![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
![]() tikai seju diemzheel nevar (iipashi labi)saskatiit.. ![]() es shito darbu ceru arii kaadreiz uz datora caur skeneri dabuut... -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
kas tas ir domaats, vai tavam ziimeejumam ir nosaukums vai kkaads zemteksts???
![]() vai arii taa ir vnk meitene ar lielu izskapti un uzziimeeta jo visss cits jau bija uzziimeets!? ![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
kas tas ir domaats, vai tavam ziimeejumam ir nosaukums vai kkaads zemteksts??? ![]() vai arii taa ir vnk meitene ar lielu izskapti un uzziimeeta jo visss cits jau bija uzziimeets!? ![]() zemteksts!? kas tas taads!? ![]() -------------------- ![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Vo... Pēdējais man patīk. Fons, tēma tērps - viss. Un izkapts, kaut gan es viņas vietā tam asmenim nepieskartos. XD Vienīgais nenāktu par sliktu šur tur ēnojums, visādi citādi ir ok.
|
Cilveeks |
![]()
|
Vo... Pēdējais man patīk. Fons, tēma tērps - viss. Un izkapts, kaut gan es viņas vietā tam asmenim nepieskartos. XD Vienīgais nenāktu par sliktu šur tur ēnojums, visādi citādi ir ok. paldies... ![]() ![]() zinu ka kvalitaate slikta un man saaaca shito ziimeejumu sabojaat, bet man tomeer gribeejaas ielikt... ![]() This post has been edited by Cilveeks: Oct 28 2006, 00:27 -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
rofl
![]() ![]() ![]() tev gan ideja heheee ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
stiligs darbs
![]() -------------------- ![]() |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
skaisti....
![]() kaut kaa tikai sķiet ka rokai pie pleca vajadzetu būt nedaudz plataakai... |
hypnotize |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 15-November 05 ![]() |
peedeejais forshinjsh...no dabas ziimeets????
-------------------- ![]() neskaties acīs - tās var hipnotizēt |
Cilveeks |
![]()
|
-------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
veel kraasoshu un dariishu citas fignjas.... ![]() atvainojos par dubultpostu... ![]() edit: pakraasoju... veel tikai dazhi siikumi... ![]() This post has been edited by Cilveeks: Oct 29 2006, 01:43 -------------------- ![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Skice man patika daudz labaak. Detalizeetaaka, gan liinijaas, gan eenojumaa. Un ko pie velna tu esi izdariijis ar labo apakshstilbu?!
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() nu ko shoreiz paziimeeju prieka peec, nevis centos uzziimeet nenormaalaako anime meiteni anormaalaa pozaa.. lol.. ![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
kapeec druumais pljaaveejs seezh uz spainja nevis uz galvaskausu un kaulu chupas?
![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
kapeec druumais pljaaveejs seezh uz spainja nevis uz galvaskausu un kaulu chupas? ![]() tapeec ka ir druums, jo nav naudas par ko atljauties galvaskausus un kaulus.. ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:20 |