![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
Sorrow+kovkikers makes nice couple.
nindzjā man visvairāk patīk, ka viņš nav pieskaņojies šī pavasara modei. ne ultramarīns, ne latekss kā no pure morning. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Mjaa, jaaatziist, ka man patiik tavos darbos tas, ka tie ir detalizeeti.
Peedeejais gan man ne iipashi patiik, bet tas nav taadeelj, ka ziimeejumaa buutu kaadas kljuudas vai kas tml. Man vienkaarshi tas ziimeeshanas paveids ne paaraak patiik.XD Rokas gan owzz, es taa nemaaku. |
SilentCool |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 26-December 06 From: Latvia ![]() |
Kur Ir Mans Orks??... atceries? SilentCool's Day In L2...
![]() -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
njā haltūras no pārējā tiešām ne iipaši atšķiras. Tas pēdējis uzzīmēts jau labi bet pats pa sevi man nepatiik, kkaads nesmuks, man patiik kkas skaistāks, bet izkrāsots ļoti jauki.
-------------------- Nori Nori Nori~ |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
šoreiz tev paraksts pa puslapu izpalicis. bet lepoties tu vari, ļoti skaistas krāsas. nē, nu man tiešām nav jēgas likt postus.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
Robots jau smuks...bet kapec nekur nav ēnu?
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
oooo piekjeeri gan...
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
kārtējais predators or someting(i guess) nu vārdu sakot tavi iepriekšējie darbi bija daudz detalizētāki. bet šitam ar nav ne vainas. man patīk rokas, un mati ( tie laikam ir mati?) nadziņi vispār ownzz..
uz muguras tie asumi ar stilīgi uzzīmēti. iesaku darbus detalizētākus zīmēt, un tad arī cilvēki vairār tavus darbus komentēs un apbrīnos.. XD ![]() starpcitu - viņām ir kaut kāds masaliņu paveids.. XD This post has been edited by Asuka: Apr 21 2007, 21:53 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Predatori jau domāti pumpaini un atbaidoši.Female neesi mēģinājis?
Varbūt arī kādu digitalizētu darbu varētu uzkļeksēt? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
QUOTE pumpaini un atbaidoši Nu jā Art, laikam ka nezini kā izskatās predators... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Predator macho!
![]() Labs ir! Labs! |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Predatori jau domāti pumpaini un atbaidoši.Female neesi mēģinājis? Varbūt arī kādu digitalizētu darbu varētu uzkļeksēt? tātad daudzi tīņi ir predatori ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
robotbilde riktiigi laba... tev laikam taa pati probleema kas man - nav fonu... tb ziimeejums karaajas gaisaa
![]() Mani gan tas iipashi nerausta, bet tam robotinjasm tieshaam fonaa lieliski izskatiitos kaads mehaaniski-organiskaa kara skats... *thums up* -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 00:26 |