![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
piekriitu...
viss uz papiirs izskataas labaak nekaa kad ieskenee. ![]() -------------------- |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Mēģināju atrast kļūdas, bet neko neatradu. Tikai liekas, ka mute tā mazliet šķība. Man patīk skropstas.
This post has been edited by ┼Ami┼: Mar 23 2007, 00:59 |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Mēģināju atrast kļūdas, bet neko neatradu. Tikai liekas, ka mute tā mazliet šķība. Man patīk skropstas. lielzzz paldies... !!!! ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Cilveeks: Mar 23 2007, 19:42 -------------------- ![]() |
Haruka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 ![]() |
Ja tas ir domāts no prikšpuses skatījums tad vina acs tāda pašķība.
![]() Nu pārējās kļūdas tākā jau izteiktas. Kopumā darbs labs.! -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Ja tas ir domāts no prikšpuses skatījums tad vina acs tāda pašķība. ![]() Nu pārējās kļūdas tākā jau izteiktas. Kopumā darbs labs.! acis nekad man vienaads nesanāk... ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
shinii jaabuut daudzaam kljuudaam. diezgan vecs:
![]() This post has been edited by Cilveeks: Mar 24 2007, 14:50 -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Nu man pat šitas labāk patīk nekā visi iepriekšējie..
kļūdas ar itkā neredzu, vienīgais plecu daļā tāda dīvaina X) |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
kaajas ir crap un viena kruuts ir lielaaka par otru...
-------------------- |
Haruka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 ![]() |
Pirksti izskatās nogriesti.! xD
-------------------- ![]() |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
vecs, bet loti smuks. sheit ir redzama detalizaacija, bet kaapeec tad peedeejie ''jaunie'' darbi ir sliktaaki par shito '''veco'' darbu?
![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
vecs, bet loti smuks. sheit ir redzama detalizaacija, bet kaapeec tad peedeejie ''jaunie'' darbi ir sliktaaki par shito '''veco'' darbu? ![]() es tak pilna auguma cilvēkus veselu mūžību neesmu licis.. . ![]() -------------------- ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
eem, a kāpēc nevarēji to pēdējo darbu vertikāli ievietot?
-------------------- No name superhero
|
thearnis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 71 Joined: 18-March 07 ![]() |
Man patiik
![]() ![]() -------------------- ![]() Never met a wise man, if so it's a woman |
Cilveeks |
![]()
|
eem, a kāpēc nevarēji to pēdējo darbu vertikāli ievietot? eem tapēc ka es vinju taadu uzziimeeju... ![]() thearnis, metaphor, Kate un pārējie - paldies par komentaariem... ![]() This post has been edited by Cilveeks: Mar 26 2007, 14:10 -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
shis darbs pasham makten patiik..
![]() ![]() P.S. man shkjiet ka kreisaa plauksta pa mazu... ![]() edit: baac gribeeju teikt par lielu nevis par mazu... damn it! ![]() This post has been edited by Cilveeks: Apr 24 2007, 22:02 -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 22:40 |