![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
metaphor |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
labs robots.
![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Haruka |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 63 Joined: 16-March 07 ![]() |
Ljot labi ziimee man patiik.!
![]() Jaa robots patieshaam labs.! This post has been edited by Haruka: Mar 17 2007, 17:54 -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
metaphor |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
shitais jau ir pabeigts robots?
![]() ![]() This post has been edited by metaphor: Mar 18 2007, 14:52 -------------------- what does it mean?
![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Hm! Ļoti labi! Detalizacija uz 10 ballem!
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
tie, kuriem ir kājas un rokas man patīk labāk par tiem, kuriem viss karājas kur nu kurais (skat. iepriekšējo zīmējumu) un es pat neprasīšu, kā tev tas sanācis.
vsp, kāpēc man vēl komentēt vajadzētu?? -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Erik4xp |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 312 Joined: 11-February 06 From: Mālpils ![]() |
Viss jau labi un skaisti. Tikai man nenormāli acīs duras tā mini roka!!! Tas īkšķir vispār mikroskopisks. Tas tak ir robots, c'mon zīmē lielākas rokas robotiem!!! Tas 15 nav tak kautkāds mobīlo telefonu firmas darbinieks, kas pie konveijera liek mikroshēmas iekš telefoniem. Godīgi mani satriec tā roka!!!
Par pārējām proporcijām viss OK! laba ideja. PS. TĀ ROKĀ!!! MANA FOBIJA!!! -------------------- Lidoju...
Bet reālajā pasaulē vēl aizvien staigāju... :P |
Cowkiller |
![]()
|
ja buutu gribeejis masiivaakus pirkstus buutu ziimejis tikai 3 un biezus!
![]() tieshi taa arii tie smazie pirksti ir domaati ar vienu roku vinjsh izniicina, bet otra paredzeeta smalkaakiem darbiem(laboshanai,programeeshanai,kodeeshanai un pat adiishanai ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
smukiņš. stāvrobotus tu jau māki zīmēt. kā ar cīņu pozām, pozām liiidojumā?
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cowkiller |
![]()
|
maaku!
tie jau neatshkjiras no tiem kas staav kaajaas... ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
metaphor |
![]()
|
![]() ![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
kautkada maza robotu armija
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 16:19 |