![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
nedusmojies, ka pašai trūkst kā fantāzija, tā prasme īstenot ieceres. [..] to, ka tikai tie, kas paši kaut ko prot, ir tiesīgi kritizēt, nepieminēšu, jo nepiekrītu. bet. vai pati kaut ko citu bez saviem čibikiem proti uzzīmēt? kritizēt var katrs, bet tas ir jādara pamatoti un tā, lai neizklausās pēc aizvainota mazuļa dusmām. ![]() Jā, tas, ka man neizdodas uzzīmēt katru manu ieceri perfekti tādu kā iedomājos, ir gan normāli, gan viens no iemesliem, kapēc vairāk kā gadu nekas normāls manā "useru galerijā" nav parādījies. Es to neslēpju. Es zīmēju tizli, ķēpājos un neesmu māksliniece, nemaz netaisos pretendēt ne uz ko tādu, bet konkrētās galerijas īpašnieks vēlas pretendēt (ja vien, protams, mana atmiņa neviļ) uz "senseja" titulu šajā forumā. Un, ja viņš to grasās darīt (loģiski, jau uzskatot ka ir tā cienīgs), tad domaju jebkurš, pat 5gadīgs bērns ar savām "mazuļa dusmām", drīkst ko teikt, JA vien tam ir viedoklis. Labi, pirmajā postā, kurā es izteicu piezīmes par cien. Cowkiller zīmējumu, es neizteicos ne skaidri, ne plaši, kā arī ne gluži saprotami, bet tāpēc jau tika veidots otrs posts, kurā, manurpāt, visam bija jābūt skaidram. Es pat pieliku zīmējumu, for gods sake. Absolūti nepiekrītu, ka mans ieraksts izklausījās pēc nejēdzīga un emocionāli perosniska "uzbrauciena" zīmējuma autoram. Tika lietots vizuāls attēls manis teiktajam, argumenti sadalīti pa vienam, pateikti skaidri, īsi un saprotami, kā uz delnas, teiksim tā. Kā arī pat jautājumi cien. Cowkilleram, sakarā ar norādītajām kļūdām. Vels lai viņu parauj, moš tas viss tiešām tā ir domāts, un es kļūdos..? Tāpēc Tavam slēptajam uzbraucienam, cien. Kristapa Judeika jaunkungs, nav nekāda pamata vai iemesla un es to varētu uztvert pat ļoti personiski un aizskaroši, jo, ja tu pēc 1,5 gada vēl nespēj nomierināties un pieņemt manu atteikumu Tev, atsakoties no Tavas klātbūtnes manā dzīvē, tad neuzspied man savu esamību tādā veidā, ka man jāatbild uz Tava aizvainotā ego verbālajām caurejām. Ja Tev, cienījamais, ir vēl šis tas uz dvēseles sakrājies sakarā ar mani, ko vēl neesi spējis pateikt, tad tu zini gan manu mobīlā telefona numuru, gan manu Skype vārdu, gan spēj mani atrast portālā www.draugiem.lv un visu to pateikt man personiski, nevis izaicināt mani uz publisku ak-tu-šitā-tad-ņem-pretī-divtik farsu šajā nevainīgajā forumā. Vēlaties oponēt, ta saucamais Pakkun, un.. kā tur bija... Art'a (?) ..? This post has been edited by ReD_FoXy: Jul 9 2008, 16:48 -------------------- ![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
nē, paldies.
![]() nav noskaņojuma. xD k. offtopiks. Cowkiller, liec vēl zīmējumus. ^^ This post has been edited by Art`a.: Jul 9 2008, 17:07 -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Pakkun |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 824 Joined: 20-February 06 From: λ=56.923** φ=24.039** ![]() |
[..]Labi, pirmajā postā, kurā es izteicu piezīmes par cien. Cowkiller zīmējumu, es neizteicos ne skaidri, ne plaši, kā arī ne gluži saprotami, bet tāpēc jau tika veidots otrs posts, kurā, manurpāt, visam bija jābūt skaidram. Es pat pieliku zīmējumu, for gods sake. Absolūti nepiekrītu, ka mans ieraksts izklausījās pēc nejēdzīga un emocionāli perosniska "uzbrauciena" zīmējuma autoram. Tika lietots vizuāls attēls manis teiktajam, argumenti sadalīti pa vienam, pateikti skaidri, īsi un saprotami, kā uz delnas, teiksim tā. Kā arī pat jautājumi cien. Cowkilleram, sakarā ar norādītajām kļūdām. Vels lai viņu parauj, moš tas viss tiešām tā ir domāts, un es kļūdos..? par attiecīgo zīmējumu viss bija ok. vajag arī paskatīties ko tieši es citēju. kāpēc uzreiz Cowkiller'a zīmētie radījumi jānosauc par izdzimteņiem? kāpēc uzreiz jāsaka viņam tos pārstāt attēlot un ķerties pie kā cita? tas bija tas, ko es nosaucu par bērnišķīgu uzbraucienu. [..tiri piri..] Vēlaties oponēt, ta saucamais Pakkun, un.. kā tur bija... Art'a (?) ..? jā, es oponēšu gan, mīļā gadu-man-pakaļskrējējas jaunkundz ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Tiešām tvainojos Cowkilleram par visu šito, bet... Pakkun, vai cilvekveidīgas (un ar to es domaju auguma līdzību) būtnes ar zvīņām uz kermeņa, tentakļiem kā matiem, puvušu un sazin vēl kādu ādu nav izdzimteņi? Tādi Černobiļā dzima pēc nelaimīgā sprādziena.
Un, tā tikai starpcitu, ne gadu, bet 8 mēnešus. -------------------- ![]() |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
QUOTE Tāpēc Tavam slēptajam uzbraucienam, cien. Kristapa Judeika jaunkungs, nav nekāda pamata vai iemesla un es to varētu uztvert pat ļoti personiski un aizskaroši, jo, ja tu pēc 1,5 gada vēl nespēj nomierināties un pieņemt manu atteikumu Tev, atsakoties no Tavas klātbūtnes manā dzīvē, tad neuzspied man savu esamību tādā veidā, ka man jāatbild uz Tava aizvainotā ego verbālajām caurejām. Ja Tev, cienījamais, ir vēl šis tas uz dvēseles sakrājies sakarā ar mani, ko vēl neesi spējis pateikt, tad tu zini gan manu mobīlā telefona numuru, gan manu Skype vārdu, gan spēj mani atrast portālā www.draugiem.lv un visu to pateikt man personiski, nevis izaicināt mani uz publisku ak-tu-šitā-tad-ņem-pretī-divtik farsu šajā nevainīgajā forumā. Kāds tam sakars ar CK zīmējumiem? RF fails. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
ReD_FoXy |
![]()
|
Nekāds. Uz personisku uzbraucienu, atbildu ar tādu pašu.
Tā turēt Cowkiller. Turpini zīmēt, kamēr roka kritīs nost un tad jau redzēs. -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Bļū, kā te panesās. XD Jāizvēdina istaba
Cowkiller, We want moar!!! -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ooooOOOMMMMGOOOOD!!!
![]() beernudaarzs! man atliek aizbraukt uz 5dienaam uz VMV(Valmieras Maakslas Vidusskolas) iestaajeksaameniem(ES TIKU IEKSHAAA ZOMG!), lai mazie beerni vareetu uztaisiit ziepeni par pazaudeeto miilestiibu! btw REd Foxy esmu briivs! ![]() kr4 dariisim taa es nomainiishu topika nosaukumu, likshu iekshaa to ko grib red foxy lai uz manas pretiigaas zemes iestaatos miers, bet juus turpiniet dir***** viens uz otru! how ab00t(Kanaadieshu xD) that! runaasiet pretii saakshu lamaaties vnk nokaitinaajaat mani... ![]() sho es uzziimeeju veel pirms aizbraucu uz valmieru ^^ ![]() cilveeki piedodiet, bet es aiztaupiishu jums puules... 1.shkjiibs kakls 2.iisas kaajas 3.pupi(jaa man patiik saukt lietas latviski) neizskataas peec pupiem! 4.stuulbs outfits 5.shkjiibas acis 6.shvaks eenojums 7.stulba matukraasa 8.tizla balss 9.debiila pooza 10.veel debiilaaks papiirs 11.pati shkjiiba 12.neizdevushies gurni 13.kropli pirksti 14.nav izkraasots!!! ja kko piemirsu nekautreejieties un raxtiet! -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ak jaa paldies tiem kuriem patiik skatiities uz maniem meergjiem un fanot par manu kroplo izteeli, jo ko taadu visur neredzeesi!
This post has been edited by Cowkiller: Jul 12 2008, 02:11 -------------------- |
Asuka |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 354 Joined: 8-July 05 From: bottle of Concha y`Toro ![]() |
pages 40/41 - hilarious.
fuf... that was fun. jā, kad esam pieraduši pie only-predatori-cowkillera-topikā mode, tad ir diezgan interesanti redzēt cilvēkus. atgriežoties pie tā džeka at stīvajām kājām - YAKUZA!!~ anyway.. kakls varbūt nav šķībs, bet gan masīvs. pārāk masīvs. (t.i. uzzīmē viņu tievāku un nemaz vairs neliksies, ka viņš i` šķībs.) pleci bezformīgi. ir ļoti liela iespējamība, ka YAKUZAS (!!~) džekam ir tāda žakete, kas rada šo iespaidu, bet labāk izskatītos, ja pleciem būtu kaut kāda (savādāka) forma. džekiņš tāds plakans izskatās. ēnas un ieloces vajag. rokas padušu daļā pēc koka dēļiem izskatās (IELOCES!!). man ļoti patīk, kā ir uzzīmētas rokas. cimdi tiešām forši un reālistiski. viņam nav gurni. XD (norakstīsim to uz žaketes rēķina. again.) pēdējāis darbs - paškritika ir laba lieta. viens plecs tomēr ir garāks par otru. kājas ir normāla garuma, tikai augšstilbi ir par masīvu salīdzinot at apakšstilbiem. (labās kājas apakšstilbam ir ļoti dīvaina forma.) matu krāsa ir tāda, kāda var būt MELNBALTAM zīmējumam. XD galvenais jau ir gribasspēks un vēlme zīmēt. citu cilvēku pozitīvie (un arī negatīvie) komentāri un vērtējums rada vēlmi zīmēt vairāk. gambatte~ ![]() This post has been edited by Asuka: Jul 12 2008, 12:33 -------------------- ![]() don`t see. don`t hear. don`t talk. don`t care. ![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
Nu tev gan paskritika
![]() es gan sevi neuzdroshinos apkjeepaat ( ceru ka citi nepamaniis) ![]() -------------------- |
antuanete |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 6-April 08 ![]() |
kaajas ne tikai iisas bet viena lejas dalaa ir taada patieva,
pirkstiem nav ne vainas ;) labi iznaakushi, tikai iikshkis gan vareeja buut garaaks mati un acis man arii patiik viduklis, peedas un kruutis - pie taa vareji vairaak pacensties. 8.tizla balss- to gan es nedzirdu!!!!!!!!! izskataas neslikti es gan sevi neuzdroshinos apkjeepaat ( ceru ka citi nepamaniis) biggrin.gif pareizi dari cowman! This post has been edited by antuanete: Jul 12 2008, 13:20 |
Cowkiller |
![]()
|
es padomaaju un sapratu ka esmu paaraak jauks, jo ja kaads bija kko tizlu uzziimeejis es nemaz nerakstiiju garo kljuudu sarakstu, bet tagad esmu noleemis jums besiit liidz kaulam! nepatiik iepuutiet man!
![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
mjaa man pele ir DRAA****
This post has been edited by Cowkiller: Jul 12 2008, 13:40 -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Plecu garums IR dažāds. Daaa, jo viņi taču atrodas pagriezienā....
Dibens varēja būt lielāks un sievišķīgāks un kājas arī neliekas ne pārāk īsas, ne pārāk resnas. parastas cilvēku kājas. Jā, apakšstilbam pie potītes varbūt tiešām miesu vajadzētu klāt. Kas attiecas uz kaklu... Cilvēka kakls nav tas pats kas sērkociņš. Nezinu kā pēc anime standartiem, bet pēc real-life standartiem tas kakls izskatās pat ļoti normāli. Anyway, man ir garlaicīgi skatīties uz perfektiem, šabloniskiem tēliem .... -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19 June 2025 - 19:52 |