![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
smuki tev ir grafiski, un beidzot sapratu, kur ir problēma. tas ir zīmējums. smuki, sīki izzīmēts, atnāks zaķis, apēdīs un nebūs tev vairs zīmējuma... rokai nav dzīvības. absolūti dievīga, bet nav asiņu garša vēnās.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
pirms rakstiiji tu lietoji I-Doser?
![]() heh peec priivdienaam ielikshu veel, bet pagaidaam... ![]() ![]() ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Ēh, mazais tīnītis pārfanojies par predatoru.. XD bet ir ok.
Nu, arī šim predatoram nav ne vainas. Kā esmui pamanījusi, tev šamējie sanāk labāk un labāk. Visseksīgākais šajā zīmējumā ir tas gurnauts. Uhh, it sounds, like I'm turned in! :B |
Cowkiller |
![]()
|
Kur Ir Mans Orks??... atceries? SilentCool's Day In L2... ![]() oke te vinjsh ir BW armouraa ![]() (nebija man iisto kraasu... ![]() ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
smagi bruņotajam predatoram trūkst viņa ultimate ieroča. tā jocīgā puška uz muguras, ja kāds atceras alien vs predator scenāriju un saturu..
un orc warcryer/overlord ir kūlīgs. ![]() ![]() -------------------- |
Melisa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-February 07 From: Aka. ![]() |
Labajai kājai jocīgs izliekums,bet tā ir ok
![]() Uzzīmē labāk kādu bladedanceru.Tie ir stilīgi^^ |
SilentCool |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 26-December 06 From: Latvia ![]() |
WEEEE beidzot
![]() ![]() Labajai kājai jocīgs izliekums,bet tā ir ok ![]() Uzzīmē labāk kādu bladedanceru.Tie ir stilīgi^^ ![]() ![]() Overlord FTW !!! ![]() This post has been edited by SilentCool: May 5 2007, 00:26 -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
labie nadzinji kājai... bik atgādināja to anekdoti par zābakiem armijā ![]() -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
labais kā tev sanāca tas predators...
![]() QUOTE labie nadzinji kājai Jā man arī pirmais acu skatiens tieši uz naziņiem.... ![]() -------------------- |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
orks man patīk!
![]() |
mundios |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga ![]() |
Viņam mute nav uzzīmēta
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
ļoti smagi bruņots Predators un pat izkrāsots! vietumis ir redzamas arī ēnojuma paliekas, bet tomēr ēnojuma gandrīz nav. vajag vairāk ēnot, un tad viss bū ok! XD Kur Ir Mans Orks??... atceries? SilentCool's Day In L2... ![]() oke te vinjsh ir BW armouraa ![]() (nebija man iisto kraasu... ![]() ![]() darbiņš ļoti smuks. krāsas ar labas (vismaz man patīk), tikai kaut kas ar labo kāju nav labi. jocīgi izskatās. šajā darbā vismaz normāls ēnojums sāk parādīties un tas ir labi. darbs smuki izstrādāts, bet man vēl joprojām gribas to ēnojumu. ĒNO! X3 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
mundios |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga ![]() |
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
ja mana kritika netiek novertēta, neredzu iemeslu te vēl uzkavēties.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 00:23 |