![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
njemot veeraa, ka tas prasa daudzu cilveeku koordineetu elles darbu (kursh pietam ir saliidzinoshi ne iipashi labi apmaksaats, taapeec arii daudzi tajaa industrijaa turpina njemties tik taapeec ka ir sava darba fanaati) .. pietam dzirdot to no taa, kas neko pats nav radiijis, mutes .. vai tas nav raksturiigi latvieshiem? ;>
|
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
ehh death note...ehh L kaa tad taa tewi pieveica...es pat nevaru sanjemties lasiit taalak...vai vispaar ir veerts?
ja kas visu anime var skatiities online www.youtube.com.. bet to jau juus noteikti zinaat kaa iisteni anime fani..;p |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Mēs to zinām, bet lādējam no trakeriem - kā jau izlutināti anime fani...
Es lādēju septīto sēriju - laikam neesmu noskatījusies sesto, bet man vienalga, ka tik paspēju šovakar noskatīties šo... EDIT:Noskatījos. acis vēl neesmu pamirkšķinājusi. Jautājums: Kā Raito var būt tik ļauns? tieši tas mani tik ļoti satrieca - skats, kā izmainījās tās sievietes seja, kāda viņa kļuva pēc Raito vārdiem :"I'm Kira." Vāks, viņs tiešām ir ļauns, mangu lasot es tam pat nevarēju noticēt, bet tagad ticu. This post has been edited by Ragana: Nov 18 2006, 00:13 -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
soodeskaa...
;p |
Ginta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 638 Joined: 6-November 05 From: Rīga ![]() |
soodeskaa... ;p lai nu kā- tiaki gribēju pateikt- man liekas, ka saukt Yagami Light-kun par ļaunu nav diez ko pareizi.. varbūt tas ir tikai manā iztēlē, bet nedomāju, ka vispār kaut kas ir ļauns/labs- katram ir tikai savi uzskati, savas ieceres un savi veidi, kā to panākt.. world is rotting -> need to change it for better -> no mercy for the meaningless and/or hindrance This post has been edited by Ginta: Nov 20 2006, 01:34 -------------------- ┌───────────────────────────────────────────────────────────────────┐ ★ If it looks like it's too much for you, I'll stop. So don't squeeze your ass too much.★ └──────────────────────────────∩─────∩──────────────────────────────┘ ( ◕ ω ◕ ) |
vampire_kiss |
![]()
|
starp citu kaadas prognozes kad mees vareetu redzeet death note filmu?
nu jaa es tew piekriitu Ginta,par to ka nevar iisti spriest par to kas ir labs un kas ljauns bet,savaa zinjaa Raito riiciiba ir mazliet nezeeliiga..bet ko var zinaat kaa riikotos kaads no mums ja vinja rokaas nonaaktu death note.esat kaadreiz to iedomaajushies? |
Ragana |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 172 Joined: 9-March 06 From: yume no sekai ![]() |
Es vispaar nezinu, mani uzskati par Raito peec shiis seerijas ir pilniigi apgaazti.
Ginta, varu tikai teikt, ka pirms taas seerijas es domaju taapat kaa tu... Laikam esmu mainiijusi arii uzskatus par labo un ljauno. Ja visas seerijas buus tik efektiigas... es sajukshu praataa. -------------------- Hey, the world is pretty, isn't it? |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Ļoti aizraujošas, saspringtas sērijas. Jau kaut kur pēc 2. sērijas noskatīšanās, gribās, lai kāds Raito nogalinātu.
![]() ![]() Yagami Raito must die. ![]() Tā man ir pirmo reizi, kad gribās, lai galvenajam varonim nekas nesanāktu, visi plāni nobruktu... un tā viņam vajag. Ļoti interesanta anime. This post has been edited by Hikaru: Nov 21 2006, 19:28 |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
žēl, ka vēl tik maz sēriju, izdevēji tiešām slinko. slinko??? katru nedelu izlaižot pa vienai serijai,tas vienozimigi liecina ka izdeveji slinko 5 nedeļu laika 5 serijas. fui bet animānam ar katru nākamo devu vajag vairāk,ne??? nu, es arī tā kā L pusē, tomēr man patīk viņu savstarpējais duelis. un kā Raito uzzina visus vajadzīgos vārdus, var mācīties kā apvārdot cilvēkus. džekam smadzenes īstajā vietā. un tomēr man visvairāk simpatizē nāves dievs. tik stilīgs apģērbs, ka tik turies, un kāre uz āboliem. This post has been edited by kahi: Nov 21 2006, 21:22 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tatad... Ja kadam nepatik seriju iznakumu atrums ņemam un DOWNLOADam MANGU!!!
![]() |
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nu jā, pēc pirmajām pāris sērijām spriedze jau bija tik liela, ka nekas cits neatlika, kā tiešām novilkt uz izlasīt mangu. Un nenožēloju, savādāk es tagad mocītos un katru nedēļu gaidītu piektdienu (pieņemot, ka turpmākās sērijas atstās tādu pašu efektu), un beigu beigās vienkārši salasītos spoilerus (kā šajā pavedienā :3 ) un visu sev samaitātu.
Bet anime sižeta attīstības ātrums, manuprāt, ir optimāls. Mangā jau arī "filosofiskās fīčas" nebija uzsvērtas lieki - pats princips ir dots un secinājumus katrs var izdarīt pats. -------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
dark diary |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 8 Joined: 28-July 06 From: not located ![]() |
visu cieņu Raito vai Laito!!!!
un nafig ar L nav ko maisīties! ![]() -------------------- |
vampire_kiss |
![]()
|
ja L nemaisiitos nebuutu staasta...taadi jau tie "pozitiivie"teeli ir...protams peec 58 chaptera....nu labi..not spoiling for those who still read..;p
|
Candyhunter |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 50 Joined: 21-November 06 From: Magrathea ![]() |
Nez, manā uztverē L ir pozitīvais tēls - negatīvas metodes galu galā jau ir gan Laitam, gan L, bet Laits ir pašā saknē... ne-labs. Viņa ideja gan ir visnotaļ atbalstāma, bet kā jau Ryuks teica: "If you do that, you'll be the only bastard left in the world".
-------------------- QUICK! Hide all the chocolate in my mouth!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27 July 2025 - 13:18 |