![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Pirmais - super. Man patīk ziemas tēmas. Un sniegs. Un aukstums... un es vēljoprojām gribu kaut vai ledu grauzt, bet neviens jau man ar šitādu kaklu nedos... :|
Par otro tā rēcu... Feministe, hahah! |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
1.majā viss ir ideāli, ļoti patīk ēnu spēles, vienīgais - rokas, galva un snovbords . Galva ir par mazu, plaukstas un pleci - nu ārprāts, bet snovbõards - nav telpisks un ir nedaudz par īsu. Otrajā arī ir gandrīz viss tas pats. tikai vēl ir kājas klāt. Bet nu, ja lababāk pacentīsies (u nes zinu, ka esi jau varenlabi centies, tā tik turpināt!), UN ja labi GRIBĒSI, tev iznāks ĻOTI skaisti darbi! nu jaa tagad paskatiijos veelreiz uz to bildi uzreiz sapratu ka plecos probleema.... ![]() ![]() ![]() Pirmais - super. Man patīk ziemas tēmas. Un sniegs. Un aukstums... un es vēljoprojām gribu kaut vai ledu grauzt, bet neviens jau man ar šitādu kaklu nedos... :| Par otro tā rēcu... Feministe, hahah! es ar gaidu sniegu... gribu snowot... ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
iru-chan |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 28-August 06 From: ogre ![]() |
hmmm ta jau vis labi tikai galvas forma un seja man nu ta bet kad vairak stradasi ari tas sanaks
|
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
shitas ir mans pac pirmais anime stilaa ziimeetais darbs... ko domaajat!?
un atkal tas pac -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
kājas ir labas, salīdzinājumā ar pārējiem. Un itkā viss ir proporcionāli, bet rokas varbūt ir nedaudz par garu.
Kā man vienreiz komentēja - vai tad cilvēkiem mēdz būt rokas līdz ceļgaliem ? ![]() ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
kājas ir labas, salīdzinājumā ar pārējiem. Un itkā viss ir proporcionāli, bet rokas varbūt ir nedaudz par garu. Kā man vienreiz komentēja - vai tad cilvēkiem mēdz būt rokas līdz ceļgaliem ? ![]() ![]() iisteniibaa es pac briinos kaa man tik labi sanaaca jo peec tam ziimeju visaadus suudus.... ![]() -------------------- ![]() |
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
Heh, njā.. tavs primais dažos aspektos pat labāks par tavu pēdējo
![]() Bet nu.. tev ir tāda pati kļūda, kas man kādreiz bija. Pievērs uzmanību kakla un galvas savienojumam. Ja galva ir nedaudz pagriezta attiecībā pret vērotāju, tad kakls sākas tieši no pakauša. Tur, aizmugurējā daļā, nav nekādas tukšas vietas ![]() Pamēģini uzzīmēt kaut ko profilā ![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
Heh, njā.. tavs primais dažos aspektos pat labāks par tavu pēdējo ![]() Bet nu.. tev ir tāda pati kļūda, kas man kādreiz bija. Pievērs uzmanību kakla un galvas savienojumam. Ja galva ir nedaudz pagriezta attiecībā pret vērotāju, tad kakls sākas tieši no pakauša. Tur, aizmugurējā daļā, nav nekādas tukšas vietas ![]() Pamēģini uzzīmēt kaut ko profilā ![]() to vispaar es zinu... citos darbos man ir sameeraa normaali uzziimeets(man taa shkiet).... ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
saaku chakareet photoshopu... shitas veel nav pabeigts.... veel jaakraaso....
-------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Vai tas ir kads mecha?
![]() ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
Vai tas ir kads mecha? ![]() ![]() kkaads vecs robots... pirmais darbs fotoshopaa, negribeeju neko sarezhgjiitu... ![]() re ku bik pakraasoju: -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Kads viņu ļoti ilgi dauzija ar nuju!
Bet ThePaintJob ir laba. Ļoti laba... |
Cilveeks |
![]()
|
Kads viņu ļoti ilgi dauzija ar nuju! Bet ThePaintJob ir laba. Ļoti laba... paldies... centos... ![]() tagad veel kkaads backgrounds jauztaisa.... -------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
nu naw jaunu noteikti pirmais...
![]() -------------------- skills of a snail
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
nu naw jaunu noteikti pirmais... ![]() vispaar ir... photoshopaa nekad neesmu neko ziimeejis.... vnk uz papiira esmu ziimeejis un kraasojis tapeec apmeeram zinaaju kaa jaadara.... vispirms ieklaaju galvenos laukumus un tad iemochiiju tajos eenas ar melnu kraasu(lietoju brush toolu) kurai opacity uzliku kkaadus 15-30% atkariibaa no vajadziibas(tad sanaak taada diezgan caurspiidiiga melna kraasa) taapat izdariiju ar gaishajaam vietaam.... peec tam ar blur toolu paargaaju paari tiem laukumiem lai tik slikti neizskataas... piemochiiju dazhus siikumus un un uztaisiiju zilo atspiidumu.... nekas sarezhgjiits... ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 15:56 |