![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
Es jau teiktu, ka nau jauki celt savu postu skaitu un likt citiem lasiit sho miskasti, tam varat izmantot PM.
Par darbiem, man tiiri patiik, iipashi tie predatori, par cilveekiem, Tev veel daudz ir jaamaacaas, pie viena ziimeejuma Tu uzrakstiiji visas savas kljuudas. Kaapeec nebuut beernam un neizlabot taas visas, ja redz Tu taas pats redzi? |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
taapeec ka laika starpiiba kopsh pabeidzu ziimeejumu un ieliku vinju ir gandriiz 2 nedeeljas un ar laiku pats ieveero savas kļūdas...
![]() un kas attiecas uz PM tad manupraat ir labaak lai cilveeki redz kas notiek un iesaistaas, man post count nenoziimee neko. jaa te ir miskaste, bet es jau neprasu tev tajaa visaa iedziļinaaties, bet ja veelies, droshi dari to! ^^ pagaidaam nezinu ko no manis visi grib panaakt saucot manus darbus par tizliem, ja veelaties redzeet ko citu tad vareejaat vnk paprasiit! xD pashlaik juustu daudz negaacijas, par to ka atteicos pienjemt ka mani darbi sūkā, manupraat neviens to negribeeu pieņemt, pat tie kuriem tieshaam darbi ir crap... -------------------- |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Viss, ko es gribu ir k-kas jauns
![]() ![]() -------------------- ![]() |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
taapeec ka laika starpiiba kopsh pabeidzu ziimeejumu un ieliku vinju ir gandriiz 2 nedeeljas un ar laiku pats ieveero savas kļūdas... ![]() un kas attiecas uz PM tad manupraat ir labaak lai cilveeki redz kas notiek un iesaistaas, man post count nenoziimee neko. jaa te ir miskaste, bet es jau neprasu tev tajaa visaa iedziļinaaties, bet ja veelies, droshi dari to! ^^ pagaidaam nezinu ko no manis visi grib panaakt saucot manus darbus par tizliem, ja veelaties redzeet ko citu tad vareejaat vnk paprasiit! xD pashlaik juustu daudz negaacijas, par to ka atteicos pienjemt ka mani darbi sūkā, manupraat neviens to negribeeu pieņemt, pat tie kuriem tieshaam darbi ir crap... Biju nolēmusi neiesaistīties, bet pavērot kā šis teātris beigsies pats no sevis, tomēr nevaru noturēties. Tikai un vienīgi profesionāla interese, kurā brīdī tas, ka kādam nepatīk tas ko tu dari un cilvēka nemācēšana izteikt konstruktīvu kritiku, pārkāpa to robežu, kad tu sāki skrāpēt visus, kas pagadījās ceļā un pārkāpt likumus, kurus pirms tam ievēroji? Protams, ja vēlies, vari neatbildēt, bet mani joprojām fascinēt cilvēku smadzeņu darbība, sevišķi šāda veida. -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ooo prieks ka iesaisties!
Mums ir daudzz kopiiga, jo es arii veeroju cilveekus un vinju riiciibu atkariibaa no dažādajaam situaacijaam,bet reti kad iesaistos, jo cilveeki parasti pashi visu sačakarē... Būšu pavisam atklaats. viss saakas ar to ka atbraucu maajaas no valmieras, diezgan noguris... vakaraa uzzinu ka mans bijushais klasesbiedrs cietis avaarijaa un lauzts liela kauls( SAAAPIIGI!!! >.<) ieluukojoties savaa galerijaa pamanu ka kkaads n00bs man saka ka mani zīmējums sūkā, nu ok zinu ka nav mans labaakais darbs, tad man paraadaas pašiznīcināšanās tieksmes: lamaaties ar katru kursh uz mani ne taa paskataas, un ko domaa man tas saak patikt xD no visa šī izriet 3 sekojoshie varianti: 1. Man tas apniks un es flame ignorēšu 2. Turpinaashu, liidz vinji pagurs un vinjiem apniks... 3. uz šo mazas ceriibas- nonaakt pie kompromisa. so ill give you 3 gates... if you walk to the 1st, your against me. the 2nd gates lead out of my pit and you stay neutral. and if you choose 3rd gates then you team up with me and help me out to end this all... so whats it gona be? -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
oke, tu tgd man te mēģini apgalvot, ka dirsi virsū tikai tiem, kuri tev kko teica, bet kurā brīdī es tev kko sliktu pateicu?!
šeku reku kādu dienu Patachan ieiet savā galerijā un ierauga, ka CK man dirš virsū, pietam bez nekāda īpaši liela pamatojuma. okey, tev nepatīk mani zīmējumi,tikai vēl jo projām nevaru izprast kāpēc tik smagi tas viss tika pateikts, es tak tev neko sliktu nepateicu! -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Cowkiller |
![]()
|
mjaa tu vnk pagadiijies pa celjam, taa dazhkaart notiek, dziive ir gruuta, ciinies!
ja veel neatvainojus tad zini, piedod. ![]() -------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
ooo prieks ka iesaisties! Mums ir daudzz kopiiga, jo es arii veeroju cilveekus un vinju riiciibu atkariibaa no dažādajaam situaacijaam,bet reti kad iesaistos, jo cilveeki parasti pashi visu sačakarē... Būšu pavisam atklaats. viss saakas ar to ka atbraucu maajaas no valmieras, diezgan noguris... vakaraa uzzinu ka mans bijushais klasesbiedrs cietis avaarijaa un lauzts liela kauls( SAAAPIIGI!!! >.<) ieluukojoties savaa galerijaa pamanu ka kkaads n00bs man saka ka mani zīmējums sūkā, nu ok zinu ka nav mans labaakais darbs, tad man paraadaas pašiznīcināšanās tieksmes: lamaaties ar katru kursh uz mani ne taa paskataas, un ko domaa man tas saak patikt xD no visa šī izriet 3 sekojoshie varianti: 1. Man tas apniks un es flame ignorēšu 2. Turpinaashu, liidz vinji pagurs un vinjiem apniks... 3. uz šo mazas ceriibas- nonaakt pie kompromisa. so ill give you 3 gates... if you walk to the 1st, your against me. the 2nd gates lead out of my pit and you stay neutral. and if you choose 3rd gates then you team up with me and help me out to end this all... so whats it gona be? Rēķinoties, ar to, ka tu šo uztversi kā apvainojumu, kā tas nav domāts. Kopsummējoties sliktai dienai tu radušās emocijas izgāzi uz to, kuru varēji vainot un kurš bija pēdējais pielicis punktu neveiksmīgai dienai. Un ar to tam arī vajadzēja beigties. Tālākie dusmu izvirdumi ir lieki un muļķīgi. Ar idiotiem(ja tādi pagadās) ir jāmāk tikt galā mierīgi un konstruktīvi, nebojājot savu un citu dzīves un nervus. Vienīgais ko tu vari darīt ir pielikt punktu(nē, cilvēkiem strīdēties, parasti, neapnīk) un nav par ko veidot kompromisu, jo nav tāda konflikta, kurš pieprasītu tā atrisināšanu. Bērnudārza laiki un kariņi ar visām puēm un līgām ir jau aizgājuši aizmirstībā, es netaisos iesaistīties šādā vārdu apmaiņā, bet man gribētos tev paprasīt saņemties un pacelties līdz tam lam līmenim, kur biji agrāk. Turpinot šādu cīkstiņu, riskē daudzu acīs zaudēt cieņu. -------------------- ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
jaa nu nezinu kas ar mani notiek, bet paldies ka paliidzi man saprast ko dariit taalaak...
par to cieņu... zin ir taa ka te maz cilveeku kam taada lieta vispaar ruup, un taada te reti kad iemaldaas. tagad juutos mazliet slikti par to ka ļāvos krist tik zemu un turpinaat, bet teikshu godiigi, bija jautri. xDDD -------------------- |
Patachan |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 77 Joined: 27-November 07 From: Nekur un nekad valstībā. ![]() |
...bet teikshu godiigi, bija jautri. xDDD Tev bija jautri, citiem gan nē! -------------------- Ēd manu ābolu.
|
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Man gan bija,Tev nebija?
CK,ieliec vēl kādu zīmējumu,lai varētu paņirgt. -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Patachan |
![]()
|
Nu, man lasot savā galerijā,to komentāru īpaši jautri nebija, bet Red_Foxy VS Pakkun gan bija jautri! xD
-------------------- Ēd manu ābolu.
|
Cowkiller |
![]()
|
art neveelies paņirgt pats pa saviem meesliem?
-------------------- |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Tūlīt savu crapu ielikšu,uhh cik būs jautri.
Moš sacenšamies,kurš pretīgāku darbu spēs izveidot? -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowkiller |
![]()
|
piedod bet nebuutu godiigi, jo tu vineetu 100%
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 06:35 |