![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
atgādina pokebumbu uz bunch of crap. bet krāsojums labs, tik tiešām. vēl tikai vajag piemērotu fonu.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
nu naw jaunu noteikti pirmais... ![]() vispaar ir... photoshopaa nekad neesmu neko ziimeejis.... vnk uz papiira esmu ziimeejis un kraasojis tapeec apmeeram zinaaju kaa jaadara.... vispirms ieklaaju galvenos laukumus un tad iemochiiju tajos eenas ar melnu kraasu(lietoju brush toolu) kurai opacity uzliku kkaadus 15-30% atkariibaa no vajadziibas(tad sanaak taada diezgan caurspiidiiga melna kraasa) taapat izdariiju ar gaishajaam vietaam.... peec tam ar blur toolu paargaaju paari tiem laukumiem lai tik slikti neizskataas... piemochiiju dazhus siikumus un un uztaisiiju zilo atspiidumu.... nekas sarezhgjiits... ![]() loti primitiivi, bet tomeer pirmo reizi muuzaa atverot photoshopu, lai tasiitu kko, newar zinaat kas ir blur toolis, opacity etc, kaut gan superprimitiivas lietinjas, tomeer pirmajaa reizee.. nez nez... kko lej mums... ![]() bow, lieto zurku vai tabeltes? -------------------- skills of a snail
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
loti primitiivi, bet tomeer pirmo reizi muuzaa atverot photoshopu, lai tasiitu kko, newar zinaat kas ir blur toolis, opacity etc, kaut gan superprimitiivas lietinjas, tomeer pirmajaa reizee.. nez nez... kko lej mums... ![]() bow, lieto zurku vai tabeltes? pirmo reizi neatveeru photoshopu(biju bildeem effektus no filter gallery licis), blur toolu biju lietojis arii citaas programaas un zinaaju kaa vinjs darbojas(un arii automaatiski mekleeju), brush tool gan nekad nebiju lietojis bet es vienmeer vispirms apskatu kaadas iespeejas ir toolam kuru es lietoju.... skaidrs!? ![]() atgādina pokebumbu uz bunch of crap. bet krāsojums labs, tik tiešām. vēl tikai vajag piemērotu fonu. izdomaaju ka fons nebuus(jaa, esmu slinks).... uztaisiishu kko citu kas neizskatiisies peec pokebumbas uz bunch of crap... ![]() ![]() This post has been edited by Cilveeks: Oct 9 2006, 19:44 -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
darps...
-------------------- ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tu tam nabagam esi izdūris beisbola vāli caur galvu. tāds iespaids. nākamreiz pielabo. izskatās, ka ar zīmuļiem zīmēts...njā.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
izskatās, ka ar zīmuļiem zīmēts...njā. nesapratu.. tas ir ziimeets ar ziimuljiem un vispaar pirmo reizi kko kraasoju ar ziimuljiem(ja neskaita kraasojamaas graamatas 8 gadu vecumaa ![]() -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
mans jaunais darbs...
![]() This post has been edited by Cilveeks: Oct 24 2006, 15:43 -------------------- ![]() |
linduks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 20 Joined: 21-October 06 ![]() |
fors man patik.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
smuks...
![]() tikai kaut kaa skiet ja vinja izslietos pilnaa augumaa, tad galvaa butu sausmiiigi maza.... |
Cilveeks |
![]()
|
paldies par komentiem...
![]() smuks... ![]() tikai kaut kaa skiet ja vinja izslietos pilnaa augumaa, tad galvaa butu sausmiiigi maza.... nu jaa ar galvu man kkas nesanaaca... ![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
wierd...
mjaa taa galva ir bish diivaina ![]() -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Lūdzu nesaki vairāk vārdu ''darps'',tas lieliski rīmējas ar craps.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cilveeks |
![]()
|
Lūdzu nesaki vairāk vārdu ''darps'',tas lieliski rīmējas ar craps. ![]() izlaboju... un nemaz tik lieliski neriimeejas... ![]() This post has been edited by Cilveeks: Oct 24 2006, 15:44 -------------------- ![]() |
Taison |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 125 Joined: 26-February 06 ![]() |
vinjai labaa kaaja istas garaka nekaa kreisaa...
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
vinjai labaa kaaja istas garaka nekaa kreisaa... ![]() tieshaam... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 15:56 |