![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
apogs |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 9-December 07 ![]() |
grr... tieshaam vajadzeeja beigt ar
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. L naavi. Tie divi aaksti, kas naaca vinja vietaa, tiesham izraisiija tikai negatiivas emocijas :/ Kopumaa skataams gabals. ![]() |
Bizii |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 15-April 08 ![]() |
Mmm... Lieliska anime. Mana favorīte. Ļoti aizrāva un patika. Jutu līdzi ar sirdi un dvēseli, protams, ne jau pārspīlēti vai apzināti, bet DN nemanot mani ievilka iekšā tajā spriedzes pilnajā pasaulē un lika aizturēt elpu pie dažām vietām, piemēram, kad Raito runāja ar Fib aģenta tumšmataino sievu, kura bija viņam uz pēdām. Lieliski izstrādāti tēli. Vienīgais pēc manām domām nebija pareizi nogalināt L un viņa vietā iebāzt Near. N varbūt uzveica Kiru, taču no cilvēciskās puses absolūti kaitināja. Tāds lohiņš. Nebija arī diez ko pareizi nogalināt Mello. Patiesībā tika nogalināti visi tēli, kuri kaut kādā ziņā ieinteresēja. Un kaut kā neloģiski iznāk, kad N saka, ka tikai, kad ir kopā ar Mello, ir līdzvērtīgs L, bet L taču Kiru neuzveica, tātad pēc visas loģikas arī N vajadzēja zaudēt. Biju ļoti izbrīnīta, kad laika gaitā atklājās L raksturs. Taisnību sakot, es samulsu. Smieklīgi un dīvaini jau nu ir, bet es varētu būt L prototips visburtiskākajā nozīmē. Tikai sievietes variants? Khm. Nu ja, nu ja, bet tā tāda maza piebildīte. Beigas mani nepārsteidza. Tā vienkārši vajadzēja notikt. Man Raito nepatika, taču pēdējā sērijā palika viņa žēl. Viņam sākotnēji pamatā bija labi nodomi, taču Raito aizgāja par tālu. |
Ted |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 1 Joined: 18-March 12 From: Rīga ![]() |
Šo laikam sauc par "nekropost"...
Lasot iepriekšējos postus bija interesanti, ka galvenokārt izcēlās vairāk saruna par morāli, kas man šķita fons šinī anime. Kā galvenais man vairāk izcēlās shēmošana un aprēķināšana kur morāle bija tikai sastāvdaļa (koeficients), kas tākā radīja pati savus noteikumus, kas atkal ļāva paredzēt otra gājienu. Death Note man asociējās ar Hikaru no Go kur bija līdzīga uzbūve, ka caur shēmošanu/aprēķināšanu attīstījās gan stāsts gan tēli tālāk. Piekrītu, ja salīdzinājums ir dīvains, bet tāda tā asociācija. Pieņemu, ka katram ir savs anime ar ko viņs/viņa asociētu. Interesanti ar ko citi asociētu šo anime. |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
noskatijos dažas sērijas, varu pateikt tikai vienu - šī anime man nez kāpēc neiepatikās
![]() This post has been edited by aruka_sei: Jul 14 2012, 22:56 -------------------- |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
HOW DARE YOU!
Lai gan es nezinu, ko nozīmē ''burda'' pieņemu, ka tas bija aizvainojoši. :'D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
HOW DARE YOU! Lai gan es nezinu, ko nozīmē ''burda'' pieņemu, ka tas bija aizvainojoši. :'D -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
anti |
![]()
|
![]() Draņķītis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 922 Joined: 2-April 05 From: Latvija, Rīga ![]() |
Tas laikam no krievu valodas. Apmēram šai gadījumā tulkojas "blēņas".
-------------------- ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE ♫ |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
HOW DARE YOU! Lai gan es nezinu, ko nozīmē ''burda'' pieņemu, ka tas bija aizvainojoši. :'D Man ar. :'D Nu jām, anti laikam taisnība. STILL NEPIEKRĪTU. =D -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
aruka_sei |
![]()
|
![]() Arheologs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 642 Joined: 17-October 11 From: Latgale, Dagda ![]() |
deleted
This post has been edited by aruka_sei: Jul 14 2012, 22:56 -------------------- |
aruka_sei |
![]()
|
es nesaprotu ko jūs tur tādu atradāt tajā Dez Notā.
![]() kaut kāds čuvaks vārdā Laits ieraksta kaut kādā burtnīcā cita čuvaka vārdu un tas cits čuvaks mistiski mirst ![]() sižets ir tiešām pastulbs ![]() ja tas Laits nodarbotos ar melno magiju, tad būtu cita lieta) -------------------- |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
lol, Ja Death Note sižets ir vārdu rakstīšana burnīciņā, tad... err... Sailor Moon sižēts ir Moon meikapa uzlikšana. - Nepiekritīsi, vai ne? Abos gadījumos metode, kas ļauj cīnīties ar slikto ir ne no šīs pasaules un svarīgākais ir kā tas tiek izmantots un kādas tam ir sekas, nevis cik tas ir reālistiski. ;D
-------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
aruka_sei |
![]()
|
Sailor Moon sižēts ir Moon meikapa uzlikšana. - Nepiekritīsi, vai ne? Abos gadījumos metode, kas ļauj cīnīties ar slikto ir ne no šīs pasaules un svarīgākais ir kā tas tiek izmantots un kādas tam ir sekas, nevis cik tas ir reālistiski. ;D kādu zālīti tu esi pīpējusi? ![]() ![]() This post has been edited by aruka_sei: Jul 14 2012, 22:54 -------------------- |
Ginta |
![]()
|
kādu zālīti tu esi pīpējusi? var būt man biškiņ atbērsi šo zālīti ja tev tā patīk salīdzināt, kāpēc tad nesalīdzini ar manu mīļo Haruhi Suzumiya Labu mantu nevar tā kuram katram par velti dāļāt. ![]() (Un ar Haruhi nekad neko nesalīdzinu, jo tas manā skatījumā ir nesamērojams atkritums ![]() Lai vai kā~ Ja par šo tēmu gribi vēl pakasīties, ir pm, bet nespamojam un pieturamies pie temata - Death Note. -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
aruka_sei |
![]()
|
Labi, Labi, Viss - Taisu ciet savu muti, sēžu un klusēju)
This post has been edited by aruka_sei: Jul 14 2012, 22:54 -------------------- |
Arta |
![]()
|
Manuprāt labais tēls, kas grib būt tik labs, ka pats kļūst par slikto tēlu ir ļoti labs sižets plus vēl detaļas un tiešām salīdzinoši gudri izstrādātie detektīva elementi un reizēm negaidītie pavērsieni tikai pastiprina Death Note kvalitāti. Un fakts, ka beigās esi atstāts ar neziņu - pārdzīvot priecāties par animes galējo rezultātu, ir vēl papildus piesātinājums.
Mans repertuārs nav diezko plašs, lai salīdzinātu ar labākiem vai sliktākiem gabaliem, tāpēc nespriedīšu, vai Death Note ir ''labs'' vai ''slikts'' skatāmgabals. Bet, parasti, ja man nepatīk kāda anime, es to vienkārši neskatos vai padalos informācijā par elementiem, kas man nepatika, nevis saku, ka tā ir neizdevusies grabaža. I mean, tas, ka vienam [vai varākiem] nepatīk, nenozīmē, ka slikts. :I This post has been edited by Arta: Jul 14 2012, 17:35 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:24 |