![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Foršs poza, labs darbs... Nevar beikt skatīties
![]() Iepriekšējie arī forši, bet pēdējam vienreizējs cimds. ![]() -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Hm... ne perak "Rockleeish". Mates par garu... un kur ir smaids?
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Izskatās ka nav dabūjis curry.Tāds neko...ļaunais Rock Lee.
Viss ir labi izpildīts.... -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
man tie mati liekas divaini un lee ir savadakas uzacis tu nedriksti nepareizi zimet uzacis ka naruto tad vinu sauks kad vinam vairs nebus tadas uzacis
|
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
man liekas roka mazliet pa stiivu sanaaca.
-------------------- (sun)
|
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
Rock Lee tā nekas, njā tie mati naw gluži kā lee, bet ja tā padomā šitā arī neizskatās slikti.^^ Varēji labāk naruto uzzīmēt tanī kostīmiņā ,ko viņam gai sensei ieseva XD
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Cowkiller |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------->nevarat izlasiiit?<--------------------
![]() This post has been edited by Cowkiller: Feb 15 2007, 19:44 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
1) Es varu...
2) Gh... tagat es ari gribu kadu shinobi uszimet! |
Cowkiller |
![]()
|
kaadu laicinju nav nekas likts tapeec...
![]() loool pamaniiju ka aizmuguree ir veelviens ziimeejums! ![]() DONT MIND TAHAT! This post has been edited by Cowkiller: Feb 21 2007, 20:46 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
Oh! Very nice!
Kajas atkal par isu... bet tads ir tavs stils! GREAT! |
Klokjvaarpsta |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 288 Joined: 20-June 05 From: Riiga ![]() |
Nu, detaljas izcili sanaakushas, labs darbs. Sejas gan gribas redzeet detalizeetaakas..
Un par zaabakiem - cepuri nost -------------------- There are two kinds of people, those who finish what they start and so on. -Robert Byrne |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
kawaii... Tas ir mans viedoklis
Ārprāc cik smuki ^^ es šodien esmu īpaši devīga savos vērtējumos un no kritizēšanas puses es došu tikai kripatiņu- kāpēc tu tās kājas zīmē tik īsas? Bet poh... būs labi ^^ Dievinu tā džeka skatienu, seju detalizāciju nevajag, manuprāt nepiestāvētu darbam. Vāks, atkal sagribējās kerzas, precīzak vēl vairāk. Kedās kājas salst. Tas zvērs tur aizmugurē pat izskatās labi, it kā aiz muguras visai publikai [?] būtu kas tāds ko vajadzētu iznīcināt lai viņi varētu visu padarīt better ^^ -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
:B cool....
totaly cool.... Abi simpātiski un zīmējusm sižetisks, zv;ers tur iederas un es ja godiigi padomaaju, ka tas tur speciaali, pirms izlasiiju, kas parakstiits apaķšā. Nju nav kur piesieties, parūku nost! Kefīra dievs var būt ar tevi apmierināts. ^w^ -------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Zābaku eksperts....pūķits fonā labi iederas un cilvēki arī.....zīmējums atgādina kādas filmas endingu.
-------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 05:29 |