![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
agrāk es domāju tāpat, bet patiesībā ir diezgan viegli
-------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Moch Tigra mums psniegs kaadas maaciibu sundas arii??
![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Eu obligaati jaabuut anime stilaa!!!??? man vinsh taa nevisia labi padodas..... nevar vienkaarshi kaut ko interesantu???
![]() This post has been edited by Mishelin: Sep 11 2006, 20:17 -------------------- ![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Huh.... jau artbooks jaaziimee? Shit... liidz kuram datumam?
Btw, mans ziimeejums nooteikti nebuus uz vaaka. XDD I s.ck. ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Eu obligaati jaabuut anime stilaa!!!??? man vinsh taa nevisia labi padodas..... nevar vienkaarshi kaut ko interesantu??? ![]() kaapeec gan ne...ja nav atteeloti cilveeki, tad var tak jebkuru stilu, grafitti arii derees. (un ja ir cilveeki, mees varam pienjemt, ka tas ir transformeets anime ![]() BTw. lai piedaliitos jaapievienojas CO; (skatiit signature) Storm, ko nu es... es jau neko, maza tautiņa mēs esam, tāda vaidelote kā es tik maaku saldeejumu-kas atgaadina prezi gifus taisiit. Tomoko, 1.maijs; darba svētki ![]() Btw... var uzziimeet vēlvienu papildus, kas uztaisiits paintaa, lai paraadiitu pasaulei, kaa var paintaa ![]() ![]() This post has been edited by Tigra2: Sep 13 2006, 18:56 -------------------- |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
eu toch nav nekaada iespeeja piedaliities ja nav co?? ![]() ![]() This post has been edited by Mishelin: Sep 13 2006, 19:13 -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
a tev kas, nepatiik CO?
da viss, kas jaadara ne-ensane-CO ir jaaziimee paint komiksi, kad kaads uzrodas, pie tam taapat taa ir totaala haltuura. (pie tam var piedaliities visaados citos pasaakumos) -------------------- |
Mishelin |
![]()
|
a tev kas, nepatiik CO? da viss, kas jaadara ne-ensane-CO ir jaaziimee paint komiksi, kad kaads uzrodas, pie tam taapat taa ir totaala haltuura. (pie tam var piedaliities visaados citos pasaakumos) pag tur nav nekur jaaiet ....uz sanaaksmeem utt??? ![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
par sanaaksmi jaapazinjo 1 meenesi pirms taas, tu, ja staajies tagad, tad tev buus jaanaaak uz naakamo, bet vinjas nenotiek paaraak bieži, ja kas.
Es jau saprotu, ka visi te ir slepeni un sevi atklaat negrib, es jaa arii esmu slepena, tik retais zin,ka es pateisiibaa esmu vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi. nju ja jau tu arii taads pats tad jau saprotams, bet tikuntaa... btw. tas ir tikai tad, ja otaku ir iestaajies tik veelu, so.. paareejiem biedriem tikuntaa jaanaak ![]() This post has been edited by Tigra2: Sep 13 2006, 20:29 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ta... mans pasaules sembolizejums ir gandris pabeigts... Problema ir tada ka ta beiga deigas neviens neko nesapratis!
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Es jau saprotu, ka visi te ir slepeni un sevi atklaat negrib, es jaa arii esmu slepena, tik retais zin,ka es pateisiibaa esmu vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi. O ja... Tas i labi zināms fakts.... Sorr, nespēju attuēties ![]() -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Es jau saprotu, ka visi te ir slepeni un sevi atklaat negrib, es jaa arii esmu slepena, tik retais zin,ka es pateisiibaa esmu vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi. Es ar nevarēju noturēties. Īstenībā jau es nebrīnītos, ja tā pēkšņi izrādītos... ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
... vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi. nju ja jau tu arii taads pats tad jau saprotams, bet tikuntaa... Tu man liec paardomaat dziivi... -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Tigra2 |
![]()
|
Es jau saprotu, ka visi te ir slepeni un sevi atklaat negrib, es jaa arii esmu slepena, tik retais zin,ka es pateisiibaa esmu vecs nodzeeries oji-san paari 40 gadiem, kurš noskuj baardu 1 reiz meenesi. Es ar nevarēju noturēties. Īstenībā jau es nebrīnītos, ja tā pēkšņi izrādītos... ![]() it nemaz, tas neizskaidrotu manu iipasho miilestiibu pret rozā zefīriem(un ne parasti rozā, bet zemeņu) un persiku arii dievīgi. Kā arī tas neizskaidrotu to, kāpēc es esmu airaavusies ar okultu... so visu tas nekad neizskaidros. slinkums paarejos punktus rakstiit, paaraak plaš interešu loks.. ![]() sorr far offtopic. aa nu jaa lai nebuutu offtopic: uz sanaaksmi visiem jaapaņem zefīri(ar šokolādi aplietie aizņemti, es tos nesu,) tā kā katrs lai ness savādākus, citas garšas ... utt This post has been edited by Tigra2: Sep 14 2006, 18:25 -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nē, Tigra, tas ir offtopic, šis nav CO topiks, šis ir CO artbooka topiks. But whatever.
Ar šokolādi aplietie tak ir vairākās garšās! Es ņemu kapučino "Maigumu". :B Ja kādam maciņš par plānu priekš zefīriem, ņem barankas vai mīkstās piparkūkas. Vai makaronus ar sēņu mērci. Mmm... sēņu mērce... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:18 |