![]() |
![]() ![]() |
![]() |
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
![]() beidziet deldeet pirkstus - CowKiller - jaunus darbus, lūdzu! ![]() -------------------- ![]() |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
OMG... less talk more cool art cowkiller.
![]() Gaidam vel. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Hah, +1, citādāk jau atsauc atmiņā kādu elegantu uzrakstu pa ceļam uz Ziepi.
|
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
ok kAD NAV KO ZIIMEET Ziimeeju sevi xDD
lai visiem buutu skaidrs tad sho es uzziimeeju peec tam kad biju ar draugiem speeleejis volliiti liidz 12 naktii! naakoshajaa riitaa pamaniiju ka peec sejas nav diezko liidziigs man un taads mazliet nepadevies, bet ceru ka citiem patiks... ![]() ![]() -------------------- |
vampiregirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 187 Joined: 17-May 08 From: Talsi ![]() |
huh....man sitasi patīk ^^ forši Tev sanāca
![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
ir labs. Kajas vnk super, bet ar padusēm kkas nav.
-------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tramvajs |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 138 Joined: 25-June 06 From: 5. tramvaju depo Brīvības ielā 191 ![]() |
Galva pa mazu, kakls par garu.
Tupeles gan afigenna uzzīmētas. :] |
Arta |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 877 Joined: 30-April 08 From: Paintbucket. ![]() |
labi sanāk. ļōti skatāms zīmējums, mati forši. 8]
-------------------- ![]() Deviant . last.fm addict . Blogger . Tweet tweet . Portfolio . Anime list . YouTube speedpaint videos Interactive. |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
yey ziimuljspeeks
tiiri taa neko -------------------- |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Nb... Nb...
|
zeloco |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
Hahah
![]() ![]() koki izskatās pēc zaļiem strumpuļiem (aka kakām), tev kakla vietā ir cilindriņš un neizteiksmīga seja ;D (no offence) on other hand - ēnojums ļoti patīk (it sevišķi zālītē), Daudzmaz proporcionāls (tik sejas daļa varēja būt bišķi augstāk, bet nevar sprast), ļoti patīk detaļiņas :3 This post has been edited by zeloco: Jul 26 2008, 21:11 -------------------- ![]() |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Es teiktu, kā pārējais būtu štrunts, tikai rokas kaut kā nedabiski pievienojas ķermenim un kāja salīdzinājumā ar galvu izskatās samēŗā resna.
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
oho atgriezos vakar no laivubrauciena un man prieks lasiit komentaarus, lai kaadi tie buutu! xD
anyway paldies visiem par atsauciibu... pashlaik top viens jauns ziimeejums! -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
xD
mani apbeedina mana pele :/ This post has been edited by Cowkiller: Jul 28 2008, 09:47 -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
bet līdzīgs tev, nevar noliegt, reti kuram sanāk sevi tik līdzīgu patiesībai uzzīmēt. ^^
man patīk, good work. ![]() -------------------- Nori Nori Nori~ |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 06:34 |