![]() |
![]() ![]() |
![]() |
vampire_kiss |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 6-March 05 From: everywhere i want.... ![]() |
es saaku ziimeet anime style kad man bija 16...taa ka labi ka saac tik agri...
^^ dont stop! |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
beidzot man ir pasham savs skeneris...
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
parak masiivas rokas prieksh meitenes...
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Gomen bet iskatas pec MUTANTA
![]() NO ČENRNOBOĻA! This post has been edited by Keydan: Nov 27 2006, 03:42 |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
var jau but arī vienkārši resnāka meitene...
(kakls ar baigi masīvs... ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa galva laba tachu rokas un kaajas tosch pa resnaam un zakjim ausisnepareizi savilktas...
ps piestraadaa pie pirkstiem! ![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
vismaz neziimeeju ar anoreksiju slimus cilveekus....
![]() apstraadaaju vienu savu darbu ar datoru(beidzot): ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
lielpupainās meitenes skaidra lieta, bet turpina būt tava firmas zīme. nesaprotu, vai tie melnie stulmi domāti zābaki vai zeķubikses. izskatās pēc tādas slepkavnieciskas striptīzdejotājas, bet tas laikam ir bijis tavs mērķis. emo meitenītei siksna neskrien skaisti pa elipsi.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
lielpupainās meitenes skaidra lieta, bet turpina būt tava firmas zīme. tas kas slikts? ![]() mana pirmaa mashiina... viss tikai ieksh painta... -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
es te paaraak biezhi savus crapworkus nelieku iekshaa, tapeec gribeetos vairaak kritikas un komentus...
![]() shitas laikam shogad peedeejais: P.S. taas uz galvas ir zviinjas... saakumaa gribeeju ziimeet kkaadu puukju meiteni, bet man spaarni nesanaaca... ![]() -------------------- ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
taa mashiina izdevusies ljoti labi , tikai lampinjas un ritenju diskus jaaaizkraaso.
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa peedeejo darbu vareeji arii nelikt...
tachu mashiina gan ir uuberaa! ![]() -------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
mašīna tiešām ir fascinējoša, bet kā vienmēr ir kāds "bet" sākotnēji skicē diski mašīnai izskatāš vnk burvīgi tādi reāli, bet lineartā un tā tālāk viņi paliek tādi divdimensionāli, pie tā vajadzētu piestrādāt.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
laaabii... pirms tam man neviens koments nebija par mashiinu...
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
robots... tagad velku lainartu no araa... veelaak ielikshu arii to...
![]() ![]() P.S. shito mochiiju prieksh dojo.. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 22:38 |