![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Ko es varu teikt... Dojo spēlei darbs interesants, iepriekšējais... nu tāds līdzīgs citiem.
![]() Ir laiks uzzīmēt cacīgu meitenīti ar rozā bantītēm, sarkanām lūpām un oranžiem vaidziņiem! ![]() Starp citu, teksts, tam pirmspēdejam darbam ir interesabts... Ceru u understand, what I mean. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
awwww cik kjūt!
![]() ![]() ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Man patik nekrasots... atkal Naruto?
|
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
saaku laikam pierast, ka visiem te ir uberiigi darbi!
![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
čusku vajadzēja kustībā, būtu smukāk.un man labāk patīk ordinary, jo krāsojums tāds nekāds. briesmonītis vienkārši super, viņam uz rokām kāds spēlējis desas?
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cowkiller |
![]()
|
oi kahi...
atkal iebrauci auzaas! ![]() chuuska tachu jau ir kustiibaa un es netaisu gif bildiites kuras kustaas... ![]() -------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
nekrāsotā čūska foršāka. Bet viennozīmīgi-fascinējoši. čūskas vienmēr būs mani apbrīnas objekti.
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
chuuskai laba kustiiba, poza, man patiik kraasotaas chuuskas acis, bet kaapeec neesi izkraasojis visu? a bet tas briesmoniitis taac miiliigs, izskataas, ka vinjam ir karsti.
![]() -------------------- |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Man arī patīk čūskiņas zīmēt... :3
anyway, man nekrāsotā labāk patīk. kļūdas nesaskatu,tā tomēr ir chuuska - pie tam anime-style.:3 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
metaphor |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
wow
![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
...un kaut kur savaakshanaas centraa - beigts kustoniitis...tas ir zombijs
![]() P.s. taa shaujamais, kas ir galvenajam charam driizaak izskataas peec uudenspistoles. man ari taada savlaik bija ![]() This post has been edited by Catgirl: Mar 3 2007, 01:33 -------------------- ![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
lol ta bilde mani jau tie zombiji fascineja bet kad es pamanu 1 cilveks ar 1 pistoli pret armiju zombijeim nu tad ir gals
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 10:26 |