![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
meitene ir no sērijas - viena skudra saka otrai, kas sēž uz kakla zilonim: žņaudz viņu, Tonij, tūlīt būs gatavs!
apceru, kurš meitenei pārlauza sprandu. velns. degunas kaut cik jāaizsedz acs... nu tur tā dīvaini ar to kreiso aci. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
velns. degunas kaut cik jāaizsedz acs... nu tur tā dīvaini ar to kreiso aci. nu jaa ja tagad taa paskatos tieshaam itkaa degunaa robs buutu izrauts.. -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
shodien svinu peedeejo zvanu, tapeec uzskiceeju veselas divas bildiites(wow)...
1) uzkachaajies ļaunais punduris: ![]() 2) vnk parasta meitene: ![]() -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Otrajam seja man pat tīri ok patīk.
Pārējais gan.. tā~.. -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
man nepatīk līnijas, un kontūras. (f*ck tas ir viens un tas pats) piekrītu xikes - otam seja ir ok. tikai nedaudz par otro..
vads (tas laikam ir vads?) nevar tā stāvēt, jo tam ir jākrīt normāli, ar gravitācijas spēku uz leju, deguns ir šķībs, mati ir ok, ja rokas ir ieliktas kabatās, tad tur arī ir jābūt locījumiņiem, un ēnām. (skat rokas(elkoņus)). un es nevaru saprast, vai nu kabatas ar jaku ir par augstu, vai kājstarpe par zemu. pirmais zīmējums - ghmm.. zābaki nav pabeigtiu, un nav līdz galam izzīmēti, kārtējo reizi līnijas s*cks, plecā caurums, pa kuru gandrīz vispār netek asinis (impossible), problēmas ar degunu, nav acu, un man liekas, ka krūtis pa zemu. -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 15:58 |