![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Nu tad izlasi mangu un noskaties filmu. Man liekas ka 95% no tiem kuri ir lasījuši mangu, tam piekritīs.
![]() This post has been edited by Rusell the carrotstork: Jul 12 2007, 18:58 -------------------- |
Matsuda |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 13-July 07 ![]() |
I only vote for an alternative ending. nu, vai sliktaakaa gadiijumaa animei jaabeidzas ar L naavi, nevis jaataisa visa taa fignja peec tam. ![]() Es tikai piereģistrējos, lai pateiktu, ka tevi ienīstu. No, srsly, wtf? Izlikt vienu no lielākajiem spoileriem? WTF? Death Note rocks. kthnxby |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Tā nu ir sanācis, ka pēdējā laikā ar animi iepazīstos tikai tad, ja kāds no maniem slinkajiem čomiem to palūdz novilkt.
Attiecīgi jautājiens - kuru saberu grupu iesakat? tokyotosho uzrāda čupu ar itāļi, vācu, krievu utt suberiem... jautri, bet kura eng grupa būtu ieteicama? Ruberia ir tikai pēdējās 2 epas -------------------- Press any key to continue
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Tā nu ir sanācis, ka pēdējā laikā ar animi iepazīstos tikai tad, ja kāds no maniem slinkajiem čomiem to palūdz novilkt. Attiecīgi jautājiens - kuru saberu grupu iesakat? tokyotosho uzrāda čupu ar itāļi, vācu, krievu utt suberiem... jautri, bet kura eng grupa būtu ieteicama? Ruberia ir tikai pēdējās 2 epas Es ieteiktu tā kā pats skatījos: 01-12 - [TW] Toriyama`s World 13-14 - [DG-F] Death-Gods 15-31 - Animanda 32-35 - Kuro-Hana 36-37 - Ruberia Vai arī var ņemt 01-31 - Animanda, lai nav gluži tik daudz dažādu grupu. -------------------- |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Revol... tu gribi teikt ka mūsdienās vairs nav saberu grupu kuras sāk un noved lietu līdz galam? :\
-------------------- Press any key to continue
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Taka: ja shows tiek licenzeets half way, that's what you get. es pats savlaik panjeemu Live-Evil pirmajaam, tad Animanda, tad, peec kaarteejaa C&D lettera Ruberia.
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Revol... tu gribi teikt ka mūsdienās vairs nav saberu grupu kuras sāk un noved lietu līdz galam? :\ Tā nu ir, pēc 12 sērijas Viz Media licenzēja Death Note ASV, tad atmeta lielākā daļa grupu, un ap 35 sēriju Animanda un Kuro-Hana saņēma Cease & Desist vēstules no Viz Media, un arī atmeta, Animanda tā kā bija nedaudz iekavējuši palika tikai 31 sēriju nosubojuši. Un uz pēdējām divām sērijām parādījās kaudze ar underground suberiem. -------------------- |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Nu pirmajā vietā tākā Animanda. taču viņi saņēma cease and desist vēstuli. Tad nāk kuro-hana, pie kuras es pieradu uzreiz, un tad pēdējā epa ir tikai ruberia v2...
|
Taka |
![]()
|
Izrādās ir arī Death Note live action movie:
![]() http://www.amazon.com/Death-Note-Live-Acti...2448&sr=1-3 -------------------- Press any key to continue
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Jap, ir, un pie tam veselas divas.
Nu jā... Beidzot pēdējo sēriju noskatījos. Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. Zin ko... Beigās iznāk, ka pie Light'a izgāšanās vainīgs viņa fūcis, jo viņš toreiz Mello vārdu neuzrakstīja. Jeez. |
Taka |
![]()
|
Revol... tu gribi teikt ka mūsdienās vairs nav saberu grupu kuras sāk un noved lietu līdz galam? :\ Tā nu ir, pēc 12 sērijas Viz Media licenzēja Death Note ASV, tad atmeta lielākā daļa grupu, un ap 35 sēriju Animanda un Kuro-Hana saņēma Cease & Desist vēstules no Viz Media, un arī atmeta, Animanda tā kā bija nedaudz iekavējuši palika tikai 31 sēriju nosubojuši. Un uz pēdējām divām sērijām parādījās kaudze ar underground suberiem. Nekas, drīz iznāks R1 DVD un pie darba ķersies melnie, ļaunie pagrīdes DVD ripperi ![]() ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
mmmm... burrrrvīgi. spoileru saintriģēta, esmu jau atkal iekritusi kārtējā seriāla važās, bet šis laikam līdz šim ir foršākais. Jūtu dvēselisku radiniecību ar Light (nebūtu labi, ja es tādu grāmatiņu dabūtu, bet es visticamāk tiktu samērā fiksi atrasta savas izklaidības dēļ), bet par L sajūsmā spiedzu - viņa uzvedība un ēdienkarte ir vnk apburošas
![]() P.S. Kira tiešām atbilst Dojo spēles nosacījumam "evil may be beautiful" -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
mmmm... burrrrvīgi. spoileru saintriģēta, esmu jau atkal iekritusi kārtējā seriāla važās, bet šis laikam līdz šim ir foršākais. Jūtu dvēselisku radiniecību ar Light (nebūtu labi, ja es tādu grāmatiņu dabūtu, bet es visticamāk tiktu samērā fiksi atrasta savas izklaidības dēļ), bet par L sajūsmā spiedzu - viņa uzvedība un ēdienkarte ir vnk apburošas ![]() P.S. Kira tiešām atbilst Dojo spēles nosacījumam "evil may be beautiful" ja tev butu tada gramata tevi savu muzhu neatrastu mums te nav velviens L teoretiski runajot ![]() This post has been edited by Righorn: Aug 19 2007, 23:56 |
Rusell the carrotstork |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 152 Joined: 7-November 05 ![]() |
Tā nebija grāmata.
Un tāds L nekad nav eksistējis in 1st place. Kur nu vēlveins. -------------------- |
volzha |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 256 Joined: 13-February 04 From: Latvia, Riga ![]() |
Beidzot noskatījos, damn labs seriāls. Tāda spriedze tāds detektīvs. Dodu 8.5 no 10. Iesaku visiem.
-------------------- ![]() Lai ko ar teiktu, bet paliekot vecākam, daudzi tīņu vecuma hobiji un intereses nemainās. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:59 |