![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Man gan jaunais openings patīk. Un deathmetal tas toč nav.
![]() Un endings ar labs. Tikai tiešām nepiestāv pašai anime. |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
cilveeki uztapinaajushushi kaarteejo live action
http://www.apple.com/jp/quicktime/trailers/wb/deathnote/ kaa man nepatiik tas kas panjemts Light vietaa nu galiigi garaam, un kas taa par modi blondiinju vietaa tumshmates likt, tas pats tieshi honey and clover live acion Hagu it tumshmate :/ -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Otro movie jau redzeeju tikai rus val =/.
Nezinu man man shis aktieris liekas normaals. Vismaz ir pieredzeejis un jau tika uznjemtas filmas ar vinju galvenajaa lomaa,piemeeram, Battle royale I un II. -------------------- |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
.. un kas taa par modi blondiinju vietaa tumshmates likt, tas pats tieshi honey and clover live acion Hagu it tumshmate :/ ja neesi ieveerojusi, vairums japaanju melnmataini, ar iznjeemumiem tikai jauktenju viduu ;> dazhaadas kraasas mati ir tiiri veesturiski paraadiijushies mangaa/animee pamataa taapeec, ka agriinie izplatiitie zhanraa vienkaarshotie ziimeeshanas stili diezgan minimaali diferencieeja seju zinjaa dazhaadus charus. attieciigi kaa viena no vairaakaam metodeem tika plashi izmantota matu kraasa/tumshums/frizuura/augums/apgjeerbs (kas parasti kaa reiz identifikaacijas ar konkreetu varoni peec parasti nemainaas visaa shova gaitaa, pat ja tas laika zinjaa aptver vairaakus gadus). dziivee blondi/kraasoti mati domaaju ir tikai saliidzinoshi nelielai daljai .. ja nemaldos nosaukt - ganguro stilaa gjeerbtiem meitieshiem kaadaa tur shinjuku rajonaa ;>. attieciigi nebriinos, ja normaalam vidusmeera chikam (kursh tachu nebij eiropieshu izcelsmes?) ir normaali melni mati ieksh LA movies. diezvai gruuti buutu aktierei lietot paruuku / vai nokraasot matus, ja rezhisors/filmas direktors/whoever izlemtu savaadaak. |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Nesen amdb festaa noskatiijos un jaasakak pat ljoti patika. Patieshaam labi uztaisiita, uz paareejo LA fona shis ir tuvu ideaalam. (veel tik jaanoluur Mushishi LA)
Tie kuri bitcho par blondiineem, tad jaasaka, ka blondiines ir tikai viens no kraasas elementiem mangaas mangiskai pievilciibai. Tad jau vareeja piesieties, kapee L nebija ar ziliem matiem. Nav redzeeta otraa dalja, bet cik no pirmaas vareeja saprast, tad sizhets ir noapaljots liidz darbiibai japaanas robezhaas, kas buutu ljoti patiikami, jo manga beidzaas pat ljoti pretiigi, paaraak pareizi. -------------------- ![]() |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
nu a'riche'nu.. nosacīta pirmā daļa ir veksmīgi beigusies. Un noslēdzošā 25. ep., manuprāt, bija patiešām efektīga. Tikai tas kur L palīdzēja Light-am apžūt patiešām bija viens hell of a weird fanserviss.. (lai gan nesaku, ka man tas riebās.. :3)
Tad parādījās Mello un Near.. un man nez kāpēc joprojām liekas, visas tās dīvainības apvienojumā ir labāk nekā atsevišķi sadalītas uz 2.. kā Jums?? -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
Seto |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 143 Joined: 24-February 04 From: Riga ![]() |
noskatījos 27 epas - 23 no tām ir tulkotas uz rus pārējas ar animandas subiem...jaunais openings reāli labs.
Tas pavērsiens man nepatīk , ka pēc L atrodas vēl kautkāds N un utt... filmu neesmu redzeejis, bet esmu jau novilcis....nez skatīties man to filmu vai tomeer gaidīt animes sērijas ? -------------------- Ir lietas , kas ir jāizdara!
|
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
noskatījos 27 epas - 23 no tām ir tulkotas uz rus pārējas ar animandas subiem...jaunais openings reāli labs. Tas pavērsiens man nepatīk , ka pēc L atrodas vēl kautkāds N un utt... filmu neesmu redzeejis, bet esmu jau novilcis....nez skatīties man to filmu vai tomeer gaidīt animes sērijas ? Filma ir diezgan pamainīta un ir tikai daļa ar L, tāpēc vari mierīgi skatīties- jo neko neno-spoil-osi. -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
noskatījos 27 epas - 23 no tām ir tulkotas uz rus pārējas ar animandas subiem...jaunais openings reāli labs. Tas pavērsiens man nepatīk , ka pēc L atrodas vēl kautkāds N un utt... filmu neesmu redzeejis, bet esmu jau novilcis....nez skatīties man to filmu vai tomeer gaidīt animes sērijas ? Vispaar neiesaku skatiities 2 filmu, jo tur sizhets tiek novest liidz galam anime tik taalu veel nav aizgaajusi. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man jaunais openings nevisai patīk, bet nu ir ok. endings vismaz normāls. bet vienalga - 1 opening bij labāks. neiesaku sktīties, tulkotās (uz jebkādu valodu), jo tur viss domātais teksts tiek izmainīts līdz nepazīšanai, un Animandas un Kurohanas subi vislabākie!!
This post has been edited by Asuka: May 6 2007, 12:39 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Nerine |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 216 Joined: 9-May 06 From: Saulītē, meklēju pirmos sniegpulkstenīšus. ![]() |
vienā vakarā izrāvu cauri 16 epas, un biju starā. L ir vnk apburošs.
![]() Sižets ir baigi aizraujošs, man ļoti patīk, Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. bet kad uzzināju, kas notiks ar L, gandrīz apraudājos. Neesmu tik tālu tikusi vēl, bet nesaprotu kāpēc vajadzēja novākt tik svarīgu personāžu?! ![]() lai vai kā, noteikti nosaktīšos līdz beigām, gribās tomēr redzēt, kā tur viss notiks. -------------------- ~Today is always the most enjoyable day~! ![]() |
bullmatari |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 22 Joined: 29-March 07 ![]() |
tici nee es ar izraavu pirmaas 16 epas in da row (taalaak nebij kur). peectam bishku pabojaaju sev potenciaalo baudu lasot animeblogger.net spoilerus epaam kuras veel nebij nosubotas, bet bij raw. bet vairs taa nedaru)
|
s/z |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 4 Joined: 5-July 06 ![]() |
Animanda atsakās no tālākas subošanas. Ko nu?
Cease and Desist letter no VIZ media This post has been edited by s/z: Jun 14 2007, 14:13 |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Sad news to inform all off our watchers for Death Note.
We have just received a C&D(Cease and Desist) from VIZ Media stating for us to stop all distribution of Death Note by 22nd June 2007. (This letter has also been served to Animanda, c1anime? & Several Death Note fan sites.) As most of you know we have been subbing Death Note since it got licensed back at episode 12, starting from ANFS and working our way to Kuro-Hana. We have decided to stop subbing/distributing Death Note by the 22nd of June. Death Note 36/37 MIGHT be done by us, depending on how we go about this, if not, expect to see another group rise up. Scanned Letter: http://kuro-hanasubs.com/kurohanaviz.jpg Par pēdējo sēriju "murder intent". Light is pretty evil, bet nu jā, bija viņam tas jādara, žēl Takeda. Nākamās sērijas nav sezonas fināls vai kaut kas ? Vismaz pēc preview spriežot un pēc tā, ka aniDB ir tikai 2epas vēl listē, vai arī tās ir Death note pēdējās sērijas ? |
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
FAK! Pie pašām pēdējām sērijām...
Bet moš nākošnedēļ līdz tam 22.06. paspēs vēl vienu nosubot. -------------------- Hi
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:01 |