![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Tā nebija grāmata. Un tāds L nekad nav eksistējis in 1st place. Kur nu vēlveins. Tikai tas, ka tas viss ir tikai izdomāts mani glābj no visām šitām ķibelēm.... ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mada |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 8-September 07 ![]() |
Pilnīgi noteikti viena no manām mīļākajām animēm. Ja vajadzētu novētēt dotu 8.9 balles (manā skatījumā 9 tomēr nesaāk XD )
Nesen uznāca vēme noskatīties velreiz. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Mentāls orgasms. kaifs. kaifs. kaifs. kaifs.. ko lai vēl pasaka... kaifs
-------------------- |
Alisy |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 17-October 07 From: Kautkur ap Riigu. :[ ![]() |
Arī,viens no maniem mīļākajiem anime. Kautvai tur bija 37 episodes, jutos tā ka vajag vēēēl bišku.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tissana |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 16-December 05 From: reverie|* ![]() |
Ir pelnījusi atrasties topu augšgalā. Airauj sižets, apmierina grafika.. Beigas gan nedaudz pieviļ. Nevaru arī pateikt, ko būtu gaidījusi, jo visu laiku skatoties, nevarēju izlemt, kādas beigas gaidu.. Tomēr tas bija kaut kā viduvēji.. Personīgās domas. Neticēju, ka tomēr viņa vārds arī tiks ierakstīts, un tas vēl parādīts. UN visas tās domas ar klades viltošanu, kad tā nonāk pie citiem, un izdomātie likumi - intriģējoši, no spēka..
-------------------- ...and the angels come down to Earth again when they heard the news...
|
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Mentāls orgasms. kaifs. kaifs. kaifs. kaifs.. ko lai vēl pasaka... kaifs Katarse? Nu, man gan Death Note neko tādu nedeva, bet brīžiem bija interesanti, un pat smieklīgi... -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Jā..., iespējams, katarse. Es vienkārši ļoti iedziļinos visādās lietās, analizēju animi no visiem lenķiem: varoņu "lirisko es" (
![]() -------------------- |
Slave |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 2-December 07 ![]() |
Ļoti laba. Tikai no veidotāju puses tāds dīvains joks vai ļoti liela sakritība
![]() |
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Katarse? Tu nesaproti, ko tas jēdziens nozīmē, vai ne? QUOTE Izdzēsu Tavu postu! MEHEHEHEHE!!!! Church, kādam ir jāseko līdzi, lai termini tiktu lietoti pareizi, kāpēc, lai tas nebūtu es? This post has been edited by Sērfijs: Dec 3 2007, 01:32 -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
tad varbuut dari to via PM
|
FuschichO |
![]()
|
zinu gan, kas ir katarse. Un no stulbām lietām tā arī varētu savā ziņā rasties, vismaz daļēji. Nu labi, diez vai death note radija šķīstības sajūtu.. tādā gadījumā, jāsak ekstāze vai kaut kā tā, vai ne? Bet man personīgi ekstāze saistās ar pazudušu bildi un tas nu nekādā ziņā neiet kopā ar death note
-------------------- |
goku |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 75 Joined: 21-December 05 ![]() |
Neviens nezin, kas ar mpr no kuro-hana noticis ? Pēdējoreiz redzēts 23.novembrī
![]() ![]() |
Silhouette |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 36 Joined: 6-March 07 From: Rīdziniece caur un caur ^_^ ![]() |
Kaitināja daļa par "Yotsubas lietu" un beigas. Neizmērojami. Gah! Near's nekam nederēja. Tādēļ nepatīk beigas.
Bet grafika!! O.o Tāāā patika. Heaaart. Bet Laits un L ir forši. |
hypnotize |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
aha L ir vienkaarshi dieviigs, superiigs teels...
shii anime vnk aizraava....seerija peec seerijas...un es saku, ja nebuutu jaagulj un jaamaacaas, tad es vinjas buutu noskatiijusies visas peec kaartas..... so...vieniigais kas mani reaali tracinaaja bija tas dzjekinjsh , kursh visu laiku nokoda shokolaadi, bet SASODIITS nekad taa arii nesaaka eest.... ![]() -------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
Neviens nezin, kas ar mpr no kuro-hana noticis ? Pēdējoreiz redzēts 23.novembrī ![]() ![]() Ja ļoti gribi spešal, reku būs. Un subi pielikumā. Attached File(s) ![]() -------------------- Hi
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:05 |