![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
jaa mutansti var buut kroplji ...bet ar tizlaam kjermenja daljaam vinji nevareetu normaali paarvietoties( piem lekt caur stikliem-->saluuztu kauli)
-------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
lol chali tu tak esi slims!
![]() piedod, bet ja nepamaniiji, tad vinjam ir robota kaajas un es pats nezinu kas vinjam veel veederaa ir. taapeec nestaasti man par to cik funkcionaali ir vai nav mutanti un kiborgi... -------------------- |
Cowman |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 336 Joined: 21-February 08 From: Party ![]() |
![]() ![]() BET JA TAAS IR ROBOTA KAAJAS TAD PIE KAA VINJAS IR PIESTIPRINAATAS PIE GALJAS , VAI KAULIEM?.... JA TAA TAD PIE KATRA VINJA SOLJA(KUR NU VEEL SKRIESHANAS) VINJAM GALJA SKJIISTU PA VISAAM PUSEEM ![]() hate me!!!!! ![]() -------------------- |
Tenma |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 18-January 07 From: in your shadow... ![]() |
Lolīgie komenti... heh. Par fembotu varu teikt šo- viena roka izskatās īsāka par otru, nez vai tas ir precīzākai šaušanai. Apmetnis liek domāt par daudzajām amerikāņu filmām, kuras es neesmu skatījusies. Kaut kur lasīju, ka animēs jo sevišķi cieņā ir apmetņi, jo viņi padara kustību izteiksmīgāku, bez tam kruti izskatās, kad viņi bezvējā traki plīvo kopā ar matiem... Un Bafinai tur augšā ir taisnība mjā, tikai man liekas, ka tie apmetņi (an arī) ir trakoti nepraktiski... it īpaši, ja domāti tikai, lai plivinātos... to Cowman - Tu esi drošs, ka robots satur gaļu? -------------------- ![]() Nekas vairāk nepastāsta par cilvēka raksturu, kā tas, par ko viņš smejas. /J. V. Gēte./ the lone wolf is licking its scars kaut kas absurdi ģeniāls! ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cowkiller |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 953 Joined: 10-September 06 From: Earth... ![]() |
kad ieliku ziimeejumu es rakstiiju ka tas ir cyborgs- biomehanisms dziiva radiiba apvienota ar mehaaniku, liidziigi kaa FMA...
![]() -------------------- |
Cowman |
![]()
|
Runa vispaar iet par chali( vai sauc to kaa gribi) kas lec aaraa pa logu
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Daa.... Neviens te nemaz arī nenovērsās no tēmas. Ev, Cowman, Ja cilvēkam ir kājas protēze (kuru taču stiprina pie gaļas), viņam gaļa šķīst uz visām pusēm???
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Ja kādam ir protēzes un viņam kkas šķīst,TAD KĀDS ŠEIT IENĪST INVALĪDNIEKUS,ARGH!
Biomehānismi,femboti ar gaļu nesaturošām kājām confuses us. Zīmē alucilvēkus! -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Cowman |
![]()
|
ahahahahahha D:D:D:D:D:D:D
kad izlasiiju vnk apkritu no smiekliem ![]() alucilveeki ir forshi itseviskji spalvainie -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
ejiet dirst! neziimeešu alucilveekus! vnk saak besiit lol cowman tu saproti ka apstriidi manu fantaaziju lai tu to labaak izprastu, došu piemeeru: tu cilveeks uzraksti domrakstu par biomehaanismiem, izsaki savu viedokli, bet skolotaajs maita ņem uz pasaka ka tava doma ir nepareiza! sorry bet ar tevi cowman nav kkas kaartiibaa!
-------------------- |
Cowman |
![]()
|
aww nu nepuuties uz mani ( es vakar dzeeris biju)
![]() es jau neko neapstriidu( kaanekaa tas ko es ziimeeju vispaar tiek noD uz 150% ![]() ________________ ja kas cik es sapratu tad MR.Arts textu "Zimee alu cilveekus" bija veltiijies man (taa es sapratu) This post has been edited by Cowman: Sep 14 2008, 13:03 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
tad tu nesaprati pareizi!
ok es braucu uz valmieru, peec nedeeļas buušu atpakaļ! ![]() -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
vecais darbs...
mazliet jaunaks... -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Pēdējais ir bestest. Nezinu, kam piesieties.
edit: lūk, trubiņu diametrs nav visur vienāds, kā arī to apaļums ir apšaubāms (viduklī) Un vēl, ja es taisītu robotu, censtos taisīt to pēc iespējas vienkāršāku, bez visādiem dizaina stuff, kā ielāpiem vai ko tādu :/ Nu jā- bet tas protams atkarīgs no tā, kādiem nolūkiem tas nepieciešams This post has been edited by FuschichO: Dec 30 2008, 00:54 -------------------- |
Cowkiller |
![]()
|
hehehe ^^
kad ziimeju ielaapus biju domajis par to ka vinjsh jau ir padziivojis kaadu laicinju... bet tas jau taa, mazsvariigi! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20 June 2025 - 19:42 |