IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Jauni pavedieni

Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.

14 Pages V « < 7 8 9 10 11 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Death note, anime
Niks
post Jun 14 2007, 21:01
Post #121

Lira member

Group: Chuunin

36. Epu varbūt arī paspēs - 37. epa iznāks 27. jūnijā (laikam!), tā kā būs vien jāskatās tās RAW (labākajā gadījumā varbūt kāds anonīmi nopludinās gļukainu tulkojumu).

This post has been edited by Niks: Jun 14 2007, 21:02
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Rika
post Jun 14 2007, 22:50
Post #122

Danshaku

From: I am un-locatable

Damn ><!

Un man tā patika Kuro-Hana subi! Tieši pie beigām! Kā viņi varēja kko tādu izdarīt?! Kāpēc tik pēkšņi apnika subot anime,kas tāpat drīz beigsies?!

--------------------
даже добро делал всем на зло
+Quote Post
Church
post Jun 14 2007, 23:13
Post #123

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

es ceru, ka ieprieksheejais bija peedeejais nekompetenta un ar reaalo dziivi nepaziistama tiinja posts par sho un citiem liidziigiem gadiijumiem. bik pieriebjas redzeet taadu chinkstus gadiijumos, kad kaads cilveeks (eg. fansuberi) neveelas buut tiesaats, zaudeet daudz naudas, sabeigt dziivi, karjeru sava hobija peec. nez kaapeec riebiigas aizdomas, ka tiinja pasha reakcija iipashi neatshkjirsies, ja vinjam atnaaks kaada jurista veestule par kriminaalatbildiibu, bet lai to saprastu, laikam ir jaaspeej domaat sad.gif
+Quote Post
Rika
post Jun 15 2007, 09:21
Post #124

Danshaku

QUOTE(Church @ Jun 14 2007, 23:13) *

es ceru, ka ieprieksheejais bija peedeejais nekompetenta un ar reaalo dziivi nepaziistama tiinja posts par sho un citiem liidziigiem gadiijumiem. bik pieriebjas redzeet taadu chinkstus gadiijumos, kad kaads cilveeks (eg. fansuberi) neveelas buut tiesaats, zaudeet daudz naudas, sabeigt dziivi, karjeru sava hobija peec. nez kaapeec riebiigas aizdomas, ka tiinja pasha reakcija iipashi neatshkjirsies, ja vinjam atnaaks kaada jurista veestule par kriminaalatbildiibu, bet lai to saprastu, laikam ir jaaspeej domaat sad.gif

Bet man bik riebjas,ka kādam vienmēr ir kkas jāuzraxta,lai apvainotu cilvēkus,taču savā ziņā taisnība tur ir. Loģiski,ka es pīkstu! Es saprotu to visu,taču grūti ir tik vnk pateikt ardievas fansuberiem,ja tie subot tavu mīļāko anime! Jā,jā,ir arī citi fansuberi,bet,ko es varu darīt,ja Kuro-Hana man visvairāk patīk?!

P.S. neesmu nekāds bezatbildīgais tīnis. Es saprotu,kas un kā + kāpēc uzreiz tādas domas,ka varu dabūt tādu vēstuli,ja mani pat nepazīsti?! Pat,ja tas nebija domāts konkrēti man,tad domāju,ka nevajag tā vnk raxtīt,kas patīk cilvēkos un,kas nē.Tad arī es varētu veselu topic'u saraxtīt!Ja pret mani ir kkāds grudge,tad lūdzu,esmu gatava uzklausīt to,bet tikai ar PM palīdzību.

--------------------
+Quote Post
Niks
post Jun 15 2007, 15:09
Post #125

Lira member

Man ir tāda sajūta, ka tu īsti neaptver situāciju - tās "mīlestības" vēstules, kuru dēļ DN netiks līdz galam nosubots, sūta DN izplatīšanas un lokalizēšanas ASV (un varbūt arī citviet pasaulē) tiesību īpašnieka advokāts, tā kā, ja fansuberi (un ne jau tikai Kuro-Hana) nerīkosies tā, kā vēstulē likts, tad visticamāk būs nopietna tiesāšanās, turklāt, tā kā tā, cik man zināms, būtu tāda kā paraugprāva, ļoti iespējams, ka tās iznākums ietekmētu visu fansubošanas pasauli - neviens cilvēks ar veselo saprātu neriskētu izraisīt tāda līmeņa traci, kurā pats vēl var pazaudēt pēdējo kreklu.

This post has been edited by Niks: Jun 15 2007, 20:28
+Quote Post
Rika
post Jun 15 2007, 15:43
Post #126

Danshaku

QUOTE(Niks @ Jun 15 2007, 15:09) *

Man ir tāda sajūta, ka tu īsti neaptver situāciju - tās "mīlestības" vēstules, kuru dēļ DN netiks līdz galam nosubots, sūta DN izplatīšanas un lokalizēšanas ASV (un varbūt arī citviet pasaulē) tiesību īpašnieka advokāts, tā kā, ja fansuberi (un ne jau tikai Kuro-Hana) nerīkosies tā, kā vēstulē likts, tad visticamāk būs nopietna tiesāšānas, turklāt, tā kā tā, cik man zināms, būtu tāda kā paraugprāva, ļoti iespējams, ka tās iznākums ietekmētu visu fansubošanas pasauli - neviens cilvēks ar veselo saprātu neriskētu izraisīt tāda līmeņa traci, kurā pats vēl var pazaudēt pēdējo kreklu.

Sapratu jau sapratu! Man viss ir skaidrs,vnk žēl,ka tā notiek!

--------------------
+Quote Post
Niks
post Jun 16 2007, 11:06
Post #127

Lira member

Spriežot pēc AniDB, ne angļu valodā subujošās grupas pagaidām laikam tiek liktas mierā (ja kāds vēl nav pamanījis, tad visas grupas, kuras suboja angliski ir DN pametušas), tā kā vēl ir izredzes arī tiem, kuri japāņu valodu nesaprot gana labi, redzēt un saprast Death Note beigas, taču vienalga iesaku novilkt RAW, kas būs pieejams pēc kādām 5 dienām, jo tās stipri atpaliek no angliski subojošajām grupām (un varbūt par pamatu izmanto nevis oriģinālo japāņu audio, bet gan kādas citas grupas tulkojumu visticamāk angliski, kas nozīmē, ka nekad nevar zināt, vai kāda no tām pabeigs DN, un cik kvalitatīvs būs tulkojums), turklāt RAW parasti ātri un veiksmīgi lejuplādējami tikai pāris nedēļas - vēlāk var būt grūtības.
P.S. Tiem, kuri tāpat kā es uzticīgi līdz pēdējam brīdim gaidīja uz Animanda vai kādu citu grupu, iesaku ar steigu lejuplādēt trūkstošo no kādas citas grupas (un neaizmirstiet par DHT eksistenci!).

This post has been edited by Niks: Jun 16 2007, 13:47
+Quote Post
Hikaru
post Jun 16 2007, 13:17
Post #128

Tennou

From: Latvia

DC++-ā tāpat nepazudīs Death Note sērijas. Varēs mierīgi vilkt visas, līdz šim iznākušas.
Bet pēdējās sērijas, ja angļu nebūs, tad varēs mierīgi ar krievu subiem noskatīties (līdz tiem Viz Media netiks).
+Quote Post
Joe
post Jun 16 2007, 17:00
Post #129

Samurai

From: http://mattfoto.info

VIZ jau tikai par Ameriku un angliskajiem subotājiem uztraucas. Par pārējiem viņiem pie kājas.

--------------------
Hi
+Quote Post
goku
post Jun 21 2007, 16:53
Post #130

Jinushi
**

[C&D] versija ir laba wink.gif Bet bastards !!! The suspense is killing me, nu varēja jau uztaisīt dubulto sēriju, nevis tagad likt mocīties gaidot 37 pēdējo epu. I mean daaaamn.. I want to know biggrin.gif grrrr
+Quote Post
Joe
post Jun 21 2007, 19:53
Post #131

Samurai

From: http://mattfoto.info

QUOTE(goku @ Jun 21 2007, 16:53) *

...I want to know biggrin.gif grrrr

Izlasi mangu!

--------------------
Hi
+Quote Post
goku
post Jun 21 2007, 20:00
Post #132

Jinushi
**

Nekad ! Nafig spoilot sev prieku ;P
+Quote Post
bullmatari
post Jun 25 2007, 09:08
Post #133

Heimin
*

mulkim skaidrs ka fansuberi turpinaas subot (c1, animanda un kurohana), protams zem citiem vaardiem. izskata peec protams visi vecie torenti tiks nonemti, lai nau kur piekasiities.
+Quote Post
exile
post Jun 28 2007, 16:58
Post #134

Danshaku

From: back to back - Rīga

Nu ko Death Note peedeejaa epizode ir noskatiita! Kaadi iespaidi?
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Kaa jau vareeja gaidiit nobeigums liidziigs kaa otrajam muvijam. Iepatikaas Mikami personaazhs kaa psihopaatisks slepkava biggrin.gif Jaagami Light gan zaudeeja savu pievilciibu peedeejaa epaa - nu ja laikam lai beerni saskatoties nesaak slepkavot nelabveeliigas personas.
moraale - Murder is BAD even if victim deserved it!

--------------------
No name superhero
+Quote Post
Niks
post Jun 28 2007, 19:58
Post #135

Lira member

Kā būtu ar spoiler tagiem - savādāk te var sākt līt asinis.
+Quote Post

14 Pages V « < 7 8 9 10 11 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 16:40