![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
man tiešām patīk kā izskatās kājas un tieši kā viņa stāv uz pirksgaliem...un acis nedaudz jāpalabo un vel, labāk roka no manas puses izkatās jocīga....bet, tā malacis, turpini....
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Man gan savukārt liekas, kas labā roka (tieši tā, kas man ir pretī) ir par lielu
![]() man liekas, ka viņai galva nedaudz par lielu, vai arī kakls par mazu. Tas ir kaut kā kreisi ieliecies. XD Austiņas gan varēja labāk sanākt. Ir vēl šādi, tādi sīkumi, bet nav vērts tos uzskaitīt. Kopumā - darbs smuks, diezgan patīkams. :3 Par pēdām - pati zinu, cik tās grūti uzzīmēt, ja tās ir paliekušās uz augšu (nu zinu, nekonkrēti pateikts, bet ceru, ka ideju saprati), tā kā nepiesiešos par tām. Bet nākošreiz pacenties labāk, ja vari! >:3 |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Ja nebuutu taas gljukainaas rokas, darbs buutu, no ljoti labs, bet tagad tikai ljoti labs (bez "nu")
-------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
aaaa... baac man jau likaas ka juus man pa daudz piesienaties par to roku, es tak savaa postaa biju nepareizi uzrakstiijis... stupid me...
![]() shovakar riskeeshu un kjershos pie dzeeshgumijas lai izlabotu roku un tad Klokjvaarpsta varbuut dabuus savu "nu"... ![]() Man gan savukārt liekas, kas labā roka (tieši tā, kas man ir pretī) ir par lielu ![]() man liekas, ka viņai galva nedaudz par lielu, vai arī kakls par mazu. Tas ir kaut kā kreisi ieliecies. XD Austiņas gan varēja labāk sanākt. Ir vēl šādi, tādi sīkumi, bet nav vērts tos uzskaitīt. Kopumā - darbs smuks, diezgan patīkams. :3 Par pēdām - pati zinu, cik tās grūti uzzīmēt, ja tās ir paliekušās uz augšu (nu zinu, nekonkrēti pateikts, bet ceru, ka ideju saprati), tā kā nepiesiešos par tām. Bet nākošreiz pacenties labāk, ja vari! >:3 galvu un kaklu nelaboshu, neceri... bail darbu sabojaat... uz ausiim veel ir ceriiba... ideju sapratu... paldies par komentu.... ![]() ![]() man tiešām patīk kā izskatās kājas un tieši kā viņa stāv uz pirksgaliem...un acis nedaudz jāpalabo un vel, labāk roka no manas puses izkatās jocīga....bet, tā malacis, turpini.... ![]() ![]() ![]() baac, ar aciiim man veel aizvien ir probleemas... ![]() ![]() This post has been edited by Cilveeks: Apr 24 2007, 22:11 -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
man jau liekas ka kraasojums nekam neder.. kaa jums shkjiet?
![]() -------------------- ![]() |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Njaa vareeji jau visu bildi izkraasot
![]() This post has been edited by Mishelin: Apr 26 2007, 19:03 -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Izkraso līdz galam un tad paskatīsimies....
-------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
iesaakumam nav slikti. Piebiedrojos paareejiem - pabeidz!
-------------------- No name superhero
|
Cilveeks |
![]()
|
pabeidzu..
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Man šķiet, ka asinis(vai zapti?) nevajadzēja.
|
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Hmm.. Krāsojums nav slikts, tikai man mazliet krāsas nepatīk >.< Kaut kā liekas, ka tās savā starpā tik labi neizskatās, bet tās droši vien ir tikai manas domas. Bet nu anyway, turpini zīmēt un postot šeit zīmējumus..
|
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
kriitoshaa eena galiigi nohaltureeta, arii fonaa vareeji kautko ieziimeet vai kaut kaadu bildi ielikt. Vismaz man praataa ieshaavaas bilde ar beigtiem engeliishiem pie paradiizes vaartiem, bet kautko tik vardarbiigu vareetu tik es uzziimeet.
-------------------- No name superhero
|
Sushi |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? ![]() |
Man liekas, ka arī zīmējums nekam neder.
xD -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
Man liekas, ka arī zīmējums nekam neder. xD Why? ![]() __________________________________________________________ ok... mani jaunie darbi... zimeeju vnk prikola un tiiraakaa prieka peec tapeec varetu buut kljuudas.... ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Melisa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-February 07 From: Aka. ![]() |
Pirmais zīmējums labs.Smieklīgs arī
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:16 |