![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Neizskatās tik smags...tu sāc haltūrēt.
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
Ludzu. Biju apsolijusi.
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
very nice!
![]() paldies ka izkraasoji ![]() -------------------- |
metaphor |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 141 Joined: 27-February 07 ![]() |
oho! smuki! `kur tā krāsot iemācijies?
![]() -------------------- what does it mean?
![]() |
Pinkpanther |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 11-December 06 From: ja samekleesi manu eenu, samekleesi arii mani ![]() |
wowch, riktiigi labi izskataas! luuk tas ir eenojums... hmm, vajadzeetu arii man pameegjinaat tik izteikti izeenot.
![]() -------------------- |
Tjen |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 215 Joined: 10-September 05 From: Riga ![]() |
Smuki krāso ar zīmuļiem [Bēdainajam/ajai] XD
~Labi ēnojums sanāca,[Bēdainajam/ajai] bet kaut kas netā ar kājām, vismaz man tā liekas [Govju sitējam]. This post has been edited by Tjen: Apr 6 2007, 23:18 |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Daudzi darbi ir tik smalki izzīmēti, bet man liekas, ka daudzos trūkst realitātes viņi izskatās mazliet plakani, un krāsojums pēdējais nu nebija diez ko,paskaties kā Sorrow ir izēnojusi, varbūt, ka vari mācīties...
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
Un nav nemaz tik slikta haltuura... Kraasoti darbi visnotal izskatas daudz labaak...
You know I like it... As always.. So when is the next one out...? ![]() ![]() -------------------- |
Miki |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 104 Joined: 18-September 05 From: Somvere reaching for sky... ![]() |
Interesants darbs...
Un neizskatās pēc haltūras.. Vai tu tikai tā uzralstīji lai citi domātu, ka tu tik labi haltūrē? XD Da lab es ākstos... Bez zīmējums ir vareni ok...pelēki bet ok... ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Nice!!!Viss ir lieliski,bet kaut kas nav kārtībā ar zobinu...
![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Zobens ir citā leņķī ar cilvēku... tā liekās. A cilvēks baigi plakans, lai gan poza ir laba... >_O
|
Cowkiller |
![]()
|
paldies
man prieks ka jums patika! ![]() man vajadzeeja to darbu iepostot vertikaali... tad izskataas efektiigaak ![]() bet nu lab te ir otrs taads pats(vienkaarsh...) ![]() divi peedeejie ir labaaki ![]() This post has been edited by Cowkiller: Apr 17 2007, 07:47 -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Ouh! Tagad rokas tev ir normalas... ne tadas ka agrak...
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Nu teikšu ka patiesībā tavas halturas ar īpaši neatšķiras no pārējā.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18 June 2025 - 20:20 |