![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
man jau arii tiik, bet vinjai labaa ciska tada paaraak tieva izskataas, kaa rezultaataa shkjiet, ka vinjai buutu viirishkjaa mantiiba starp kaajaam
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
nekad nebiju uz to taa skatiijies bet jaa tev taisniiba...
![]() ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
rokas par tievu un plaukstas kā mazam bērnam...(pirksti par īsu)
![]() bet tā slēdzene ap kāju gan man baigi patīk... |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Rokas vajadzetu but garakas un ar muskuļiem uz tiem!
|
Cowkiller |
![]()
|
nu lab garaakas nodereetu( uz papiira taa vis neizskataas bet poh)
muskuljotaakas? ![]() aizmirsaat ka tas ir domaats kaa skorpions nevis kkaads veersis vai lauva! ![]() ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
siksninja ap kaklu. taa nevar buut tik pieguljosha, savaadaak buutu riktiigi neeerti. pats labi zinu!
-------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
vienmēr paticis kā tu zīmē kurpes
un bikses ![]() un taču aizej nostājies spohuļa priekšā bez krekla un pasties vai džekiem ir tāds vēders. Lai arī sievietēm tas ir izteikts tas nenozīmē, ka džekiem tāds vispār NAV. ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
nu gan kate, tu neesi redzeejusi dzeku?
![]() mums vajadzeetu satikties un es tev paraadiitu kas ir veedera muskulji un mosh arii citus... -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
|
Cowkiller |
![]()
|
mjaa man ariii neliekas pievilciigs tas skorpionvecis!
![]() kate, neuztver to taa, man vnk patii jokot par taadaam teemaam... NOT!!!!! ![]() nu lab te ir veelviens ar dzilju jeegu viens no maniem favorite! ![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
O! Šitais lir labs... man joprojam nepatik ka tu sejas zime.
Vajadzetu jau kko grutaku meiģinat. P.S. Cow, cik labi tu zime Dwarfus? *cough* dojo *cough* |
Kate |
![]()
|
mjaa man ariii neliekas pievilciigs tas skorpionvecis! ![]() kate, neuztver to taa, man vnk patii jokot par taadaam teemaam... NOT!!!!! ![]() nu lab te ir veelviens ar dzilju jeegu viens no maniem favorite! ![]() ![]() meh meh, kam gan nepatīk ![]() liekas, ka ar to somu nekā nav kārtībā, viņs viņā tā kā iesēdies, pa daudz meiteņveļu paņēmis līdzi. un ko viņam bling-bling tāds švaks ausī ? ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
keydan, sejas naaks veelaak...
![]() kate, vispirms uzziimeeju cilveeku kursh seezh, tachu nezinaaju uz kaa un noleemu piemest koferi un to uzrakstu... ![]() taapeec izskataas taa, man neliekas ka kautkas buutu nepareizi! ![]() *cough* labi *cough* ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Kate |
![]()
|
keydan, sejas naaks veelaak... ![]() kate, vispirms uzziimeeju cilveeku kursh seezh, tachu nezinaaju uz kaa un noleemu piemest koferi un to uzrakstu... ![]() taapeec izskataas taa, man neliekas ka kautkas buutu nepareizi! ![]() *cough* labi *cough* ![]() ![]() ![]() wth ?! a nu labi, lai būtu. Zinu, man ar šitā gadījies (oh gosh, i hate this sentence ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |