![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
heh, man izskataas ka nav veerts braukt uz festu... vieniigais kas mani no shiis programmas interesee ir - Beyond The Clouds a promised place, un Karas.. un abus esmu redzeejusi.
Tad jau es labaak sheit uz festu eju... -------------------- ![]() |
Ray |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Laikam jaukad programma būs 100% nostabilizējusies, varēs iepirkt biļetes iepriekš? Noteikti dodiet ziņu, ar kuru dienu varēs sākt pirkt
![]() |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Apdeitota infa pirmajā postā.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Hmm, nenormāli pārpildīta programma ar visādiem mecha, action, fantasy un sci-fi...
Bet man jau laikam nav nekas pretī! ![]() -------------------- |
Pikis |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 ![]() |
Sveikini, es laikam atkartoshos, bet kaa tur ir ar to bespajumtnieku guldiishanu ???????? vai ariii sis jautaajums tiks spriests uz vietas.........
|
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Sveikini, es laikam atkartoshos, bet kaa tur ir ar to bespajumtnieku guldiishanu ???????? vai ariii sis jautaajums tiks spriests uz vietas......... emm it kā šiten bij rakstīts -> Iespējams arī pieteikties uz naksmītni Rīgas centrā. Vietu skaits ierobežots - 20 gab. Cena - 5 Ls no cilvēka par nakti. |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Sveikini, es laikam atkartoshos, bet kaa tur ir ar to bespajumtnieku guldiishanu ???????? vai ariii sis jautaajums tiks spriests uz vietas......... ja veel atceris mani, tad varu piedaavaat variaaciju nakshnjot pie manis, ja tev netraucee ikshkjile... Labpraat iispaliidzeeshu -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Abonomentus varēs iegādāties no 14.11.2006 Brīvības ielā 103-24 iepriekš sarunājot ar Ha-sanu pa telefonu 26722503. Ir palikuši ~10 abonomenti.
Kuri iegādāsies abonomentus, bonusā saņems kalendārīšu komplektu un 2 dāvanas, kuras tiek turētas noslēpumā. -------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
-------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Gribēju pajautāt.
Kas apslēpts zem maģiskā termina 'Anime Party'? Cik ilgi (līdz cikiem) tas notiks? Un vai uz šo pasākumu arī būs jāpērk atsevišķas biļetes? -------------------- |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Gribēju pajautāt. Kas apslēpts zem maģiskā termina 'Anime Party'? Cik ilgi (līdz cikiem) tas notiks? Un vai uz šo pasākumu arī būs jāpērk atsevišķas biļetes? kā redzi, Anime party ir aizvietots ar Aachi and Ssipak. Velkās DVD... ta redzēs vai ir vērts aiziet ![]() ![]() -------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Sorry biju izbraucis uz aarzemeem 9 dienas nevareeju postot.
Abonomentu ir ljoti maz, nestiepiet gumiju vismaz ar rezervaaciju. P.S paldies jurc ka paliidzeeji, thx zenofeks ka editoja manu pirmo postu. This post has been edited by Nuin: Nov 15 2006, 15:57 -------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Uzmanību:
Mājas lapa www.animefest.lv ir atvērta. Varat apskatīties programmu un nelielu aprakstu katrai filmai (anime) kas tiks rādīta. -------------------- |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Varbūt liksies stulbs jautājums, bet, es neatradu tajā mājaslapā. Ko ir jānorāda piesakoties Kospleju konkursam?
![]() -------------------- |
jurc |
![]()
|
Varbūt liksies stulbs jautājums, bet, es neatradu tajā mājaslapā. Ko ir jānorāda piesakoties Kospleju konkursam? ![]() Reku šite ir pateikts kam jābūt - http://otaku.lv/index.php?showtopic=3418 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 12:27 |