![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
A bit strangelooking... bet tiri norm robots...
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
A bit strangelooking... bet tiri norm robots... paldies... ![]() un shite lainarts ar kuru es riktiig lepojos: ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
zini.. ir ar ar ko lepoties! pen tool? (es to vēljoprojām nemāku izmantot
![]() ![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
zini.. ir ar ar ko lepoties! pen tool? (es to vēljoprojām nemāku izmantot ![]() ![]() Tabletu neizmantoju... ar pen toolu taisiiju... ![]() es aatri vienu tutoriaali uzmochiiju... varbuut paliidzees... -------------------- ![]() |
doomed-Angel |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 62 Joined: 14-June 06 From: Frontline ![]() |
Paldies ka ieliki so tutoriaalu tas man ar loti paliidzeeja ar pen toolu
![]() Un taus robats izkataas pec robata ![]() man patiik vel tu vareetu vinju izkraasot. -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
Paldies ka ieliki so tutoriaalu tas man ar loti paliidzeeja ar pen toolu ![]() Un taus robats izkataas pec robata ![]() man patiik vel tu vareetu vinju izkraasot. sesdien saakshu kraasot.. ![]() P.S. tutoriaala peedeejaa teikumaa jabuut labajam nevis kreisajam peles taustinjam... -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Cilveeks |
![]()
|
sesdien saakshu kraasot.. ![]() Ja robots ir priekš DOJO tad vajag sakt agrak, jo sestdiena ir pedeja diena! ![]() liidz pusnaktij paspeeshu... nu varbuut 5dien saakshu... ![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
lai es tā pūlētos? nu, nē, man diez vai būtu pacietība!! atzīstu - viens no maniem mīļākajiem (sākas veidoties tāds kā tops) darbiem. un pacenties izkrāsot skaisti!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
viss jauki, tikai robots biski skiibs - pameegini izmantot mazaak punktus un defineet to liiniju nevis pieliekot papildus punktus nevajadziigaas vietaas, bet gan izmantojot jau esosho punktu tangentsa (or kaa tur vinjas sauc) liinjijas - kipa kad noklikskini uz kaada punkta ar "Convert point tool" un pavelc, peec tam vari izmatot melnos "punktinjus", kas kontrolee to tg liiniju un liidz ar to arii izliekumu uz pamatliinijas. Es gan ceru ka tu to jau zinaaji, bet whatever
![]() eh un veel - to path naw obligati jaaizdzees - vins tew noderess ja gribeesi kaadu labojumu ![]() Veel viens ieteikums - nelieto filtrus kur nevajag - darbs izskataas sliktaak nevis labaak, vairaak pieveers uzmaniibu kraasas, kontrasasta un tamliidziigaam "kontroleem". ![]() This post has been edited by Storm: Jan 8 2007, 21:08 -------------------- skills of a snail
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
lai es tā pūlētos? nu, nē, man diez vai būtu pacietība!! atzīstu - viens no maniem mīļākajiem (sākas veidoties tāds kā tops) darbiem. un pacenties izkrāsot skaisti! paldies centiishos(pat ljoti).... viss jauki, tikai robots biski skiibs - pameegini izmantot mazaak punktus un defineet to liiniju nevis pieliekot papildus punktus nevajadziigaas vietaas, bet gan izmantojot jau esosho punktu tangentsa (or kaa tur vinjas sauc) liinjijas - kipa kad noklikskini uz kaada punkta ar "Convert point tool" un pavelc, peec tam vari izmatot melnos "punktinjus", kas kontrolee to tg liiniju un liidz ar to arii izliekumu uz pamatliinijas. Es gan ceru ka tu to jau zinaaji, bet whatever ![]() eh un veel - to path naw obligati jaaizdzees - vins tew noderess ja gribeesi kaadu labojumu ![]() Veel viens ieteikums - nelieto filtrus kur nevajag - darbs izskataas sliktaak nevis labaak, vairaak pieveers uzmaniibu kraasas, kontrasasta un tamliidziigaam "kontroleem". ![]() melnos punktinjus kas kontrolee tg liiniju izmantoju.... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
uz dojo nepaspeeshu pabeigt kraasot... anyway reku shodienas darbs..
![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
Mans Dojo darbs ir pabeigts... gaidišu tavu! Pagaidm ļoti labi!
|
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
ļoti labs krāsojums un viss ļoti detalizēts, bet man kaut kā nepatīk krāsa [yeah, yeah amns subjektīvas viedoklis], bet tā viss ir super. gaidīšu kad pabeigsi, galvenais lai viss pārējais izkrāsojas tikpat labi kā sākums. :33
|
Cilveeks |
![]()
|
paldies... bet jums buus jaagaida ljoooooooooooooti ilgi(liidz piekdienai
![]() ![]() un kraasas ir taadas tapeec ka es ar ljoti gaisham kraasaam(2 px brushu, ar peli) klaaju pa slaanjiem virsuu uz tumsha fona... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 22:41 |