![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
mnu biju domaajis ka kraasoshu bet redz ka nesanaaca xDD
jaa taas liesmas taa arii domaatas(buutu bijushas zilas) ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
yey, pēdējie man patīk ^^ naf ne vainas
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
priekas, ka tev patiik!
![]() pashlaik tiek straadaats pie jauniem! -------------------- |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Šajā topikā var forši paskatīties kā cilvēks progresē.
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
zīmulis papīrs. viss notiek. ^^ lielākoties ļoti patīkami skatāmi artworki. :]
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
vot peedeejais vnk z.bis *****
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
vot peedeejais vnk z.bis ***** tas domaats labaa vai sliktaa noziimee? nevaru saprast... ![]() -------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
GOOD GOOD
-------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
nu tā viena ar savām labi barotas lauku meitenes ciskām izskatās pēc britnijas.
par orkiem. grūti manai acei pārslēgties no super krutajām bruņām (gribēju būt gudra, bet nevaru atcerēties, kurā gs tādas bija bruņiniekiem) uz tām liesmojošajām ķepām un kājām.rezultātā mana acs nenotic, jo bruņas ir smalkas, un pretī vien izrobota kontūra, darbs liekas nepabeigts. -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Cowkiller |
![]()
|
Kahi tev peec shitaa posta nevajag tualetes papiiru???
zin ja taa var teikt tad tev jaaliek pretii ziimeejumi, un aatri! ![]() -------------------- |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
nu tā viena ar savām labi barotas lauku meitenes ciskām izskatās pēc britnijas. mazliet mīkstums un forma arī vajadzīgi ![]() un par britniju arīdzan nepiekrītu. lai kā skatījos, nekur neko līdzīgu nepamanīju. vienīgais, kur tev, cowkiller, var piesieties meiteņu zīmēšanā, ir vīrišķīgi puncīši. spilgti redzams nesenajā bildē, kur meitene ar izkapti un spārnu. This post has been edited by Pakkun: May 27 2008, 15:59 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
yaa tev varu pilniigi piekrist, iesaaku ziimeet ko jaunu, bet peecaak nebija laika...
![]() esmu diezgan paarliecinaats ka jaunie patiks, pat kahi extra izsmalcinaatajiem kriteerijiem xD -------------------- |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es un ekstrā? vov, pirmo reizi man kāds ko tādu saka. man vnk ir kritiskā acs un to tā nevar izdurt.
gaidu jaunos, muwahahaaa! This post has been edited by kahi: Jun 3 2008, 19:20 -------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
tas pēdējais zvērs baigi labs! more tādus.
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
-------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 15:49 |