![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Mehānka tev smuki sanāk. Nākamais Dojo uzdevums būs kiborgi :3 Vari mierīgi turpināt strādāt ar robotiņiem, noderēs. ^.^ Jrbkurā gadījumā tiešām smuki un izstrādāti. Pēdējais pat tāds kawaiigs.
-------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
iebilstu, ka paraksts ir lielāks nekā pats zīmējums. bet tā patiešām jauks, tikai kāpēc ledusskapis? manuprāt, viņš ir līdzīgs zemenei... un labprāt redzētu robotu lecienā, spērienā, u.c., jo tur saskatu ļoti lielu atšķirību.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
oke uz dojo uzziimeeshu robotu kustiibaa!
![]() -------------------- |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
ir jau smuki roboti... tik shvaki noeenoti...
![]() -------------------- ![]() |
Ami |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 86 Joined: 9-February 07 ![]() |
Es nesaprotu, kā cilvēkiem pietiek gribasspēka uzzīmēt TIK detalizētu robotu...
![]() |
SilentCool |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 26-December 06 From: Latvia ![]() |
Njaa... peedeejaa laikaa velk uz robotiem... o B.H. 4 izgaaji =p zombys beidzaas
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
sen jau izgaaju tagad request jaaliek peec SST jeb Star Ship Troopers
biju taalu ticis bet izdzeesu... -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Kentaishi |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 108 Joined: 10-May 06 From: Behind your shade. ![]() |
aww. wiņš ir blonds ^^Pats džekiņš ir ārprātā jauks, ja tik nebūtu šķībs XD moš grimst purvā/ezerā... Jā, līdz viduklim man viņš ļoti patīk. Krāsojums varēja būt akurātāks, bet man patiešām patīk
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
kājas apakšā atgādina velna āža kājas, bet pārējais ļoti smuki. tas nekas, ka krāsošana jau zb pēc kāda ilgāka laika. smukāku krāsojumu ar zīmuļiem no džeka puses neesmu redzējusi.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Lineage fanart? Not bad!
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() nevarat sapras? tad labi!(vinjsh maskeejas) s.ck on this! ![]() This post has been edited by Cowkiller: Mar 29 2007, 20:26 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Zīmējumi feini kā vienmēr, krāsojums - nekas īpašs; Kirara tev pamatīgi ieliek zīmuļkrāsošanā. Krimināli trūkst ēnas.
|
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
eu, eu, eu es nezināju, ka COW krāso ar krāsiņām... ja nekad savā mūžā neesi krāsojis, tad ir ok, bet ja tu krāso visu laiku, tad man liekas pašvaki..
turpini trennēties krāsot!~ -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 20:20 |