![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Saki Hanajima |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 67 Joined: 11-July 05 ![]() |
starp citu burvīga anime. pārsit manā skatījumā nafig visus Naruto utt.
-------------------- Did you know in many ways the flow of electrical ways through our bodies can be compared to the flow of water? Over 60% of the human body is made up of water. In other words, if you were to round up, people are water. Many people fail to realize this considering the body's solid appearance, but nonetheless, on the inside, we are essentially a liquid. Water is continually flowing through us. It streams through our viens, it sustains all parts of our body - the heart, the stomach, the kidneys, the bladder -
|
ETM |
![]()
|
![]() Very Old Fart ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: 40K Posts: 1177 Joined: 20-January 05 From: Man pajāt ![]() |
starp citu burvīga anime. pārsit manā skatījumā nafig visus Naruto utt. paturpinaasim offtopiku... WOW..... paarsit Naruto... Vai tu maz apzinies ka teikt ka anime ir labaaka par naruto ir tas pats kas apgalvot ka kaada mashiina ir labaaka par ikarusu autokosa trasee? -------------------- Because i can!
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Jums gan nav kauna domaat par Eurekas grupu.
![]() Kaut arii. Whatever. -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Come on, priecājies par to, ka vismaz citiem būs jautri! :>
|
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Come on, priecājies par to, ka vismaz citiem būs jautri! :> Visi jau nevar būt tik nesautīgi ka TU. Mhm. Es jau esmu izcili svatiigs un egoistisks radiijums. Es nevaru priecaaties par Eurekas grupu, jo ES biju taas iniciators, lai MANAM kosplejam nebuutu vientulji. Un es nevaru priecaaties par to, ka esmu izteereejusi paari par 100ls, lai netiktu uz festu. Ya know, the greedy, the envious, the wrathful sides of me just cannot stand it all. -------------------- ![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
aaa, man pieleca, biljetes par briivu nekaa nevar dabuut, ja?
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mhm. Es jau esmu izcili svatiigs un egoistisks radiijums. Es nevaru priecaaties par Eurekas grupu, jo ES biju taas iniciators, lai MANAM kosplejam nebuutu vientulji. Un es nevaru priecaaties par to, ka esmu izteereejusi paari par 100ls, lai netiktu uz festu. Ya know, the greedy, the envious, the wrathful sides of me just cannot stand it all. saki draugs cieta autoavaarijaa? Tev pukiites nosuutiit ar aaboliishiem? Vai labaak viina pudeli? OKOK, man kauns...nebraukshu, pelniishu naudinju mocim ( lai tev pa ielaam ir bails staigaat )..un tad naakamajaa festaa mees kosplejosim grupu? Bet to gribu lai tu man stveeti apsoli.. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Mhm. Es jau esmu izcili svatiigs un egoistisks radiijums. Es nevaru priecaaties par Eurekas grupu, jo ES biju taas iniciators, lai MANAM kosplejam nebuutu vientulji. Un es nevaru priecaaties par to, ka esmu izteereejusi paari par 100ls, lai netiktu uz festu. Ya know, the greedy, the envious, the wrathful sides of me just cannot stand it all. saki draugs cieta autoavaarijaa? Tev pukiites nosuutiit ar aaboliishiem? Vai labaak viina pudeli? OKOK, man kauns...nebraukshu, pelniishu naudinju mocim ( lai tev pa ielaam ir bails staigaat )..un tad naakamajaa festaa mees kosplejosim grupu? Bet to gribu lai tu man stveeti apsoli.. jo aatraak tu sakraasi mocim jo aatraak tu atgrieiisies, vai ne? So tagad festa banoshanai manaas aciis ir veel lielaaka noziime!!!! -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Come on, priecājies par to, ka vismaz citiem būs jautri! :> Visi jau nevar būt tik nesautīgi ka TU. Pirmāmkārtām, "savtīgs" nevis "sautīgs". Otrāmkārtām, protams, man arī ir žēl, ka viņai tā iznācis, bet varbūt tāpēc jaatceļ vesela kospleja grupa un visiem draudzīgi bariņā jāsēro par to, ka "Oh no, Hachi-sensei nebūs"? *iet slēpties aiz ķieģeļu sienas, lai nenomētā ar akmeņiem* Hm, a vispār... Lidmašīnas biļetes nevar iemainīt? |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
+Chibi+ |
![]()
|
Otrāmkārtām, protams, man arī ir žēl, ka viņai tā iznācis, bet varbūt tāpēc jaatceļ vesela kospleja grupa un visiem draudzīgi bariņā jāsēro par to, ka "Oh no, Hachi-sensei nebūs"? *iet slēpties aiz ķieģeļu sienas, lai nenomētā ar akmeņiem* Hm, a vispār... Lidmašīnas biļetes nevar iemainīt? klau. es gribeeju piedaliities Eurekas grupaa. Taadeelj es visus saaku pierunaat. So now it turns out, ka es nekad savaa dziivee nepiedaliishos Eurekas grupaa, taatad nekad netaisiihu Anemones cosplay, jo neviens tachu negribees vairaakas reizes peec kaartas vilkt vienu un to pashu cosplay. Yes, that made me angry, bet tas paargaaja. I don't care. Consider that as an apology for being so absofuckinglutely selfish. Have fun kids, really. -------------------- ![]() |
Infanta |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
+Hachi+, kaut gan tevi nepaziistu, pienjem sirsniigu liidzjuutiibu.
![]() To all, man paaris jautaajumi. Kur var dot kaut kaadus ieteikumus par animefestu? Un vai ir kaada iespeeja kaut kur kaut ko kaut kaa paliidzeet? Vai vismaz, kur var uzzinaat, vai paliigi ir vajadziigi? ![]() -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Ieteikumus var rakstiit shinii topikaa vai TE.
Ja ir veelme paliidzeet tad raksti PM Ha-sanam (reti sastopams otaku.lv forumaa), labaak PM TE This post has been edited by Nuin: Oct 28 2006, 20:10 -------------------- |
Infanta |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 33 Joined: 25-October 06 From: Riga ![]() |
Nuin!
Doomo! ![]() Ieteikumus jau var sheit uzrakstiit, bet taa buus tuksha demagogjija. Ja iesaka, tad arii piedaavaa, kaa to ieteikumu iistenot, bet man diemzheel par to iistenoshanu gruuti kaut ko spriest. Atceros no 1.animefesta, ka pirms seansa foajee bija anime varonju nosaukshanas konkurss (vadiitaajs deva anime nosaukumu un tad daliibnieki sauca shii anime varonju vaardus. Kas vareeja nosaukt visvairaak, tas arii vinneeja.), atceros arii konkursu, kuraa bija jaatmin anime peec openinga. Kaut kaa pagaajushajaa animefestaa taadas aktivitaates netika noveerotas ( ja taadas bija, atvainojos ![]() Principaa kaut kaads taada veida iis konkursinjsh pirms katra seansa vareetu buut ljoti interesanta nodarbe. -------------------- Normal people don't scare me... I SCARE NORMAL PEOPLE!
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:29 |