![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Ja nebūtu samits bijis es nemaz nebuutu zinaajusi, ka kaut kas taads notiek un nerunājot par to piedalījusies, jo tad ja vinsh nebuutu viss pasaakums buutu beidzies bez manis !!!
![]() jaaa.....un es gribeeju uzzināt par to ziimēšanas konkursu................... ![]() -------------------- ![]() |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
Catgirl - palasi iepriekšējos postus >< un iedarbini smadzenes - http://www.animefest.lv/events.html <-- visi konkursi tanī skaitā arī zīmēšanas, kas notiks animefestā.
Samits stulbākā lieta ever. tagad tādas problēmas uz rīgu aizkulties >< grrr. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Šodien bija biļetes man pirkt, izrādās ka k/t Rīga ir slēgts līdz 30 novembrim rekonstrukcijas dēļ. Tā kā... biļetes pagaidām nespīd dabūt.
-------------------- |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
aga....tnx
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
odych |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 23-May 05 From: Rīga ![]() |
Muah.. man jau viss ir, gan abonements, gan op/ed biļetes
![]() ![]() Vauu.. Kumo no mukou būs lielā zālē, super This post has been edited by odych: Nov 29 2006, 00:29 |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Tā ir sanākusi tāda situācija, ka mana draudzene ar mani netiek uz vienu no animēm, man ir viena lieka biļete uz REad or Die. Varbūt kādam vajag? Pārdodu pa 2ls Negribās vnk vējā izsviest...
This post has been edited by Kaede: Nov 29 2006, 15:17 -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu, ja tu iesi ar mani, tad es varu nopirkt, protams, ja kāds jau nav pieteicies. visp šito vajadzēja rakstīt pm.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Nop, neviens nav pieteicies! Un man vienalga, ar ko iet, vnk tiešām negribās iztērētu naudu laist vējā.
-------------------- |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Rīt (2006.gada 1.decembrī) pulkstens 11.00 visi, kas grib un solās palīdzēt ar uzveduma taisīšanu (piedalīšanos tajā) ierodas k/t Rīga ar savu cosplay tērpu (var arī bez)!!! Visiem, kas palīdzēs uz atklāšanu naw jāpērk biļete - kā nekā paši piedalīsies atklāšanā un varēs palikt zālē uz "Beyond the clouds" skatīšanos!!! Ja neviens neieradīsies pa visu pasauli paziņos, ka otaku.lv ir mazu pokemonu bars,kas ne uz ko nav spējīgi (tie ir draudi), jo šejieniešu "atsaucība" spēj sadusmot ikvienu!!!!! Kima (Za4peedinja) (tel. 29968681) -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Kaede |
![]()
|
ES jau labprāt palīdzētu kaut kādā veidā, ja varētu, vien netieku tevis nosauktajā laikā, tapēc tikai novēlēšu veiksmi!
![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
[edit] Owkay, help is on the way~! XDDD Btw,
Za4peedinja šodien pie pulksteņa būs 13.oo!. 11.oo būs cilvēki no Anime.lv Tā kā cilvēki, kas netiek 11.oo, lai velk savu pakaļu pie pulksteņa 13.oo! ![]() This post has been edited by Tomoko: Dec 1 2006, 11:17 |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Animefests tiek pārcelts NATO samita dēļ. Fests notiks 1-3 decembrim. Laicīgi atvainojamies tiem kas ir izplānojuši braucienu uz Rīgu. HAHAHAHAHAHA. Tas ir viss, ko es speeju pateikt. OH WONDERFUL LIFE! Njus buusi man pielipinaajusi to Bad luck... ![]() Ja veel bija ceriiba, ka Nato samita laikaa visu darbaa buushu pabeidzis, tad tagad toch zinu, ka nesanaaks laika uz to Festu aiziet ![]() Jau kaarteejais fests uz kuru netieku...Plaanu visu kaa gribi jau meenesi ieprieksh, bet beigu rezultaats vienalga tas pats. Ehh nekas, veel jau naakamais gads ![]() *Hint: (Uzjautrinaties kameer varat par mani, citudien Shumins pasmiesies par jums) ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
[edit] Owkay, help is on the way~! XDDD Btw, Za4peedinja šodien pie pulksteņa būs 13.oo!. 11.oo būs cilvēki no Anime.lv Tā kā cilvēki, kas netiek 11.oo, lai velk savu pakaļu pie pulksteņa 13.oo! ![]() Grrrrrrrrrr!! Why tu to pasaki tikai tagad?? Būtu es zinājusi to ātrāk, būtu paspējusi >.< damn ya all ![]() ![]() ![]() -------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Ar manu slinkumu un visu parejo salikuma - *cough* tiko izvelos no gultas *cough*
Nu es domaju buut uz kadiem 17:?? k/t Riiga - visticamak mani vares sastapt "leja" (bara) ar anime.lv lautiniem ![]() P.s. ja mani atkal pievares slinkums laiciigi uzvilkt bikses tad bushu uz kadiem 18:?? ![]() ![]() -------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
[edit] Owkay, help is on the way~! XDDD Btw, Za4peedinja šodien pie pulksteņa būs 13.oo!. 11.oo būs cilvēki no Anime.lv Tā kā cilvēki, kas netiek 11.oo, lai velk savu pakaļu pie pulksteņa 13.oo! ![]() LOOOOL! Aizgāju pačolēt, biju tur bez divdesmit vienos, sēdēju pie pulksteņa līdz 20 pāri vieniem, neviena nebija, lol ![]() ![]() Vai arii ne tas pulkstenis? lol ![]() This post has been edited by Aven: Dec 1 2006, 15:44 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 03:33 |