![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
smuki, smuki, bet labāk uzzīmē pašu proxīti. man tievie patīk labāk. bet, saki, vai robotiem nebija kaut kādas bruņas? nu vai vismaz metālisks paskats? ai, neatceros.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
izbrīvēšu cietnī vietu un sākšu ergo proxy skatīties. pateicoties šim pēdējam andruškam ;D efektīgs!
p.s. tas iepriekšējais, kur sveces un puika bez presītes ar ļoti patikās. ir stipri jūtama noskaņa zīmējumā. -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
danke!
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Rarrrrr.... Sexy!!!
![]() ![]() Man patiik skatiens, apmeeram - Come closer and I'll chop you into pieces... ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Un es domaju "iedvesmojums no fallout"!
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
lawl, normāls pacans XD
Un man atkal nepatīk rokas, nu bicepsi >_> |
Cowkiller |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ticat vai nee es shaadaa poozaa varu nostaaties! ja kaads var uztaisiit 1 postaa vairaak kaa 20 smaidiigas seinjas(shaadas ![]() This post has been edited by Cowkiller: Feb 10 2007, 00:15 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Pats 2/3 gadu atpakaļ parslimoju ar Naruto.
![]() ![]() |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
|
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
jauki shinobi zimejumu man tas otrais atgadina shino un dosu savienojumu... bet zimejumi ta neko tikai deretu bisku sikas detalas labak izstradat
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
vai man maz ir vērts vairs postot un komentēt? tu tāpat zini, ka man patīk tavi darbi (maigi teikts), so neredzu jēgu kaut ko vairāk rakstīt. lai raksta tie, kam nav ko darīt.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
|
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
OMG, dieviiigs.. Man nav ko teiiiikt, jo tas darbs ir tiik superiigs, ka man nav ko teikt....
![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 03:38 |