![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Malacis Cilvēk,vēlviens kuram padodas Photoshops.Ļoti smuks krāsojums.
Ja 3Dmax jau apnicis,tad iesaku ZBrush. ![]() This post has been edited by Arts: Jan 14 2007, 20:23 -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
3dsmax
![]() ![]() ![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Malacis Cilvēk,vēlviens kuram padodas Photoshops.Ļoti smuks krāsojums. Ja 3Dmax jau apnicis,tad iesaku ZBrush. ![]() aaa paldies! ![]() 3D max nekad neesmu lietojis... ![]() 3dsmax ![]() ![]() ![]() OMFG juus gaidat!? ![]() ![]() -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
Vau kaadi te 3D spechi
![]() -------------------- No name superhero
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
-------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
neorģināls, jo liekas, jau kaut kur redzēts, tādēļ pirmajā brīdī pat negribas ticēt, ka tas ir paštaisīts (jo neredzu izteiktas kļūdas)
Varētu teikt, ka viens no taviem labākajiem darbiem ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tipiska tuksneša (a moš indijas?) ainava, BET ziloņi pārsvarā uzturas baros, tā kā varētu teikt, ka šāds skats ir nereāls, ja nu vienīgi tu esi tos nabaga divus bārabērnus nodzinis nost no pārējiem. par atsevišķām ziloņu ģimenēm neko vairāk nezinu, es neesmu ziloņu stalkeris ore something... bet uzskatīšu, ka ticamības moments man šeit ir liegts.
protams, netiek izslēgts fakts, ka visi pārējie bara ziloņi ir uromāni un čurā aiz tā koka. This post has been edited by kahi: Feb 3 2007, 16:42 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
tie ziloņi vnk viens aiz otra vienādās pozās un no sāna pārējos nevar redzēt..
![]() -------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tad būtu perspektīva, un tālums zem vēderiem būtu melns. nemelo!!
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
kursh var pateikt kas shiten atteelots?
![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
meeeh nevaig skatiities
"kariibu juuras piraatus:mironja laade" 3reizes dienaa! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Tabunopsevdokentavrs no fallout!
|
Cilveeks |
![]()
|
meeeh nevaig skatiities "kariibu juuras piraatus:mironja laade" 3reizes dienaa! ![]() ![]() ![]() es tikai visu dienu klausos soundtracku no pirmaas daljas... otraas daljas soundtracks gan man nepatika.... ![]() Tabunopsevdokentavrs no fallout! AAA... neesmu speeleejis fallout!!! ![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
Biohazard 4
var atrast liidziigas galvas! 2007 gada speele veel uz pc nav iznaakusi bet es jau paspeju iziet(uz kompja! man nav PS2) therefor kontroole ir zaibenaaa! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 July 2025 - 02:43 |