![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Es atkal ar savām salīdzināšanām, pirmā doma, kad ieraudzīju zīmējumu - Finch no Romana komiksa "I luv halloween"
![]() Ja neskaita dīvaini zemu noslīdējušo galvaskausu vai uzblīdušo frizūru, tad viss ir vairāk nekā ok. Putnam izmantoji referenci vai no galvas zīmēji? ![]() -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Yeah, yeah- I like it! Mmm... mati kā Ičigo. Forša bilde. Gribu tādu istabā uz griestiem, heh.
Man prieks, ja lieku citiem smieties, world gets more sunny that a way! ^.^ -------------------- |
nikitaa |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 81 Joined: 3-September 07 ![]() |
Eu, baigi labie zīmējumi. Interesanti skatīties.. katram savādāks noskaņojums.
Par to pēdējo - tas putns ir vienkārši burvišķīgs. ![]() ![]() |
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Cik nav te iemesta acs, vienmēr krāsotie darbi atstāj iespaidu, ka ēnojums tiek mālēts pa virsu kāsām ar parasto zīmuli. Varbūt centies ar panākt tādu iespaidu, bet krāsojums izskatās netīrs.
Nu bet pēdējais tīri labi patīk... vienīgi tikko acīs iekrita tas, ka putnam kajas izskatās bik divaini. Itkā viņs turētu aiz spalvu kumšķa. EDIT: galva ar par mazu izskatās This post has been edited by Isabel Carmin fon Edelhain: Dec 16 2007, 19:15 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
k turpinaashu censties un piestraadaat pie eenojumiem
btw tas putns nav noziimets vai kaa savaadaak... vnk izdomaats! ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mjaa sheit nesanaaca man eenot xD, bet ceru ka jums patiks!
izteicienus, ka vinja ir liidziiga dzekam nepienjemshu! ![]() ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
damn.. that is one sexy transvestite!
![]() ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Shinobi |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 43 Joined: 5-January 08 ![]() |
Itkā vis ir ok ! Bet man liekas ka kājas ir par īsu! Bet tas drošvien tikai liekas!
![]() |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
krūšu muskuļi bišku pārāk izcelti un plākšņveida. prese arī. vairāk pēc kaut kāda platemail izskatās
![]() ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
-------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Laba poza, man patik!
![]() |
Alta Melissa |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 7-June 07 ![]() |
wow! fascinējoši!
..kaut man būtu tādi zābaki kā tai beibei XD -------------------- If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you've gone.
|
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
Say, whats up with u guys?
tikai pusplikas sievietes? im a big fan of boots, also, bet nu tie svārki... tiešām, tas ir transvestīts, kurš ne juha nesaprot no ģērbšanās. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Nu man patīk robots. Tiešām. Pārējais ir neutrum. piekrītu, ka meiča ir ne-meiča. No hard feelings, varbūt es tajā brīdī biju jocīgā mentālā stadijā, bet es skaļi un nepieklājīgi smējos, kad viņu ieraudzīju, jo iepriekš biju izlasījusi komentus. Kas attiecas uz samuraju, tad vienīgais originālais, protams, ir galva, taču es piekrītu pārējiem komentiem šai sakarā un vēl piebildīšu, ka viņš mani neaizkustina (atšķirībā no robota). rieksts
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 11:53 |