![]() |
![]() ![]() |
![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
labi darbi bet centies ari kautko tadu karikatur veidugu uztaisit kadu kawai stastinu...plizzz to es gribetu redzet.... es tava vieta turpinatu treneties un neapstatu tev labi iznak un ja tu trenesies tu varesi vabut kadu mazu mangu uzrakstit.... vel viens jatajums cik daudz laika tev sie zimejumu prasija?
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
es nekad neesmu iedomaajies pamest ziimeeshanu ir vnk laiks kad neziimeeju un tad es gulju!
ziimeejumi neaiznjem daudz laika stundu un tad es veel piekjibinu kakaadus kraamus un siikumus, man gruutaakais ir izdomaat ko uzziimeet! te buus viens forsh darbinjsh un ja zinat ko noziimee marudieri, tad sapratiisiet! ![]() ![]() P.S. (tigrai patiik narkomaanu acuskatieni! ![]() This post has been edited by Cowkiller: Feb 3 2007, 17:48 -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
neizskatās, ka ar kreiso roku viņš to karekli turētu. un - nu damn, zābaki ir kruti...
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
tu iikshkji redzi rokai?
![]() ja nee tad ar to arii tur to karekli! ![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Wow! Ļoti patik. Zabaķi - rulz.
Bet mežs... This post has been edited by Keydan: Feb 3 2007, 19:53 |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
zimejums ir labs un zabaki ierule ritigi bet vareji vinam vel kadu auksto ieroci pieskirt kopa ar lapstu...
|
Cowkiller |
![]()
|
nahh vinjam auksto ieroci, ja mugursoma pilna ar muniiciju un citiem sazaktajiem ierochiem...
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
YAY! NARKOMAANS!
Botiņas cool. Man tikai kautkas nedaudz nepatīk ar pleciem, tur kautkas nav tā kā vajag.... nyuu... reku puspliki dzjeki saliidzini... ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
mmmmmkay...
vareeji arii to bildi neraadiit!!!(kkaadi geji) srry, ka neziimeeju uzpumpeetus steroiidiem piesuukushos spermas spainjus... ![]() -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
nop, nop brāļuk ivara dzeks ir sexīgāks,nekā tie trīs ,nu bet plecs ir... nu...tāds kāds ir. ...bet gaume jau atšķirās.
![]() ![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
sandzi |
![]()
|
zimejums ta neko bet vins izskatas ka ritigi nonarkojies....(nez kas tas par svecem)
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ļoti labs atspīdums no svecēm. saki, aizmugurē ir logs, ja, ja? nu, labi es pieņemu, ka jā, un saku - vajag kkādu mēnesi tur ārā, lai redz, no kurienes gaisma un grīdas (zinu, ka tā var arī nebūt, bet enyway)
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cowkiller |
![]()
|
tie kas ir skatiijushies ergo proxy noteikti zin par tur esoshajiem robotiem, jeb androiidiem what eva...
te ir viens peec mana dizaina! ![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Šeit kļudas nav. Ergo Proxy robotam bija isas kajas...
P.S. Pats tagad to statos. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 23:13 |