![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
un kaa tad tevi sauc? ![]() Ieva Priediite???? ![]() smaidiigas meiteniites ar pukjeem un zaljaam kleitinjaam lai seezh maajaaas... labaak ielikshu kaadu predatoru ![]() kursh grib predatoru pacelj roku! ![]() ![]() ![]() mamma mācīja, ka svešiem nedrīkst dot pirkstiņu, apēdīs manu puncīti ![]() nēa, neesmu nekāda Ieva Priedīte ![]() guess ![]() es ceļu roku par smaidošām meitenēm ar sarkanām kleitiņām vai arī tiešām paklausi Pakkun un uzzīmē predatoram rozā brunčus. Nē, sarkanus ![]() ![]() man mamma maaciija pirms izvaroju un nogalinu, lai uzprasu upurim vinja vaardu! teicu ka nebuus meitinjas ar kleitinjaam! ![]() (pagaidaam...) This post has been edited by Cowkiller: Dec 15 2006, 21:36 -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
nu jā, mums ir atšķirīga audzināšana bijusi
![]() nu lābi, neiebildīšu tev ![]() amm, tikko pamanīju, ka pēdējā darbā varonim ir šķības acis ![]() This post has been edited by Kate: Dec 15 2006, 21:47 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Cow, nevajag zimet meitenes. Tas ir nerentabls darbs.
Meitenez im pec šablonam un tas nav ISTA MAKSLINIEKA darbs! Stick to the script! Tev ļoti labi padevas padevas visadi orki, predatori un panki, viņus ari vajag zimet. Meitenes vajag atlikt treniņiem. |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Meitenes vajag atlikt treniņiem. Piedod, bet pierādi vispirms, ka tu spēj uzzīmēt ideālu, proprcionālu un SKAISTU zīmējumu ar meiteni. Kur ir apjaušams, ka tu spēj užīmēt ne tikai trijstūrveida kleitu, bet tieši visus tos sīkumus, kas padara sievietes ķermeni neatkārtojamu. Tikai tad runā ka meitenes ir treniņi. -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
piekriitu red foxy!
![]() meitenes ir maaksla, ko jaamaacas visu dziivi... (neiet runa par ziimeejumiem! ![]() -------------------- |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Cow, nevajag zimet meitenes. Tas ir nerentabls darbs. Meitenez im pec šablonam un tas nav ISTA MAKSLINIEKA darbs! Stick to the script! Tev ļoti labi padevas padevas visadi orki, predatori un panki, viņus ari vajag zimet. Meitenes vajag atlikt treniņiem. Heh meiteni daudz gruutaak uzzimeet nekaa virieti, vai orku... jo vinjas jaaziimee netikai proporcionalas, bet ari skaistas, gliitas un seksiigas ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Meitenes vajag atlikt treniņiem. Piedod, bet pierādi vispirms, ka tu spēj uzzīmēt ideālu, proprcionālu un SKAISTU zīmējumu ar meiteni. Kur ir apjaušams, ka tu spēj užīmēt ne tikai trijstūrveida kleitu, bet tieši visus tos sīkumus, kas padara sievietes ķermeni neatkārtojamu. Tikai tad runā ka meitenes ir treniņi. Vai tu spei uszimet skaistu proporcionalu Elfu vai pat Dvarfu skaistas bruņas ar zobenu uz kara lauka? Ne visi var... pat man ar to ir ļielas problemas... Es ar saviem vardiem gribeju teikt ka labak ir attistit to ko tev ir, un visam citam dot mazaku preoritetu. Beiga beigos var apvienot bruņu zimešanu un meiteņu zimešanu... P.S. Man joprojam liekas ka uszimet meiteniti kleitiņa ir vieglak. ![]() This post has been edited by Keydan: Dec 16 2006, 00:03 |
Cowkiller |
![]()
|
man ir ideja visi MARSH!!!! uz dojo ziimeet elfu meiteni ar skaistaam brunjaam!
![]() are you guys and gals with me? -------------------- |
Keydan |
![]()
|
em... it's gona be tuff!
![]() For the sake of the Imperium - i'm in! |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Tā nu gan tev sanākusi vareni skaista meitene
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
hehehee...
tad jaajautaa, kas peec tavaam domaam ir ideaala meitene? ![]() Tjen, tu buusi paarskatiijies, taa manis mineetaa meitene ir jaaievieto dojo lapaa, nevis maneejaa! -------------------- |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Ņjuš izlaidu dažus vārdus padomāsi ... (.___.)
Pēc manām domām ideāla meitene... hmm...darīsim tā kad redzēšu tādu tad pateikšu XD |
Cowkiller |
![]()
|
Tā nu gan tev sanākusi vareni skaista meitene ![]() dzekinj no tevis rakstiitiem postiem tak neko nevar saprast... ![]() un es gribeetu redzeet kaa tu ziimee meitenes, saliidzinaasim un tad ES pasmieshos! ![]() -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
nu svārki vismaz ir. Nu kkas līdzīgs vismaz
![]() labajai kājai kkas nav un kreisā roka arī augšdelms (jeb tam tā jābūt?) detaļas kā jau vienmēr - labas. BET es tādu sev mājāš negribētu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:23 |