![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
he he..."drūmais pļāvējs"manuprat sanacis ļoti labi...
![]() it sevišķi tur kur viņš redzams no priekšas... ...sānskataa nez kaapec izskataas ka viņš uz taa spaiņa nemaz nav apseedies pilniiba, bet viņa, atvainojiet, pakaļa atrodas kaadu centimetru virs spaiņa... ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
blāvi, blāvi, blāvi, blāvi, man nepatīk. vai nu lapa sūdīga, vai zīmulis pa cietu, bet darbi priekš manis ir pa blāvu! krāsojumi un silueti ļoti labi, bet pārējais...nu, gome.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
kad nav ko dariit:
-------------------- ![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Būtu super ja deguns nebūtu kantains
![]() -------------------- ![]() |
EruLaif |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 1-November 06 ![]() |
Nu moins, tik drankiigi tak tu nezimee, lai atlautos postot ko taadu. Tas taa, ja paskataas uz taviem ieprieksheejiem darbiem un sho te peedeejo.
This post has been edited by EruLaif: Nov 9 2006, 02:05 -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
es nesaprotu kapeec ar shito vispaar veel nonjemos
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
neticamais halks peec tikshanaas ar sievasmaati?
![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
neticamais halks peec tikshanaas ar sievasmaati? ![]() tu lasi manas domas... ![]() -------------------- ![]() |
Steam |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 22-March 06 ![]() |
Tas otrs labs, tirais halks
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
smukii....
viņš tur raud, jeb kas viņam no tas acs tur tek...? ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
smukii.... viņš tur raud, jeb kas viņam no tas acs tur tek...? ![]() taa ir acs kas tek... edit: veel viens apdeits ![]() This post has been edited by Cilveeks: Nov 12 2006, 17:36 -------------------- ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
zombi metu pie malas; tagad pasakiet ka shite ir nepareizs(pirms es saaku kraasot(un nepieveershiet uzmaniibu kreisajai rokai zinu ka ir par iisu))
![]() This post has been edited by Cilveeks: Nov 13 2006, 16:44 -------------------- ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
zombi metu pie malas; tagad pasakiet ka shite ir nepareizs(pirms es saaku kraasot(un nepieveershiet uzmaniibu kreisajai rokai zinu ka ir par iisu)) ![]() hmm, varbūt rokas nav proporcionālas atlikušajam ķermenim, un mati izskatās slapji, pielaizīti ![]() Un, kas ir ar labo plecu ? |
Cilveeks |
![]()
|
taa roka ir proporcionaala(tik bik uzlabot vajg) pameegini pati/pats pielikt sev roku taa.... plecu un matus izlboshu.. paldies...
-------------------- ![]() |
Storm |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 290 Joined: 12-April 06 From: nya ![]() |
Slikti ir tas, ka es nevaru iisti pateikt vai tas ir cliveeks domaatys vai kaut kads pakropliiga izkata radiijums. Turklat acis iskataas loti diivaini, man liekas, ka pat atbaidosi. Bet tu manu viedokli ja negribi, tad veeraa vari nenjemt.
-------------------- skills of a snail
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 July 2025 - 19:15 |