![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
![]() linearts Mitsubishu lancer- evolution MR -------------------- |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu respect to ya man! Tev padodas!
![]() ![]() |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
nekas iipashs - shitaadu bildi noziimeet var arii ar ms paint paliidziibu kursh katrs, kam ir kaut nedaudz pacietiibas.
-------------------- No name superhero
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
es arii uz ms paint noziimeeju photoshopaa pachakareeju un man ir mazliet vairaak pacietiibas nekaa mazliet lol
![]() pavisam vnk, driiz nevareeshu dabuut skeneri uz looooooti ilgu laiku taapeec saaku treneeties uz datora... -------------------- |
exile |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 244 Joined: 1-November 06 From: back to back - Rīga ![]() |
![]() P.S. es domaaju ka sakraat vismaz lietotam skanerim 15 ls nav gruuti, ja tev taada nav. -------------------- No name superhero
|
Cowkiller |
![]()
|
15ls? hehehee, man karkasu nevajag
![]() nekas zinu veell kaadu kuram ir skeneris un kursh dziivo tuvaak... bet pashlaik uz naacis galiigs ideju zudums un pagurums kaa nekaa exaamenu laiks...woooov kaapeec es to jums luuuzeriem veel staastu, op jaaiet! ![]() ![]() ![]() -------------------- |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
15ls? hehehee, man karkasu nevajag ![]() nekas zinu veell kaadu kuram ir skeneris un kursh dziivo tuvaak... bet pashlaik uz naacis galiigs ideju zudums un pagurums kaa nekaa exaamenu laiks...woooov kaapeec es to jums luuuzeriem veel staastu, op jaaiet! ![]() ![]() ![]() tas bija domāts personīgi? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by enigmo: May 25 2007, 16:13 |
Cilveeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 368 Joined: 15-September 06 ![]() |
15ls? hehehee, man karkasu nevajag ![]() stulbs esi... aizvelcies liidz veikalam un panjem normaalu skeneri par 50Ls... -------------------- ![]() |
enigmo |
![]()
|
Unregistered ![]() |
15ls? hehehee, man karkasu nevajag ![]() stulbs esi... aizvelcies liidz veikalam un panjem normaalu skeneri par 50Ls... Nu bet pa 50 Ls var nopirkt tādu skeneri, lai būtu ![]() ![]() Allready tested... This post has been edited by enigmo: May 26 2007, 18:09 |
Cowkiller |
![]()
|
aizmirstiet!!!! man nenaak ne praataa pirkt skeneri, jo man ir draugi kam ir skeneri un tam jau draugi ir domaati lol
![]() -------------------- |
Kate |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 177 Joined: 4-August 06 ![]() |
urg :/
Žēl, ka vairs cilvēkveidīgos nezīmē.. |
Cowkiller |
![]()
|
te ir nekraasots un vnk bet man vinjsh patiik, ceru ka jums arii patiks!
![]() te saulkrastos loti driiz notiks grafitti ziimeshana(puushana) man ir veel bet tos es dabuushu peec tam... ![]() pagaidaam viss! ![]() -------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
priekš sakuma ir tīri tā nekas....
![]() ![]() ![]() čuvaks man patīk...a tas ierocis ir domāts kā snaipers? This post has been edited by Alexa De Šarlote: May 29 2007, 18:28 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
jap, tactical shooter- Steyr AUG rifle (vismaz mazliet liidzinaas tam...) es nespeeleeju CS
-------------------- |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Es jau arī man vispār CS nepatīk nezinu kas tu citiem piesaista....
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 04:04 |