![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Heh..nice
![]() man neptaika diemžēl tas ka krūtis rokas galva ir kā būdīgam cilvēkam (kādi parasti ir rūķi) bet gurni un viss zemāk ir kā slaidulei :/ -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
par seju piekriitu...
bet varu dereet ka tu biezaa jaakaa un ar darba cimdiem arii neizskaties slaids! ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Viņa ir neparak lidziga dwarfam... par to liecina parak garš ķermenis. un citas lietas ari... Es teiktu ka viņa ir cilveks...
|
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Tieši par to es arī runāju XD
pārāk līdzinās cilvēkam..un es nerunāju par cimdiem..bet par Roookāāām.. ![]() -------------------- ![]() |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
man patīk... kā jau visi sprīdīši ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mimi |
![]() ![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Nu ko juus ne ruukiitis - deru, vinsh meeginaaja uzziiimeet Sniegbaltiites un viena ruukiisha meitu, taadu daleeji muusdieniigu.. toties nav taa, kaa ir visiem
![]() ![]() This post has been edited by Pearl: Jan 23 2007, 16:17 -------------------- (sun)
|
Cowkiller |
![]() ![]()
|
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Greatwork!!Nice on!!
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nice...
Bet... Warlock? Pff... "Never crose a nome mage!!!" ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
dwarfs labs, kaut arii tors izskataas nedaudz par masiivu. And by the way didn`t dwarf women have beard as well?
-------------------- No name superhero
|
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
pats tu crap, normāls darbs. MAN PAT PATĪK!
![]() |
Keydan |
![]()
|
Savas kļudas tu pats zin.
Norm darbs! |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Skatiens izsaka visu, I LUV em'
Neuztrauc mazās kļūdiņas... skatien ir vienreizeejs un sejas izteiksme kolosaala. Ou maaan, i sooo lav lav em' -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 21:54 |