![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
pirmais vienkārši nepārspējams..
mazais chibuks vispār rullē, tikai varēji nedaudz vairāk viņu izstrādāt un tad vispār būtu ideāli. visos darbos ļoti gribās vairāk rūpīgumu un centību redzēt, jo visas līnijas ir 101 reizi pārvilktas, bet vecās nav izdzēstas. zīmē rūpīgāk.. XD -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
pirmais vienkārši nepārspējams.. mazais chibuks vispār rullē, tikai varēji nedaudz vairāk viņu izstrādāt un tad vispār būtu ideāli. visos darbos ļoti gribās vairāk rūpīgumu un centību redzēt, jo visas līnijas ir 101 reizi pārvilktas, bet vecās nav izdzēstas. zīmē rūpīgāk.. XD njemshu veeraa... ![]() paldies par komentiem... ![]() -------------------- ![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Man patiik! ljoti labi ^.^ vajadzeetu ielikt pie Sensei of art.
![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
Man patiik! ljoti labi ^.^ vajadzeetu ielikt pie Sensei of art. ![]() hell NO... ja kaads mani ieliks pie sensejiem - internetu izdzeesiishu... ![]() bet ja godiigi shitik labu komentaaru negaidiiju... vajadzees izprinteet, ieraameet un pielikt pie sienas... lol... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
dish washing in my style...
![]() ![]() shis taads sameeraa aatrais darbs... -------------------- ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Baigais čuvaks, krūšu forma ir laba bet, tas lai kas tur skaitās viņai virsū man nepatīk...
P.S.-tekstiņš ir labs... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
es to nosauktu "break your neck"
-------------------- No name superhero
|
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
QUOTE es to nosauktu "break your neck" O jā labais joks..... ![]() -------------------- |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
QUOTE es to nosauktu "break your neck" O jā labais joks..... ![]() my bad ![]() -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Mishelin |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 219 Joined: 20-July 06 ![]() |
Superiigas eenas
![]() Piestraadaa pie eenaam eenas ljoti uzlabo kopeejo izskatru ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
Superiigas eenas ![]() Piestraadaa pie eenaam eenas ljoti uzlabo kopeejo izskatru ![]() parasti kad es saaku taa normaali eenot man ziimeejums iznaak pa tumshu... bet nu paldies, labošos... ![]() es to nosauktu "break your neck" kam negadaas... ![]() -------------------- ![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Pēdējā zīmējumā varētu vēl piestrādāt pie plaukstām.. bet tā jau labi
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
trēnejies, trēnejies un vel trēnejies tad tiksi pie merķa....
-------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
trēnejies, trēnejies un vel trēnejies tad tiksi pie merķa.... to jau es arii daru... veelviens no manas puses, taads fiksais: ![]() This post has been edited by Cilveeks: May 12 2007, 18:31 -------------------- ![]() |
Huney Bunny |
![]()
|
Johaidii! xD Kaads ljauns velns .. *evil grin*
This post has been edited by Huney Bunny: May 13 2007, 11:54 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:20 |