisniiba. Ari mani nemaz nesaista doma gaidiit naakamo seeriju nedeelju vai vairaak (initial D 4th stage epas iznaaca STIPRI retaak) vai skatiities veselu vurzu vienlaiciigi. Nopeietnaakus gabalus taa nemaz nevar uztvert pilnveertiigi.
-------------------- Because i can!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Hvz - man ar gaidīšanu nav nekādu probu - piemēram Ergo Proxy velku no Ani-Krazes un nesūdzos par viņu tempiem, katrai animei man ir konkrēts subers (quality matters). Plus paralēli visiem jaunajiem, iesāktajiem, skatos arī finnished.
Darbs un mācības - kā arī, real life eventi paņem daudz laika, tapēc man nav nekas pretī dienā iečekot jaunu/-as sēriju/-as animei kurai sekoju līdzi. Ja anime ir tā vērta viņu var nolūrēt uzreiz nonstopā pēc pēdējas epas noskatīšanās or pirms pēdējās epas noskatīšanās sākt visu no sākuma (ja seko ik nedēļu epizodēm līdzi). Principā - každemu svoje, kamu cveti, kamu morozhenoje ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nobalsoju par Bokura Ga ita, protams. Vienkārši lielisks seriāls, vēl viens, kurš pretendē uz vietu manā nelielajā DVD disku kolekcijā. Lielisks sižets un burvīgi galvenie tēli. No pārējiem nosauktajiem esmu redzējusi tikai pāris Tonaguras sērijas, bet tas tā- so so. Līdz otrajam Honey and Clover tā vēl arī neesmu tikusi.
-------------------- |
kiri no tani |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 3-October 06 ![]() |
Ar nožēlu atdzīstos, ka nobalsoju par "nesekoju līdz jaunai sezonai", jo ar anime tā kārtīgi aizrāvos tikai nesen...
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
medus tomeer laikam
-------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
Hvz - man ar gaidīšanu nav nekādu probu - piemēram Ergo Proxy velku no Ani-Krazes un nesūdzos par viņu tempiem, katrai animei man ir konkrēts subers (quality matters). Plus paralēli visiem jaunajiem, iesāktajiem, skatos arī finnished. Darbs un mācības - kā arī, real life eventi paņem daudz laika, tapēc man nav nekas pretī dienā iečekot jaunu/-as sēriju/-as animei kurai sekoju līdzi. Ja anime ir tā vērta viņu var nolūrēt uzreiz nonstopā pēc pēdējas epas noskatīšanās or pirms pēdējās epas noskatīšanās sākt visu no sākuma (ja seko ik nedēļu epizodēm līdzi). Principā - každemu svoje, kamu cveti, kamu morozhenoje ![]() njaa spectre savaa elementaa...pilniigi piekriitu - es taads greenhorn shajaa jomaa.....vispār pēc pilnīgi gandriiz gada prombuutnes -sapratu sheit forumaa - nenormaali daudz tiek kultiveets - digimon/ pokemon kults - , kas sheit vecie iistie foruma daliibnieki vairs neposto...vai tikai vissadi 12 gadiigie? vismaz tad bija ko palsaiit un pamaaciities , bet tagad peec balsojuma spriezhot..........sed -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 06:14 |