![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
asfiksija |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 14-January 07 ![]() |
ūh. redzēju kaut kad pasen, pie draudzenes, kura animes vispār neskatās.
man patika mākslinieciskais izpildījums, bet pats sižets likās tāds bišķi krīpī. -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Skatījos, jo piesaistīja žanrs (?): dementia, syrrealism
Nedomāju, ka kaut kādā tādā lietā vispār jāmeklē jēga. Sirrealitāte neparedz jēgu, bet gan sajūsmu. Un tieši ar sajūsmu noskatījos to vairākas reizes, daloties ar draugiem un radiem. Priecīgi iedomājāmies sevi kaķu vietā, kā mēs spēlējamies ar ziloni utt. Tāds imaginārais gors! Vispār jau tur bija jēga. Mazais kaķis kopā ar vecāko māsu devās meklēt viņas dvēseli. Cik sapratu, tad puse no tās bija pazudusi. -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Filma (Nekojiru-sou) pat ļoti skatāma. Thumbs up. Man ļoti patika. Bet tas, kas sērijās (Nekojiru Gekijou)... wth?... labi vien, ka tik īss, citādi diez vai ko tik +!N7n varētu ilgi skatīties.
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
ljoti patika. :3
taads visai janciigs piedziivojums, baigi gribeetu taadu uudens ziloni sev :3 ar cuuku iespeejams dariitu liidziigi.Kursh pie vella eediis zivi, ja ir cuuka. XD -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
Kursh pie vella eediis zivi, ja ir cuuka. XD *waves* Es daudz labprātāk izvēlētos zivi. Un ar vellu nedalītos. (Lai ēd to ruksi.) -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
ankhu |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 78 Joined: 16-May 08 ![]() |
es tiktiktiktiktikko noskatijos.. man rittttttig patika... kkas lidzigs spirirted away sirealisma zina... bet seit ir kkas 1reizejs.... esm parliecinats ka ar katru reizi skatoties paradisies sava fi6ka..
-------------------- No more limits, no more lies This is not what you think but Evil is what may make you feel better
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:30 |