![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
Hah, tavas galerijas topika taitls ir skaists.
![]() Patīk šis zīmējums. ^^ Nav jau visam jābūt perfektam.. pff. Gaidu nākamo zīmējumu. ![]() -------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
jauni ziimeejumi laikam nebuus tik aatri, jo buus jaadodas uz iedvesmas mezhu mediibaas, tad jau redzees ko izdomaashu, tik jaapatur praataa ka nedriikstu ziimeet pretekliibas, cik žeeeeeeel!
![]() -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Bāc, man patīk tavas "preteklības"
Uzzīmēsi man vienu,neskatoties uz to,ka Red_Foxy nepatīk? ![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
i dunno. whats in it for me?
![]() gan jau pretekliibas atgrieziisies jaunaa liimenii... -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
Nu, un ko tad tu gribi?
![]() -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tav ābolu laikam...
Vajadzēs padzenāt baložus. Hei,CK Tev vajag vairāk zīmēt veceņu,zini,tādas kārtīgas - ar milzīgiem pupiem,spalvainām kājām un blondiem matiem! Tādas ar vikingu ķiverēm,uhh! Zin,ir atskatītas modeļu wonnabees. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
piedod bet nesapratu ko tu ar to gribeeji teikt...
-------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Jēziņ kādi teksti!
![]() kr4 dariisim taa es nomainiishu topika nosaukumu, likshu iekshaa to ko grib red foxy lai uz manas pretiigaas zemes iestaatos miers, bet juus turpiniet dir***** viens uz otru! how ab00t(Kanaadieshu xD) that! runaasiet pretii saakshu lamaaties vnk nokaitinaajaat mani... ![]() ak jaa paldies tiem kuriem patiik skatiities uz maniem meergjiem un fanot par manu kroplo izteeli, jo ko taadu visur neredzeesi! Cowkiller - nesūdzies, tā tev laba reklāma, vairāk purnu parādīsies tavā topikā ![]() Un tavi mērgļi (man kā mērgļu zīmētājam) patīk ![]() BTW - apsveicu ar iestāšanos *virtuāls rokasspiediens* -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
ooo paldies!
shovakar radaas doma par jaunu ziimeejumu, nazliet kropliiga bet pacik man taas idejas vairs nenaak tik aatri kaa agraak tad njemshu to pashu! ![]() -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tavi darbi sūkā, vecīt. (sun)
![]() This post has been edited by Mimi: Jul 14 2008, 03:50 -------------------- (sun)
|
Cowkiller |
![]()
|
paldies par tavu atklaatiibu, bet nekautreejies un saki visu kas uz sirds, zheel ka aprobezhojies ar tik shauru vaardu kraajumu, jo esmu paarliecinaats ka ttaadai 14 gadus jaunai jaunkundzei ir daudz plashaaki veidi kaa izteikties, nevis tikai viens truls - sūkā...
vnk tik zemu cik vien var buuut ![]() -------------------- |
Mimi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 440 Joined: 31-December 06 ![]() |
Tātad - visi darbi ir vienveidīgi, vienādi, garlaicīgi, pelēki, bezkrāsaini, vienmuļi. Predatoriem nav ko piesieties, jo tie vienkārši ir dabīgi neglīti, tiem nav cilvēciska izskata, tāpēc kļūdas nevar atrast, tieši tāpēc Tev ir viegli tos zīmēt un mētāt baigi mēmo veci, senseju utt. Visi tie ir vienveidīgi, izskatās pēc dažādām putekļu sūcēja variācijām.
![]() Cilvēki - proporcijas ir garām, viss Red Foxy teiktais + jaunajā darbā pats visu pateici. ![]() Brīnums, ka tu neapskatījies manu topicu un neuzrakstīji savus jēlos uzdir*ienus pretī, jo izteicu viedokli par Taviem darbiem. ![]() Kas ir tik zemu cik vien var būt? This post has been edited by Mimi: Jul 14 2008, 23:15 -------------------- (sun)
|
Cowkiller |
![]()
|
haahahah tu centies mani izprovoceet, cik beernishkjiigi, piedod, bet neesmu tik sekls kaa tu
![]() nezinu vai esi lasiijusi, bet dazhiem arii shie darbi patiik, tad nu vinjiem es arii tos ziimeeshu! ^^ tevi vispaar nav jeegas njemt veeraa, jo tu esi pilniiga 0 un nekad taalaak par 0 netiksi! ![]() un ja nepamaniiji tad uz galerijas ir rakstiits stulbenjiem ieeja aizliegta... This post has been edited by Cowkiller: Jul 15 2008, 00:53 -------------------- |
Mimi |
![]()
|
jā, tu neesi tik sekls kā es. tu esi vēl seklāks (sun).
nu zīmē tak, man jau nav pretenziju, es tikai izsaku savu viedokli, kuru tu diemžēl nespēj pieņemt. 8) ojā, piekrītu, esmu 0, jo 0 ir visi, kas nenovērtē tavu daiļo mākslu. esam niecības, YOO. ![]() stulbeņi tavā skatījumā ir tie, kuriem nepatīk tavi darbi? vecīt, ja stulbeņiem ieeja ir aizliegta, tad tu jau nemaz nedrīksti skatīties savu topicu. ![]() -------------------- (sun)
|
Cowkiller |
![]()
|
omg
![]() stulbeņi manaa skatiijumaa ir taadi, kuri kriit man uz nerviem, tas nenoziimee ka nedriiksti zaakaat manus ziimeejumus, droshi dari to, bet ja tu savaadaak nevari mani izprovoceet uz kašķi un saac mani apsaukaat, tad tas vairs nav jauki... ja es tevi esmu kkaa aizskaaris ierakstot tavaa topikaa nejauciibas, tad vnk aizmirsti par to. ja es tev besiju tad taa arii saki This post has been edited by Cowkiller: Jul 15 2008, 01:44 -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 02:22 |