![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
paldies visiem par komentiem!
visi noteikti zina kas ir zaljsh un maak karatee ^^ ![]() ![]() protams atbilde ir Rock Lee ![]() ![]() ![]() btw zoom out 3 reizes un tad buus iistais izmeers... This post has been edited by Cowkiller: May 7 2007, 08:55 -------------------- |
mundios |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 3-May 07 From: Riga ![]() |
Jāāāāā!!! Tas taču ir Leonardo (or mikeandželo)! LOL
![]() |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Fail. Donatello. XD
Bet fanarts visai labs. |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Man patīk kā tu izkraso savus darbus tev labi sanāk.....
Šis darbs ir foršiņš.... ![]() -------------------- |
Huney Bunny |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 114 Joined: 6-May 07 From: On top of the world I sit ![]() |
Nu man labāk patīk anime, nevis kaut kāds tur nezinu kas.. bet ir ok
![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
donatello does machines.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
ha kārtējais tavs roku darbs....
![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Labajai rokai līdzi būtu vajadzīgs redzams plecu (varbūt arī muguras labās puses) fragments. A to atvēzēt roku, lai plecs nenāktu līdz man nesanāca... -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
rezerves roka uz muguras...
![]() -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
lab lab
vakar novilku predator versus batman comic ![]() tad veelaak zinat ko gaidiit... -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Melisa |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 13 Joined: 28-February 07 From: Aka. ![]() |
Baisa
![]() |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
labi man šonakt velk uz kritiku.
augšā rakstīts, ka ir pirstrādāts, bet to var ļoti man redzēt. džekiņš ir ok, bet ēna tāda jocīga, un es nekādīgi nevaru saprast kas ir aiz tām durvīm domāts.. man nevisai patīk ēnojums, bet vismaz tāds kaut kur parādās. ēnas ir pārāk svītrainas, tās vajag arī pludināt. cilvēks manuprāt uzzīmēts tīri ok + un sīkās detaļas ar kaut cik ir. nu uzskatīsim, ka tu centies, bet ne tik ļoti. P.S. sorry ka tik skarbi, bet tā izskatās no malas.. man patīk siena XD -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Sorrow |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 107 Joined: 12-October 06 ![]() |
cilvēks ir baiss noteikti...
galu galā viņam rokas, škiet, ja grīdu vel neskar, tad iztaisnojot noteikti ietu pāri ceļiem. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 04:04 |