![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
Vari labāk >_>
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
pēdājam nav ne vainas. Patīk kā izstrādāts meitenes tērps, bet mēness... XD SIERS~! un mežš fonā ļoti vienmuļš. tas klēpjusunītis blakus tai meičai gan labs izsnācis :3 keep up the good work~
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Norm, bet atkal... kajas par isu!!!
|
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
tas gan, ka kājas acīm redzami ir pa īsu. Pamēgini uzzīmēt kaut kādu garkājainu būtni, kaut vai ar pārspīlēti garām kājām, izskatīsies labāk nekā ar īsām ^^ Tici man.
![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ohh my gossh cereeju ka neieveerosiet kaajas...
![]() anywayz paldies par komentiem. ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
|
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
super! tieshaam! tomeer veel ir ko augt (piem., saakt darbus kraasot vai vismaz ieenot liidz liimenim, ka tie izskataas gatavi). Ljoti patiik Star Wars trooperu bildes, tieshaam labas, kaut gan man forshaak liekas, ka ko taadu izdomaa pats (vai vismaz iisto izmaina, lai nav gluzhi noziimeets :/) Ljoti simpatizee arii detaljas anime bildees. Lieliski!
-------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
aaa es negribu kraasot, jo man nesanaak un nav arii labu kraasojamo...
te ir vviens mans izkraasots darbs! ![]() (pashi redzat manas domas par to! ![]() ![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
njek... ir cool... patīk aizskari... ou man, kā gan man patīk tas prikols, lai nevajadzētu zīmēt kājas piezīmē aizskarus. XD thats cool.
Par pirmspēdējo... ehem... kājas nav pa īsu,patiesībā, tās ir tieši tik garas , cik tām jābūt. Nedaudz kaitina tā lieta, ka vienreiz kāds cilvēks, vai citplanētitis, vai kabacis, pasaka: kājas pa īsu. Un visi piebalso, jo nevar neko citu izdomāt. Tad nākošreiz atkal tam pašam cilvēkam, citplanētietim, vai kabacim, ienāk prātā, ka kājas par īsu, (jo tam cilvēkam patīk garkājainākas būtnes) un visi atkal piebalso... un beigās artists zīmē aizskarus kāju vietā.... XD Ou maan... skatoties pēc proporcijām, kājas ir pietiekami garas, tās vienkārši, manuprāt, nav sievišķīgi izliektas, tāpēc rodas efekts, ka tās par īsu. Thats all. Btw. tas vilcinjsh kawaii... ![]() -------------------- |
Karamele |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 695 Joined: 7-December 05 From: huhu ![]() |
pēdējais man ļoti atgādina ''Taisno Tiesu''
ir labs, bet tomēr atzīšos, ka varēji jaunu labāk XD patīk tas cirvj-izkapts-veidojums un viss kopskatā. pati ideja arī laba |
Cowkiller |
![]()
|
ehh ja redzeesiet veel kaadu manu izkraasotu ziimeejumu, tad zinat, ka noticis briinums!
![]() pagaidam ziimeeju ziimeejumus ar fonu un man patiik veelaak redzeesiet bet pagaidaam es ielikshu vienu loliigo ziimeejumu! ![]() ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
No īsajām kājām tu vaļā neteic, bet ir smuki
![]() -------------------- ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Patīk izstrādājums. Brilles cool.
Par kājām.. tām ir jābūt nedaudz garākām kā pārējam ķermenim, i mean 0,5~1 galva. taču viss ķermenis kopā ir 7~8 galvas. Tavējais ir 5~6 galvas, kā arī ķermeņa augšdaļa ir par 1,5 galvu garāka kā kājas. Viss iet proporcionāli, tāpēc par mērvienību izmantoju galvu. :3 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
woov tas ir gudraakais ko shodien redzu!
![]() un veel neiebraucu... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 18:38 |